Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.491
- 19.522
- 1.363
Konyalilarin alt koyinlerini almayin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Faiz indirimi gelcek 55 e düşer mi tekrardan hocam? Fikrinizi merak ettiğim için soruyorum. Sanki yükseliş gelcek gibi hissediyorum amaHahaha bakalim ne zaman yukariya dogru patlayacak. Simdilik daha pek birsey yok daha ve tekrar biraz düsmesi ve 55k - 65k range arasi gidip gelmesi en realistic senaryo.
Faiz indirimi gelcek 55 e düşer mi tekrardan hocam? Fikrinizi merak ettiğim için soruyorum. Sanki yükseliş gelcek gibi hissediyorum ama
Sebep 1: Borsaların BTC rezervleri tükeniyor
Kripto piyasası, Bitcoin'in ağustos ayında ilk kez 61.700 dolar direnç seviyesinin üzerine çıkmasıyla bir satın alma baskısı akışı bekliyordu. Ancak CryptoQuant'tan elde edilen veriler, borsaların bitcoin rezervlerinin aslında 2.000 BTC arttığını gösteriyor. Borsaların bitcoin rezervlerinde bir düşüş eğilimi olmasına rağmen, geçtiğimiz hafta yaşanan ek BTC girişi ek satın alma baskısı oluşturabilir.
Sebep 2: Bitcoin Likiditesindeki Hareketler
BTC'nin yakın zamanda 65.000 dolara yükselmesi, 23 Ağustos'ta 140 milyon doların ve 24 Ağustos'ta 52 milyon doların üzerindeki kısa pozisyonların tasfiyesine yol açtı. Bu, CoinGlass'tan gelen verilerden açıkça anlaşıldı. Bir veri şirketi olan Material Göstergeler de bunu X'te (Twitter) söyledi:
“FireCharts, Bitcoin tekliflerinin likiditesinin 62,5 bin dolara düştüğünü gösteriyor. Bu tür hareketler fiyatı aşağı çekme eğilimindedir. Aynı zamanda geç şortları da çekme eğilimindedir. Pozisyonlarınızın farkında olun ve aşırı ticaret dürtüsüne direnin. Ay sonu kapanışında volatilite bekliyoruz.”
Her iki taraftaki likidite kümeleri BTC'nin mevcut dalgalı piyasasına neden oluyor. Bitcoin yükseliş trendine devam etmeden önce temel likidite bantlarının temizlenmesi gerekebilir.
Sebep 4: Oldukça düşük yatırım getirisi
Üçüncü çeyrekte Yatırım Getirisi (ROI), herhangi bir çeyreğe göre tarihsel olarak daha düşük. Geçtiğimiz on yılda birinci, ikinci ve dördüncü çeyrekte sırasıyla yüzde 56, yüzde 27 ve yüzde 88 yatırım getirisi elde edilirken, üçüncü çeyrekte yalnızca yüzde 6 yatırım getirisi görüldü.
Ne durumdasın üstatKonyalilarin alt koyinlerini almayin..![]()
Teşekkürler hocam bilgiler için. Valla bir kaç alt coini iyi yerlerden aldım bekliyorum. Hedeflediğim yerler uçuk kaçık değil gelirse satar önüme bakarım. Umarım savaş filan çıkmazda artık güzelce bir yükselişler görürürüz. Alt coinlerin canı çıktı resmen ayıdan daha kötü durumda olanlar var.55 olmasada 60 ve 60'in altina düsebilir gibi. Sinyaller gerçi pozitif ama genel olarak sentiment temkinli sayilir.
Bügün okudugum bir yazi vardi (Google translate Türkçesi, fazla dikkat emeyin)
Bence gidip gelmeler devam eder daha bir kaç hafta ve 55k - 60k arasi bir kötü habere bakar sadece bana sorarsan. Elbet bir yükselis için patlama olacak ama daha var sanki o patlamaya.
Teşekkürler hocam bilgiler için. Valla bir kaç alt coini iyi yerlerden aldım bekliyorum. Hedeflediğim yerler uçuk kaçık değil gelirse satar önüme bakarım. Umarım savaş filan çıkmazda artık güzelce bir yükselişler görürürüz. Alt coinlerin canı çıktı resmen ayıdan daha kötü durumda olanlar var.
Hocam avax beklentin nedir bana o lazım
Etf olabilir diyolar
Bunu buldum brother. AVAX hakkinda pek bilgim yok daha dogrusu ama fena degil sanki.
Evini, arsani, uzerindeki don ve atleti de gommeni bekliyolar.AVAX Grayscale ve Franklin Templeton işleri ile projesinin güvenilirliğini göstermeye devam ediyor. Lakin bu işbirliklerine rağmen gereken patlama gelmedi. Daha ne olması gerekiyor?
Rica ederim renktas, gönlünce olur umarim. Söyle hepimizin yatirimlari patlasada, gidip Dursun'u kovacak kadar paramiz olsun.Çok saol rengim emeğine sağlık
Y yesinler.Evini, arsani, uzerindeki don ve atleti de gommeni bekliyolar.
Çok duyuyorum biraz eklemek lazım bundan sepete avaxtan az vurursam bundan alırımArkm Galatasarayımızın sponsoru sadece 200 milyon market cap büyüklüğü var bugün btcturk de listelendi.
Yatırım tavsiyesi değiş araştırın bu boğanın yıldız adayım ARKM
30X ten önce satmam yeni solana olacak inş
Yapay zeka boğası olacak deniyor bu boğaya.Çok duyuyorum biraz eklemek lazım bundan sepete avaxtan az vurursam bundan alırım
Önceden de duymuştum renktaş ama hiç araştırmadım. Burada paylaşman iyi oldu zaten sepete ekleyecek yeni bi şeyler bakıyodum 200m hiçbişey. İnş iyi kazanırızda teşekkürü bırak sana konu açarım xDYapay zeka boğası olacak deniyor bu boğaya.
Arkm yazısını görünce formamızın kol kısmında ulan dedim zaten seviyordum proje hem yeni hem alanı popüler bir de bize sponsor olmuş solananın şu anki market çapına gelmesi için 20 katı yapması gerekiyor düşün renktaş buralar dutluktu durumu tam.
İnş nasip olur kazanırsak teşekkür beklerim baya sağlam donelerle tezimi destekledim![]()