Aslan Şafak
Tecrübeli Üye
- 23 Ağustos 2013
- 5.570
- 2.789
- 1.168
Savaş naraları bile altını oynatmadi, bence coin altının yerini şimdiden aldı bile, altın demek sürünmek demek artık...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünyanın eski haline dönmeme ihtimali çok az da olsa var gibi, artı blockchain acayip dallanmaya budaklanmaya başladı defi olsun nftler olsun. Özellikle nft sektörü gaming dahil inanılmaz paralar dönmeye başladı, ama dediğin gibi adminim coinlerin çoğu rüzgar hatta çoğunun delist edilmesi lazımOlur mu yav öyle şey, rüzgara kapılmayın.
Coinlerin manipule edilmesi dünyanın en kolay şeyi. Hala hiç birinin net bir değer karşılığı yok.
Altını manipule edemezsin öyle kolayca.
Buradaki esas mevzu altının kontrolü merkez bankalarında ancak coinler merkeziyetsiz o yüzden daha psikolojik bir yapı var.
Yarın yatırım kuruluşları coinlerin değeri yok diyebilir ama altının değeri yok diyemez.
Şu anki durum dünyanın dijitale dönmesiyle alakalı, hayat normale dönünce her şey değişecek ha dönmeyeceğini iddia ediyorsanız evet coinler günden güne daha da değerlenecek.
Gelecek, gelmek zorunda.Dünyanın eski haline dönmeme ihtimali çok az da olsa var gibi, artı blockchain acayip dallanmaya budaklanmaya başladı defi olsun nftler olsun. Özellikle nft sektörü gaming dahil inanılmaz paralar dönmeye başladı, ama dediğin gibi adminim coinlerin çoğu rüzgar hatta çoğunun delist edilmesi lazım. Bilmiyorum ilginç bir hale geliyor o beklediğimiz ayı piyasası bu sefer gelmeyebilir diye düşünmeye başladım, millet kurumsal yatırımcı arttıkça güveniyor 40 bine inse yarın deli alım olur
Bu da çok riskli.Fed ne zaman para basmıyorum sıkı para politikasına geçicem artık dağıttığım paraları da geri topluyacam derse o zaman işte ortalık karışır taş üstünde taş kalmaz borsalarda.
Doğru ya aslında ben de aynı şekilde düşünüyordum geçen mesajda da yazmıştım sanırım son 1 altcoin rallisi ve 1-2 ay içinde ayı piyasası ve büyük çöküş diye tahmin ediyorum. Fomoya kapıldım sanırım içine girdikçe insan farkedemiyor. Ama nft işi bence sönmedi nba çıkardı, motogp çıkardı, star wars çıkardı, f1 çıkardı mesela yıl sonu UFC nft paketlerini satacak, fifa ve pokemon konuşuluyor, gaming olarak sürekli yeni nft gamingler çıkıyor ve atominghub var mesela günlük satış miktarları 1 milyon dolarları buldu. Bunlar da sanırım fiziksel kart koleksiyonculuğunu dijitale taşıma projesi gibi bir şey.Gelecek, gelmek zorunda.
Çünkü marj yok, marj açılmadığı sürece de şu anki gibi patinaj piyasası olur. Zaten 40 bin altı görülünce herkes satacak, 1 hafta kırmızı yanmasına bakar. Bitcoinin 10 bin dolar artması denge sağlandığında 100 milyar dolarlık artış gerektiriyor coin piyasasında artık bence, nereye kadar bu para girişi olacak?
Son bir alt coin boğası olacak ama önce, sonra hepsini tepeden çakacaklar.
Şu an piyasadaki adamların %95i boğa nedir bilmiyor, alt coinlerin %90 düşeceğine de inanmıyorlar, bu da kalan %5in elindeki malları onlara dağıtmasını sağlayacak.
NFT işi söndü bence, ilerde belki popülerleşir. Defi ayıda önemli olacak çünkü elindekilere güvenenler faize stake edecek o noktada da güvenilir defi projeleri değer kazanacak.
Şu an dünya borsaları da hep zirvede. Tarihte böyle bir durumun patlamadığı tek örnek yok ve bu borsalardan çıkan paralar faize, tahvile ve emtia türevlerine gidecek. Diğer türlüsü bence mümkün değil.
Sönmekten kastım, ilk patlamasına nazaran duruldu.Doğru ya aslında ben de aynı şekilde düşünüyordum geçen mesajda da yazmıştım sanırım son 1 altcoin rallisi ve 1-2 ay içinde ayı piyasası ve büyük çöküş diye tahmin ediyorum. Fomoya kapıldım sanırım içine girdikçe insan farkedemiyor. Ama nft işi bence sönmedi nba çıkardı, motogp çıkardı, star wars çıkardı, f1 çıkardı mesela yıl sonu UFC nft paketlerini satacak, fifa ve pokemon konuşuluyor, gaming olarak sürekli yeni nft gamingler çıkıyor ve atominghub var mesela günlük satış miktarları 1 milyon dolarları buldu. Bunlar da sanırım fiziksel kart koleksiyonculuğunu dijitale taşıma projesi gibi bir şey.
Kesinlikle temkinli olmak lazımSönmekten kastım, ilk patlamasına nazaran duruldu.
Zamanla iş yapar ama şu an için oraya net bir aktarım yok. İş öyle bir noktadaki insanlar nereye para harcayacağını bilmiyor, NFT o yüzden bir pump oldu ama şu an etkisi azalıyor.
Ünlü olan kişi ya da kurumlar bunun ekmeğini yemeyece çalışacaktır ama. Kritik maçlarda gol atan oyuncunun formasını falan token yapıp satarlar ileride.
Sadece temkinli olalım, karlarımızla devam edelim, FOMOya kapılmaya da gerek yok, yatırım türevlerinde fırsatlar asla bitmez.
Çıkma vakti geldi o vakitKallavi vergi geliyor olarak anladım, tahminimce kar üzerinden de değil, bugüne kadar yatırdıklarımız üzerinden
Papara vb kuruluşları saf dışı bıraktılar, binance da bi kulp bulurlar gibi geliyor, sadece paribu btcturk vb. üzerinden %20 vergiyle yatırıp çekilebilir, hep benim tahminim tabiÇıkma vakti geldi o vakit
Nah edersin canıms.Hedefimiz belli!Şerefsiz Fed'i alaşağı edeceğiz.