Kripto Para Birimleri ve Coinler

ripple uçacak diyen mucitler nerede

Ulan ülkeye bak ya. Herkes nasil birilerini kucaklarım, köseyi döner yurtdisina kacarım derdinde. :asd:

Kısa sürede büyük kazanayım derken başkalarının kısa sürede milyarları götürmesine sebep olabilirsiniz evet.

Binance zaten kendi coininden döndü köşeyi. Onlar gitmez mesela ama gidip de her borsaya para yatırılmaz yani.

Thodexin mevzusu biraz garip, daha netleşmeden üzerinden yargı dağıtmayalım bir netleşsin durum.

Thodex konusuyla ilgili çok da bilgim yok fakat aklıma tosunun kaçtığına dair haberler çıkınca, yok be olum herkese parasını iade edecek diyen yatırımcıları geldi.

Her kripto borsa dükkanı kapatıp gidebilir, bunu göze alarak girin girecekseniz.

Nasıl yani? Adamlar "verin paralarınızı piyasada dolaştıralım. Hepimiz kazanalım. Sonra ben paraları alır giderim." diyebilir mi? Bilal'e anlatır gibi anlatır mısın ciddiyim?

Thodex konusuyla ilgili çok da bilgim yok fakat aklıma tosunun kaçtığına dair haberler çıkınca, yok be olum herkese parasını iade edecek diyen yatırımcıları geldi.
Şöyle. Adamlar çıkıp bakımdayız dediler sonra o bakımın sıkıntılı olduğunu ve 4-5 gün süreceğini söyleyince de bir anda dikkat çektiler. Hiç açıklama yapmamak varken bunu söylemeleri garip geldi.

İkincisi bana arbitraj yapmak ya da terste kaldıkları pozisyonlar için yerleşik mevduatlarını kullanma amacındalar gibi gelmişti başta.

Üçüncüsü bu dakikada sonra geri dönerlerse kimse kalmaz o borsada; o yüzden kaçmayacakları varsa da kaçabililer :asd:

Nasıl yani? Adamlar "verin paralarınızı piyasada dolaştıralım. Hepimiz kazanalım. Sonra ben paraları alır giderim." diyebilir mi? Bilal'e anlatır gibi anlatır mısın ciddiyim?
Gider niye gitmesin. Kriptolar dijital varlık. Hacklendi der gider, soruştursan bile sonuç elde edemezsin. Şu ana kadar bir çok borsa kapandı ya da battı, orada yatırımı olanlar da kaybetti.

Gider niye gitmesin. Kriptolar dijital varlık. Hacklendi der gider, soruştursan bile sonuç elde edemezsin. Şu ana kadar bir çok borsa kapandı ya da battı, orada yatırımı olanlar da kaybetti.

Vay anasını. GSC olarak biz de coin açalım. Tanıtım reklam işleri bende. Bir sürü Fenerbahçeli yatırımcı çekerim. Sonra "Miami"ye gideriz.

Geri
Üst Alt