Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.260
- 91.148
- 5.093
Düşüş mü? Aç kurtları doyurmak zordur. Gerçi ben bilmem. Twitter fönomenlerini takip etmek lazım!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genelde önceki yükselişin başlangıcı, ondan öncekinin tepesi gibi yorumlamak lazım yani 22-23 bin. Bant olarak değerlendirirsek 22-27 bin bandına değmesi olası olur bu durumlarda.düşüşten kastın/beklentin yeni bir dip mi peki?
GünaydınGenelde önceki yükselişin başlangıcı, ondan öncekinin tepesi gibi yorumlamak lazım yani 22-23 bin. Bant olarak değerlendirirsek 22-27 bin bandına değmesi olası olur bu durumlarda.
Pandemide 4te 1ine düşmüştü ama 3 bin yine orada daha önceki yükselişin tepe noktasıydı.
Metis ekosistemde hangi coini önerirsin?metis ekosistemini![]()
MaiaMetis ekosistemde hangi coini önerirsin?
Bize coin söyle biradermetis ekosistemini![]()
+ metisBize coin söyle birader
Maia
Relevant
Nett tutuyorum ben
Kesin gelir demiyorum da asıl iddiam şöyle.Günaydın
Herkes düşüş bekliyor ; retail yatırımcı düşse de girsek diyor,
dışarıda kalan bir çok kişi var, içeride düşer diye satıp geri giremeyeni, acaba şimdi mi diyeni vs..
Seviyelerde aşağı yukarı belli. 22-23 bin gelmez bana göre o ayrı( istersen iddaaya girerim )
29 aşağısına düşüp 1gün 3 gün kapanışı yaparsa geçmiş olsun yeni dip gelir
Buna ihtimal vermiyorum hatta derin düzeltme vermeden 60 lara gidebilir diye düşünmeye daha çok başladım artık.
Bir görüş;
60'a kadar doğru düzgün bir düzeltme vermeden (şimdiki %10-15 gibi değil %25-30 lar)
giderse ve oradan da 30 k der 2025 e kadar o aralığı range yaparsa ne olur?
Bunu düşünmenizi rica edeceğim.
Okuyan Herkese mutlu ve bol yeşilli afiyet dolu bir yıl dilerim
Sen daha batmadin miBakalım Altura sene sonunda kaç parayı görecek?
Umut benim kripto koçum olacaksin50 bin seviyelerini güçlü bir mumla kırarsa önünde 58 bine kadar engel yok ama haftalıktaki mum yapıları kuvvetli değil güçlü mumlarla ilerlemiyor en azından 45 bin üzerine 5-6 bin artış sonrası tekrardan bir geri çekilme ihtimali var.
Eğer güçlü mumlar gelirse bu sefer kritik nokta 64 bin seviyesi olur olur eğer tepki görüp yine market kırılımı olursa bayağı aşağı inebilme ihtimali var o seviyelerdeki tepkiyi görmek lazım ama yeni yüksek yapacaksa 80-82 aralığına çıkabilir gibi geliyor.