Kripto Para Birimleri ve Coinler

Üstat zaten indikatörlere güvenenler 3x, 5x, 10xi göremez 2 katında çıkarlar. Teknik analiz böyledir.

O yüzden temel yatırımı yapmak her zaman daha çok kazandırır, teknik bence sadece alınacak rakamı belirler.

Bir de tüm borsalar bu hareketsizlikten dolayı artışta herkes parasını oraya akıttı çünkü harcanmıyor ve hayat durmuş durumda.

Selçuk denilen herifi diyorsan onu kim niye izliyor anlamıyorum cidden.
Muhalif olup piyasalar konusunda analiz yapıyorsan "şeyh uçmaz, müritler uçurur". Adamlar borsaya girmelerine gerek yok, sosyal medyadan her türlü voleyi vuruyorlar. Normalde youtube videoları çeşitli konularda atlanarak geçerken ekonomi konusunda millet sonuna kadar izliyor. Bir de kriptocu analizciler peydahlandı, 2018de toplasan 10 tane varken şimdilerde yüzlerce, belkide binlerce var. Tosundan sonra en büyük mağduriyet olacak emin olun.

Bu arada teknik ve temel analiz duruma göre değişir. Mesela altın, gümüş olayında (al-sat işi yapanlar hiçbir şey bilmiyorsa bile) Kıvanç Özbilgiç`in supertrend indikatörünü takip ederseniz zararlı çıkmazsınız. Orta vadelerde buna göre hareket ediyorum.

Muhalif olup piyasalar konusunda analiz yapıyorsan "şeyh uçmaz, müritler uçurur". Adamlar borsaya girmelerine gerek yok, sosyal medyadan her türlü voleyi vuruyorlar. Normalde youtube videoları çeşitli konularda atlanarak geçerken ekonomi konusunda millet sonuna kadar izliyor. Bir de kriptocu analizciler peydahlandı, 2018de toplasan 10 tane varken şimdilerde yüzlerce, belkide binlerce var. Tosundan sonra en büyük mağduriyet olacak emin olun.

Bu arada teknik ve temel analiz duruma göre değişir. Mesela altın, gümüş olayında (al-sat işi yapanlar hiçbir şey bilmiyorsa bile) Kıvanç Özbilgiç`in supertrend indikatörünü takip ederseniz zararlı çıkmazsınız. Orta vadelerde buna göre hareket ediyorum.
Kıvanç'ı uzun süredir takip ederim o konuda.

Benim kastım daha çok örneğin holochainin 20 günde 10x gideceğini teknik analizde kimse çizmez, hatta bir teknik analizci yaklaşımıyla 2x gidince satılır.

Trend dönüşlerini yakalamakta indikatörler faydalı kesinlikle özellikle emtia ve borsalarda tabii bist de son dönemde teknik analiz falan dinlemez oldu, bankalar ve hava yolu çöp fiyattayken garip garip şirketler defter değerinin 10 katından fiyatlanıyor.

En doğrusu her piyasayı kendi içinde değerlendirmek gibi.

Coinlerde yıllar önce sadece Alp Işık vardı, izlemesem de önerilerde 50 tane kanal denk geliyor. Yine de bu Selçuk Yapar farklı bir olay, adamın video başlıkları bile ergen, çocuk modunda.

az bişey para yazdı !.webp

5.50 lerden alanlara az bişey para yazdı..

Soluğu alır belki bir yerlerde..!

Fifi kaptan dük der bu graflara..Dükçüler , çükcüler hiç bitmez..

Kıvanç'ı uzun süredir takip ederim o konuda.

Benim kastım daha çok örneğin holochainin 20 günde 10x gideceğini teknik analizde kimse çizmez, hatta bir teknik analizci yaklaşımıyla 2x gidince satılır.

Trend dönüşlerini yakalamakta indikatörler faydalı kesinlikle özellikle emtia ve borsalarda tabii bist de son dönemde teknik analiz falan dinlemez oldu, bankalar ve hava yolu çöp fiyattayken garip garip şirketler defter değerinin 10 katından fiyatlanıyor.

En doğrusu her piyasayı kendi içinde değerlendirmek gibi.

Coinlerde yıllar önce sadece Alp Işık vardı, izlemesem de önerilerde 50 tane kanal denk geliyor. Yine de bu Selçuk Yapar farklı bir olay, adamın video başlıkları bile ergen, çocuk modunda.
Kriptoda alt coinlerde boğada analize gerek yok. Öngörülemez çünkü. Hepsi zamanı gelince uçar gider. Ben btcnin teknik analizini yaparım. Aslında bunların hepsi hikaye. Esas ayıda gireceksin kriptoya dibin dibini gören geleceği olan coinlere dağıtacaksın parayı. Zaten gerekte kalmaz analize manalize. Boğada toplarsın meyvesini. Ama insanlar sabırsız işte.

Ama orta uzun vadede altın, gümüş, platin için teknik analizden vazgeçmem. (y)

Geri
Üst Alt