Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.325
- 91.249
- 5.093
Boşuna 1 aydır piyasanın tadı tuzu yok demedik.Bu düşüşlerin olacağı çok net belliydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bist gamlı baykuşlarından hayır gelmeyeceği belliydi.Son dönemde millet bistteki yavsakliklar nedeniyle cikip coinlere giriyordu. Tahminimce orada da tokatlandılar.
SilkelemeNe olmuş öyle yav
Şimdi satacak mısınız yoksa bekleyecek misiniz meselaSilkeleme
Üstad 1 aydır piyasanın tadı tuzu yok diyordum.O yüzden yüklü bir alımdan uzak durdum.Elimde olanı satmam.Lakin bu dönemlerde toplamak da cesaret işidir.En son yine bu düşüş yaşanınca alttan toplayıp saplamıştım.Lakin bu sefer toplayınca bize de saplayabilirler.Şimdi satacak mısınız yoksa bekleyecek misiniz mesela
Tekrar yükselir mi

10 tl zararım var.Üstad 1 aydır piyasanın tadı tuzu yok diyordum.O yüzden yüklü bir alımdan uzak durdum.Elimde olanı satmam.Lakin bu dönemlerde toplamak da cesaret işidir.En son yine bu düşüş yaşanınca alttan toplayıp saplamıştım.Lakin bu sefer toplayınca bize de saplayabilirler.![]()

Yazdigimizda 240 tl idi, su an 280tl. Ortalık kan gölüyken sımsıkı dimdik duruyor.Psg ucuzken toplanabilir. Daha 10 gün var gerçi lakin City maci günü daha maçtan önce en kotu %20 koyar. Psg kazanırsa ne olur bilinmez. Yatırım tavsiyesi değildir. Hürmetler.
çok yükselttiler piyasayı değil miSafları terk eden bizden değildir.![]()
Bayağı şişti.Herkes kazanmaya başladıysa sıkıntı var demektir. @Keramettin TANRIVERDİ admirim bunu zaten söylüyordu.çok yükselttiler piyasayı değil mi