Kripto Para Birimleri ve Coinler

Kritik ilk bölgeye geldik 63.500-64.000 tepki alıp yeni ath için 68.500'ü kıramazsa sıkıntı var muhtemelen şu an tepki alacak ve 66.000 seviyesine kadar tekrar yükselecek oradan sonrası hızla kırarsa yeni ath gelir kıramazsa kademe kademe yine aşağılara sarkarız.

Biraz takip etmek lazım en sağlam giriş 68.500'ü kırararsa retestinden girilebilir biraz piyasayı izlemek lazım.
Nokta atışı mission complete.

Piyasa halen bearish 63.000 seviyesinde öküz gibi likidite var 66.000'den 62.200 vurursa güzel temizlik olur.

Market deviasyon yapılarıyla ilerliyor uzun zamandır. Hatta bugün 1h zaman periyodunda da bunu yaptı. Sırtındaki yükü boşaltıp bull/bear trapler vererek hareketini yapıyor.

Dolayısıyla ath kırıldıktan sonra büyük bir deviasyon hareketi bekliyorum açıkçası. 80k+ larda hatta 90 ları bulan bir deviasyon hareketi sonrasında 100-140k bekleyenler piyasaya damlayarak fomo oluşturacaklar diye düşünüyorum.

Akabinde 74k nın geri aşağı kıırlımı ile gözü 48k'daki breaker yapısında bulmamız hayli olası. Orada sancılı 1 ay kapanışı yaptıktan sonra market dönerse, işte o zaman herkesin dilindeki "mega boğa" vuku bulabilir...
Ekli dosyayı görüntüle 254011
Ekli dosyayı görüntüle 254010
ATH'a uzaklık sadece %8 şu anda.
Müthiş bir banttan tepki alı ve trumpın konuşmasını fiyatladığımızı düşünüyorum.

Konuşma sırasında gelen birkaç olumlu söylem ile ath direncine uğramamız pek muhtemel bugün.

Ordan bir şort denemesi yapacağım. Olur da kırar ve günü ath üstünde kaparsak, retestinde long ararım.
Deviasyon olarak kalırsa orası hepimize geçmiş olsun :D

1722071750715.webp

Piyasa halen bearish 63.000 seviyesinde öküz gibi likidite var 66.000'den 62.200 vurursa güzel temizlik olur.
Müthiş yere vurdu ve çıktı muhtemelen dün dışarıda olmasam geri dönüşü görmekle beraber 65.400'e kadar long alırdım bundan sonraki tahminim 60'da ki gap boşluğunu kapatmaya gidecek.

Biden ülkeye son bir senede 10 milyon göçmen soktu işsizliğin artması normal. Vatan hayini devlet düşmanı it.

Vix fena yırtılıyor.
3ewwz5g.png

bu duck kafalı böyle diyorsa kesin elindeki btcyi satmaya başlamıştır

yakın zamanda bear geliyor demek
Trump btc'ye çok etki etmedi zaten konuşma yapana kadar fiyatlanmıştı sonrasında beklenti altı kalınca geri çekildi ama asıl Powell noktayı koydu faiz indirimi gelmedi üstüne işsizlik beklenti üstü çıktı ve şu an dolar değer kaybediyor üstüne borsalar yırtılıyor.

Geri
Üst Alt