Kripto Para Birimleri ve Coinler

GHST ve CHESS deyim şuan sepet olarak yakında yanına bir kaç coin daha eklemeyi planlıyorum şu aralar araştırıyorum xai güzel görünüyor. YTD

Onur,coinlerden hiç anlamayıp tamamen arkadaş tavsiyesiyle 1$ maliyetle almış olduğum ALİCE coin hakkında bir fikrin var mıdır?rica etsem yardımcı olur musun?
kabaca 1.90 altında gün kapatmadıkça ve şu düşen trendi kırdığı sürece gayet pozitif duruyor, 1 dolar çok iyi bir alım yeri, arkadaşınızı tebrik ederim.1709840365177.webp

2 gun sonra 4448 eth güncellemesi var
dapp fee leri bakalım ne olacak

celestia tia fiyatlanacak muhtemelen
metis Binance geldi fiyat ucuverdi masallah

eigen tarafını unutmayın -renzo da arbi ağından ezETH restake atarak (ucuza) puan kasabilirsin çift tarafli

moduler ekosisteme giriş yapan mutlaka :)
superchain olayı trenine binelim -ve bunların hepsi şimdilik celestia kullanıyor data icin

avail de eklenecek , son bir testnet duyuracaklar en azından onu kovalayabilirsiniz

kripto da free para isi icin discord onemli

Bazi takili kalmis yatirimlardan çiktim, suan RNDR ve AGIX aldim. Varmi tavsiyeler, cryptobrothers? Kisa vade için.

Btc yine sağlam bir düşüş mumuyla geliyor direk altcoinleri çökertti.

En son düşüşte elimdeki usdt'nin büyük kısmıyla ekleme yapmıştım inşallah patlamayız.

o büyük yükseliş öyle ya da böyle gelecek. 2 yıl boyunca sadece önceki ath'a gelmeyi beklemedim.

Halvinge kadar ciddi bir yükselisle satış fırsatı vermesi lazım yoksa bütün planlar altüst olacak benim için

Geri
Üst Alt