Kripto Para Birimleri ve Coinler

Boşuna 1 aydır piyasanın tadı tuzu yok demedik.Bu düşüşlerin olacağı çok net belliydi.

Son dönemde millet bistteki yavsakliklar nedeniyle cikip coinlere giriyordu. Tahminimce orada da tokatlandılar.

Tüm işlemlerimi kapatıp nakite geçip geçmemekte kararsızlık yaşıyorum şuan.
Dün dolar tl sık işlem yapıyordum en son kılpayı tl'de kaldım üzüldüm çok arttı doğal olarak tether.

Büyük ihtimal 58k görme umuduyla bekleyip altları kar/zarar o noktalarda boşaltacağım.
Dead Cat Bounce mı göreceğiz

Kârdan 700-800 lira zararım var normalde takmam ama çeksem mi diye düşünüyorum

Şimdi satacak mısınız yoksa bekleyecek misiniz mesela
Tekrar yükselir mi
Üstad 1 aydır piyasanın tadı tuzu yok diyordum.O yüzden yüklü bir alımdan uzak durdum.Elimde olanı satmam.Lakin bu dönemlerde toplamak da cesaret işidir.En son yine bu düşüş yaşanınca alttan toplayıp saplamıştım.Lakin bu sefer toplayınca bize de saplayabilirler. :asd:

Üstad 1 aydır piyasanın tadı tuzu yok diyordum.O yüzden yüklü bir alımdan uzak durdum.Elimde olanı satmam.Lakin bu dönemlerde toplamak da cesaret işidir.En son yine bu düşüş yaşanınca alttan toplayıp saplamıştım.Lakin bu sefer toplayınca bize de saplayabilirler. :asd:
10 tl zararım var.

geçen cuma çıkmıştım

daha da girer miyim bilmiyorum

şu anda borsadan devam

Psg ucuzken toplanabilir. Daha 10 gün var gerçi lakin City maci günü daha maçtan önce en kotu %20 koyar. Psg kazanırsa ne olur bilinmez. Yatırım tavsiyesi değildir. Hürmetler.

Yazdigimizda 240 tl idi, su an 280tl. Ortalık kan gölüyken sımsıkı dimdik duruyor.

Geri
Üst Alt