Kripto Para Birimleri ve Coinler

Pi dolu proje olsa bile telefondan mining etmek tam boş is ya bende de var hergun tikliyorum 650 pi coinim olmuş artik oyun gibi geliyor namussuz bağımlılık yaptı ...Farz edelim piyasaya girdi muhtemelen 0.0005 gibi bir rakamdan girer yoksul filminde Kemal Sunal'ın çay ocağına binde sıfır virgül bilmem kaç ortaklığı gibi
Yani bu coinden para kazanmak için milyonlarca milyarlarca bulundurmak lazım miningle de bunu 100 senede bile başaramazsiniz.Soyle düşünün bu coin piyasaya çıksa 1000 liralık bile alan biri sizin milyonlarca katınız coine sahip olacak muhtemelen ..
Ya o 0.0005

10 yil sonra 5000 olursa

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vay be ethereuma bakın 3300 dolar olmuş .1-1.5 ay önce bir arkadaşla konuştum 1800 dolarken 150 bini coinlere bastım diyordu yanılmıyorsam en büyük pay ethereumdu 50-60 binlik almıştı çok güveniyorum diyordu ben de gülüp geçiyordum içimden ne yalan soyleyeyim.1 ayda tertemiz 40 bin iyi para

su köpek varya su köpek.... bi b..a yaramayan birsey ama ucuyor nereye kadar gider bu ya 1 dolar olurmu? piyasayi alt üst etti cakilsada kurtulsak

Reis xlm hakkındaki düşüncelerin nelerdir
Stellar hakkında fazla bilgim yok reis. Ripple'a benzerliğini biliyorum sadece.
Çoğu gelemedi reis. 2 hafta öncekine benzer bir düzeltme mi bekliyorsun
ETHın nereden döneceğine bağlı bence, böyle dik durmaya devam ederse piyasayı tutmaya da devam edebilir, göstergelerde de bozulma yok sadece günlük grafikte aşırı alım bölgesine girmiş.

ETH üzerinde çok proje var, ETH arttıkça diğer blokzincir türevlerini ya da benzer yapıları da desteklemiş oluyor.

Doge yine hacmi eline aldıysa düzeltme yakın demektir.

Zaten ETH tuttu piyasayı, bazı alt coinler önceki düşüş öncesi fiyatına gelemedi.

Aynı şey aklımdan geçiyor. BTC çok hacimsiz kaldı. Bir namussuz orta ölçekli balina isterse yine operasyonu çeker yarım saatte geçen olduğu gibi.

Aynı şey aklımdan geçiyor. BTC çok hacimsiz kaldı. Bir namussuz orta ölçekli balina isterse yine operasyonu çeker yarım saatte geçen olduğu gibi.
Onu yazdığımda piyasa yeşildi; ETH da terse dönmeye meyillenmiş ama destekten dönmüşler. XRPnda 1.3ten dönmüş.

BTC 54 altına sarkmazsa çok sorun olmaz da 53lerde dolaşırsa ETH'ın insafına kalır her şey.

Doge'un ikidir bunu yapması ve ısrarla Doge'a para akması da manyaklık artık ama bu piyasa da manyakların işi, ben adapte olamıyorum.

Onu yazdığımda piyasa yeşildi; ETH da terse dönmeye meyillenmiş ama destekten dönmüşler. XRPnda 1.3ten dönmüş.

BTC 54 altına sarkmazsa çok sorun olmaz da 53lerde dolaşırsa ETH'ın insafına kalır her şey.

Doge'un ikidir bunu yapması ve ısrarla Doge'a para akması da manyaklık artık ama bu piyasa da manyakların işi, ben adapte olamıyorum.

İnsanlar üç kuruş para kazanayım diye tüm %60-70 hissesi 3-5 hesabın elinde olan coini alınca aslında kendilerine ne kadar büyük kötülük yaptığının farkında değiller. Halbuki efendi gibi durup diğer coinlerde bekleseler ve aç gözlü davranmasalar, Doge'deki hacim yerine altcoinlere girse x5-10 yapacak farkında değiller ahmaklar. İşin sonunda yine milyar doları vuran bu 5-6 hesap oluyor. Maalesef aptallık başka bir şey değil. Kimse kusura bakmasın.

Vay be ethereuma bakın 3300 dolar olmuş .1-1.5 ay önce bir arkadaşla konuştum 1800 dolarken 150 bini coinlere bastım diyordu yanılmıyorsam en büyük pay ethereumdu 50-60 binlik almıştı çok güveniyorum diyordu ben de gülüp geçiyordum içimden ne yalan soyleyeyim.1 ayda tertemiz 40 bin iyi para

ben tanesini 977€‘ya aldim .

Geri
Üst Alt