Kripto Para Birimleri ve Coinler

Hayır aklıma geliyor düşükten satalım kardan zarar mı etmiş olayım diye.
Kârdan zarar olayına da bulaşmadım üstad...Bu işin kilit noktası sabır etmek ve satış hedefi koymak yoksa sittin sene kazanamazsın.Başladığın yere geri dönersin.Alım yaptığın vakit satış hedefi koy tabi benim gibi al sat mantığı ile hareket edeceksen?

Kârdan zarar olayına da bulaşmadım üstad...Bu işin kilit noktası sabır etmek ve satış hedefi koymak yoksa sittin sene kazanamazsın.Başladığın yere geri dönersin.Alım yaptığın vakit satış hedefi koy tabi benim gibi al sat mantığı ile hareket edeceksen?
Uzun vade sevmiyorum; elbette daha karlı olduğunu düşünen ve haklı çıkan insanlar da vardır ama heyecanı kalmıyor.
bugün 1 liradan aldıysam kısa süre içinde 1,4 liraya satmak daha keyif ve elbette para kazandırıyor

Attım bnbye cüzi miktar sildim kolpabinancı artık balina benim

Binance açtım. Kişisel bilgilerim onaylandıktan sonra

Ripple
Doge
Chilliz

Alıp bırakacağım orada. 3 yıl dokunmayacağım. Bakalım neolacak

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu anda alıp 3 sene bekletmek mantıklı değil. Ayı gelirse ne kadar geleceği nasıl etki edeceği belli değil.

Yatırım olarak bakıyorsan ayı döneminde fiyatlar düştüğünde yapman en mantıklısı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tam bir ölücüyüm chz ye 120 dolar sıktım 132 dolar oldu sattım direk şimdi btt ve xrp de aynısını deniyorum :D

Geri
Üst Alt