Kripto Para Birimleri ve Coinler

IOTA Bosch ile görüşüyor, Bosch danışman tarzı bir kişi atadı. 4.90 dolar bandına döndü bu tarz çalışmalar devam ederse orta vadede 10 dolar gelecektir.

Nesneler arası ödemelerin iota ile yapılmasına yönelik denemeler de yapılıyor.

Gelinen noktada aktarım süresi çok önemli. Neden mi? Örneğin bitcoin ile ödeme yapacaksınız ve transfer süresi 10 dk, bu çok fazla. Eski zamanlarda internetten alışveriş yapmak neyse bugün de bu o. Algı zamanla değişecek. Ama aktarım hızının artması ve komisyon ödenmemesi avantaj. IOTA bu açıdan iyi bir coin olabilir IOT teknolojisi için.

Ha sıkıntı şu bu bitcoinlerin yüzde 95i bir kaç kişinin elinde, bu iş bir yerde patlayacak sonra yüz bin dolarlara çıkacak çıkacaksa. Bu durumda güven durumu ne olur bilemem.

İnsanlar hala artıyor diye alıyorlar, bu kafayla bunların gelecekteki para birimleri olacağı algısını vermek zor.

Bu arada bugün youbit hacklenmiş ve bitcoinler çalınmış bunun üzerine bitcoin 16 bine gerilemiş. Şu an toparladı biraz sanırım.

Ayrıca şunu belirtelim. Şu ifade çok tehlikeli :

İstediğin zaman bozdurabilirsin.

Hayır beyler istediğin zaman bozduramaz. Alıcı varsa bozdurur. Alıcı kalmazsa bozduramaz. Bu altın ya da dolar değil bunu unutmayın.

Saadet zinciri benzetmesi bu yüzden gün gelir elinizdeki coinle kalırsınız kimse almaz, bu mümkün.

Sonra üzülmeyin evet şimdi alıcılar çok hacimler yüksek ancak çakarlar bitcoini 3 bin dolara bir saatte, o zaman da satmaya çalışırsınız almaya değil. Herkes kazanıyor diye bunların farkında değil de uyanık olun.

Ayrıca şunu belirtelim. Şu ifade çok tehlikeli :

İstediğin zaman bozdurabilirsin.

Hayır beyler istediğin zaman bozduramaz. Alıcı varsa bozdurur. Alıcı kalmazsa bozduramaz. Bu altın ya da dolar değil bunu unutmayın.

Saadet zinciri benzetmesi bu yüzden gün gelir elinizdeki coinle kalırsınız kimse almaz, bu mümkün.

Sonra üzülmeyin evet şimdi alıcılar çok hacimler yüksek ancak çakarlar bitcoini 3 bin dolara bir saatte, o zaman da satmaya çalışırsınız almaya değil. Herkes kazanıyor diye bunların farkında değil de uyanık olun.

Kendim bitcoin işiyle uğraşmıyorum ama bilgi sahibiyim yinede. Adını hatırlamadığım bu kriptopara borsasında alım-satım için olan bir site vardı dediğin gibi öyle anında işlem yapılamıyor saatler bazen günler sürebiliyormuş işlem yapmak. Benim bir arkadaş Bitcoin'in bir kısmını etherium'a çevirebilmek için 4 gün bekletmişler üstelik işlem yapmakta bedava değil ciddi komisyon alıyorlar her işlemde sakat bir iş o yüzden değeri bu kadar hızlı artıyor diye insanlar gaza gelip varını yokunu yatırıyor ama yarın öbürgün forex'teki gibi borsa bir anda dibe çakılsa bütün yatırımları çöp olabilir. Üstelik öyle borsa iyice düşüyor daha fazla riske girmeyeyim dolara çevireyim diyipte çıkamıyorsun şuanda bile bitcoin'i dolara çevirmek çokzor borsada bir patlama olsa iyice zorlaşır.

Kendim bitcoin işiyle uğraşmıyorum ama bilgi sahibiyim yinede. Adını hatırlamadığım bu kriptopara borsasında alım-satım için olan bir site vardı dediğin gibi öyle anında işlem yapılamıyor saatler bazen günler sürebiliyormuş işlem yapmak. Benim bir arkadaş Bitcoin'in bir kısmını etherium'a çevirebilmek için 4 gün bekletmişler üstelik işlem yapmakta bedava değil ciddi komisyon alıyorlar her işlemde sakat bir iş o yüzden değeri bu kadar hızlı artıyor diye insanlar gaza gelip varını yokunu yatırıyor ama yarın öbürgün forex'teki gibi borsa bir anda dibe çakılsa bütün yatırımları çöp olabilir. Üstelik öyle borsa iyice düşüyor daha fazla riske girmeyeyim dolara çevireyim diyipte çıkamıyorsun şuanda bile bitcoin'i dolara çevirmek çokzor borsada bir patlama olsa iyice zorlaşır.
Hocam haklısın, yükselirken satarsın. Düşerken satmak istediğinin çok altında satarsın bu böyledir.

İnsanlar bunu yaşamadıkları için tozpembe görüyorlar şu an.

Geçtiğimiz hafta epey heveslendim, yatırım yapacaktım ama rehber videolarını izlerken ruhum daraldı vazgeçtim, sonra patlayacak matlayacak laflarını duyunca motivasyonum tamamen kayboldu. Umarım pişman olmam.

b03afcfa9652161b656a2f8855526f3f.jpg

Evet büyük çöküşün ilk ayak izleri gelmiş sanırım noele coinlerle girmek istemiyorlar.

BTC'deki düşüş yüzde 50'den fazla son bir kaç günde.

Toparlar tabii yine.

Şuan yüzbinlerce işlem sırada bekliyormuş bitcoinleri elinden çıkarmak isteyen. Zamanında söylendi bu bitcoin altın gibi birşey değil öyle istediğinde karını revize edemezsin diye. Şimdi muhtemelen bitcoin'in değerini iyice dibe vurdurup birileri sağlam bir vurgun yapacak ya da yaptı bu işten. Bakalım önümüzdeki vurgun ne zaman olacak bu kripto para piyasasında.

Son düzenleme:
piyasadaki paralari coinlerden cekti millet bu durum ya yeni yila kadar boyle gidebilir ya da suan panik yaratip kucuk ytirimciyi silkeleme pesinde. Bu piyasada kar etmedeki en onemli sey sabir ve panik yapmama.beklemek lazim

Bu düşüş bekleniyordu zaten. Hatta yapılan analizlerle nerdeyse birebir örtüşüyor düştüğü yerler. Toparladığında 20k USD civarına çıkması bekleniyor.

Param geçseydi hazır düşmüşken biraz daha alacaktım ama geçmedi. Kaçıracağım güzelim fiyatı :sad007:

piyasadaki paralari coinlerden cekti millet bu durum ya yeni yila kadar boyle gidebilir ya da suan panik yaratip kucuk ytirimciyi silkeleme pesinde. Bu piyasada kar etmedeki en onemli sey sabir ve panik yapmama.beklemek lazim

Bitcoin'la milyoner olma devri çoktan kapandı.
Artık bu işler kumara benzer her zaman kasa kazanır.
Yatırımcıya al satıcıya sat diyecekler bundan sonra.
Insanoğlu işte ben bunların ciğerini bilirim.

Gscimbom Mobile

Iki gündür eksideki mallara gülüyorum ve aklıma hep şu karikatür geliyor.

16bine düşünce alim fırsatı oluştu dediler, 13 oldu gene alım fırsatı oluştu sakin kacirmayin dediler, hafif arttı aha yukarı yönlü hareket başladı artık kimse durduramaz dediler, simdi 11 olmuş gene alım fırsatı diyorlar :D iki kuruş paraları iki gram akıllarıyla dünya piyasasına yön veriyorlar. 19 binlerdeyken yılbaşında 50bin yazın 100bin olacak diye gaz verdiler millet semsiyeyi sapıyla birlikte aldı. Yazık günah.
6a7d70d571e902f2b152561432276ece.jpg

Iyi cakiliyor hepside
Hic yukselen grafik kalmadi
Iyi zamanda kacmisim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt