Kripto Para Birimleri ve Coinler

Ağalar sıkmayın canınızı kaybederken elbet moral bozuyor ama para bu her zaman kazanılır kaybedilir bir yerde nasip olacak .. Koronadan önce 2 ev 1 araç sattım (vari yoğu diyelim) araya korona girdi işyeri alacaktım o ara herkes ne ballisin daha kimse ev araç almaz vs diyordu.. basiretim bağlandı kaldim tlde yaza kadar .. tayyip bir kredileri indirdi hooopp bana direk %30-40 girdi 1 günde.. Sonrasında hemen alacağımı aldım ama giren de sağlam girdi.. Bir yerden gidiyor başka yerden geliyor herkes nasibini yiyor

Ağalar sıkmayın canınızı kaybederken elbet moral bozuyor ama para bu her zaman kazanılır kaybedilir bir yerde nasip olacak .. Koronadan önce 2 ev 1 araç sattım (vari yoğu diyelim) araya korona girdi işyeri alacaktım o ara herkes ne ballisin daha kimse ev araç almaz vs diyordu.. basiretim bağlandı kaldim tlde yaza kadar .. tayyip bir kredileri indirdi hooopp bana direk %30 girdi 1 günde.. Sonrasında hemen alacağımı aldım ama giren de sağlam girdi.. Bir yerden gidiyor başka yerden geliyor herkes nasibini yiyor
O parayı dogeye bassaydin su anda x50.000 yapmis idin. Sağlık olsun renkdaş.

O parayı dogeye bassaydin su anda x50.000 yapmis idin. Sağlık olsun renkdaş.

Ya murat ustadim inan bazen düşünürken aklımı kaybedecek gibi oluyorum hadi doge ekstrem de BTC bile alsam 20 x ti bildiğin milyonerdim ciddi ciddi ..Vardır bunda da bir hayır diyorum

Ya murat ustadim inan bazen düşünürken aklımı kaybedecek gibi oluyorum hadi doge ekstrem de BTC bile alsam 20 x ti bildiğin milyonerdim ciddi ciddi ..Vardır bunda da bir hayır diyorum
Rengim dogeye 1 milyon basmış olsan hesabı yapsana :D Bu boğada acayip fırsatlar vardı. Bir daha böyle bir donem yasanmaz.

Bu kafalara girmeyin.

Yükselen piyasada da kaybeden çok olur hele de o şekilde tüm yatırımını riske atamazsın

Bunu ben de merak ediyorum bildiğim kadarıyla 1 btcnin sırf elektrik maliyeti 5500-6000 dolar civarı sistem falan işin içine girince ne olur bilemiyorum.. @Keramettin TANRIVERDİ @Kubat Tokmakçı üstadlar var mı bir bilginiz ?
Elimdeki kartları mümkün olan en yüksek fiyattan çıkartmak için bir referans noktası arıyorum ama o noktayı bulmak zor yav. Biraz bakındım da 1200'ler bile hali hazırda elinde donanım olan adam için karlı. Mesela bugünkü fiyatlama üzerinden gidecek olursak rx 5700 abd'de kabaca 1000-1400 dolar arası alınabiliyor, bugünkü eth/dolar üzerinden kar hesabı yaparsak -0.5 +0.5 10 dolar civarı getiriyor kabaca (12 küsür cent kwh üzerinden) yani 3.5 ayda amorti edip kara geçiriyor, çok iyi rakam hala. ETH 1200'e falan düşse bile elinde donanım olan adamın elindeki kartları satıp mining'i bırakması mantıklı değil gibi. Kart satma furyası başlamaz gibi yakın zamanda.

Kartlar bozulana kadar kazmaya devam.

Bir gün zengin olursam son attigim mesajı alıntılarsınız parayı vurdun diye , sileceğim diyorum birdaha bakmayacağım insan yine dayanamayıp bakıyor bakmasan etrafımdakiler ağa btc düştü yok btc çok pis yükseldi diyerek senin bakmani sağlıyorlar bir şekilde kurtuluş yok sanırsam

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt