Kripto Para Birimleri ve Coinler

Coinbase resmen btc'nin sert düşüşünü tutuyor baya alım yaptılar hatta yapıyorlar onlarda alım yapmayı bırakırsa baya sert düşüş görebiliriz.

BTC ve birkaç coin eklemesi yaptım. Piyasaya 2023 ocak sonunda girmiştim, ben bile %5 kara kadar geriledim, Mart 2024'te %305 kardayken neyse ki %20 de olsa satmıştım ancak tabi o para buralara kadar getirilemedi.

Bu saatten sonra yengeç piyasa bitti, ya ayıya giriş yapacağız ya da covid crash sonrası gibi olacak

Bugünde battık çok şükür, ,inşallah 43 k falan olurda ekleme yaparız.

28 bin diyip duruyolardi bi senedir. Gercek olacak galiba.
Btc 1000 dolar yükselir ——> 3 aya 250 bin dolar
Btc 1000 dolar düşer ——> 28K geliyor, 18K geliyor, 7K geliyor

Vix uçuyor insanların piyasaya bakışı değişmeye başladı an itibarıyla piyasaya güven duymuyor Covid döneminde bile bu kadar sert bir artış olmamıştı.

Faiz indirimi gelmeyip üstüne işsizlik rakamları beklenenden yüksek çıktığı andan itibaren ABD'nin resesyon tehlikesi fiyatlanıyordu.

Daha olası bir İsrail-İran savaşı veya en iyimser tahminde atılacak füzelerin veya verilecek karşılıkların bir fiyatlanmasıda olmadı

Bunların üstüne İngiltere'de iç savaş gerginliği, Mt Gox ve Alman hükümetinin izlediği politika gibi etkenlerde var.

Genel tablo sadece kriptoda değil dünya piyasaları içinde an itibarıyla pek iyimser durmuyor.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt