Kripto Para Birimleri ve Coinler

Ben şahsen Scalp denen teknik ile 1-5 dakikalık işlemlerde al sat ile günde 50-100 dolar arası + elde ediyorum (üstüne cesaret olmuyor BTC düşüş trendiyken)

Spot olarak AVAX'ım mevcut uzun süredir - elden de çıkarmadım henüz - takibindeyim bir zıplama beklemekteyim ondan da ama hepsinden önce BTC 'nin çıkış trendine girmesi lazım.

Reelde TR'de şu an mesela Jordan ayakkabı modellerinden bulamıyorsun - anında satılıyor , az geldiği içinde kafayı sıyıranlar 1 ayakkabıaya 3k 4k gömmekte. Mücevhere dönüştü bazı şeyler.
Ülke şartları için iyi paradır birşey diyemem ama trade kazancı k ile ölçülmüyorsa kazanç yoktur

Ülke şartları için iyi paradır birşey diyemem ama trade kazancı k ile ölçülmüyorsa kazanç yoktur
tabii ki öyle , kazanç sayılmaz değer kaybı , kapital birikimi gibi bir şey bendeki.

zaten bütün bunları yakın takip etmedeki tek kıstas dövizin uçuk olması - olmasa bir anlamı yok tabii ki.

Yoksa keşke döviz 10 sene önceki hali olsada biraz rahatlasa memleket

Ulan Eth umarım 100 dolara düşersin. Aylardır ekran kartı alamıyoruz.

Düştü dedik biraz daha aldık, meğer daha da dibi varmış. Çok güzel içeri aldılar paramızı. Artık bir süre bekleriz aldığımız yere gelsin diye.

Geri
Üst Alt