Kubilay Türkyılmaz'dan Şike Cezası Paylaşımı

Diyelim hesap doğru diyelim imza istiyecekler herşeyi geçtim bizimkilerde verdi imzayı.. Kulübü yakarım şerefsizim içindekilerle birlikte.

Yahu bizimkiler o kadar kafayı yememişlerdir. İmza versen ne olacak toplu men yiyeceksin, kaç yılını çöpe atacaksın yani lige güle oynaya ambargo koymak varken durduk yere niye intihar edelim ki .Ben ihtimal vermiyorum ki bunu yazanın gerçek Kubi olduğundan bile şüpheliyim.

Daha önce demiştim yine diyorum. Fener küme düşerse bizim bundan zarar göreceğimiz balonu yalan. Evet lig tv zarara uğrar (bize ne, sözleşmesi gereği ödemesi gerekeni öder, sözleşmeyi feshederse bundan çok da düşük olmayan yeni bir ihale yapılır) ama bu konudan bize bir zarar sözkonusu değil.

Tribün gelirleri asla düşmez. Galatasaray taraftarı Fener ile maç yapacağı için almıyor o kombineyi. Aksine Fener düşerse bayram yerine çevirir ortalığı, komineler yine full satar (şampiyonlar ligi faktörünü unutmayın) üstelik store'lar ciro rekoru kırar. Ben bu borç harç içinde 5.000tl (normalde yaptığımın neredeyse 10 katı) ciro yapmazsam, kombine almazsam adam değilim.

Galatasaray, Fener düştü diye zarar edecekmiş, güldürmeyin yahu.

fener 2.lige düşsün -20 puanda ceza alsın diğer şike yapan takımlarda eksi puan cezası alsın herşey bitsin, yabancı sınırıda kaldırılsın iddaa ediyorum bu ülke futbolu 3-4 sene içinde çağ atlar milli takım şampiyonalara banko gider. bu kadar eminim.

Sunu anlayin artik, 8 yil men cezasi bitince UEFA cezalari hala uygulamamissan bir 8 yil daha ceza veriyor sana. Yani temizlenene kadar yoksun Avrupa'da. Anlayacaginiz er yada gec bir daha avrupada futbol oynamak istiyorsak ceza vermemiz gerekecek.

Daha önce demiştim yine diyorum. Fener küme düşerse bizim bundan zarar göreceğimiz balonu yalan. Evet lig tv zarara uğrar (bize ne, sözleşmesi gereği ödemesi gerekeni öder, sözleşmeyi feshederse bundan çok da düşük olmayan yeni bir ihale yapılır) ama bu konudan bize bir zarar sözkonusu değil.

Tribün gelirleri asla düşmez. Galatasaray taraftarı Fener ile maç yapacağı için almıyor o kombineyi. Aksine Fener düşerse bayram yerine çevirir ortalığı, komineler yine full satar (şampiyonlar ligi faktörünü unutmayın) üstelik store'lar ciro rekoru kırar. Ben bu borç harç içinde 5.000tl (normalde yaptığımın neredeyse 10 katı) ciro yapmazsam, kombine almazsam adam değilim.

Galatasaray, Fener düştü diye zarar edecekmiş, güldürmeyin yahu.

Aynen katılıyorum. :005:

Rakam farketmez benim için bu. Ama başkası için farklı olur.

Ayrıca en önemlisi;

Bugün taraftar takıma daha doğrusu kulübe destek veremiyorsa veya vermiyorsa aslında Fener ve yandaşları yüzündendir.

Taraftarın aklında " Ya istediği kadar iyi oynasın ,hakemler,fenerasyon ve fener yanlısı medya vs bir yerden sonra önünü keser Galatasaray'ın" korkusu asıl maddi zararı verdiriyor Galatasaray'a...

Bu da bugün öğlen attığım twit;

AhmetGS17 ‏@AKolkoparan 6 sa.

Bir Galatasaraylı olarak kendi adıma söz veriyorum;Fener düşsün gerekirse 1000TL harcarım her sene.

Benim gibi düşünen milyonlar var panikyok

Ya zaten parayi pulu bir yana birak, Fener'in kume dusmemesi demek, "yapin kardesim sike, yaniniza kalir" demektir. Bu kabul edilemez. Turk futbolunun boyle adamlardan temizlenmesi lazim. 3 yil olacak neredeyse, hasir alti etmeye calisiyor serefsiz federasyon ama nihayet UEFA kapiya dayandi galiba. Tez yoldan sonuca baglanmasi ve bu pisliklerin hakettikleri cezayi almasi dilegiyle...

kubilay diyorsa kesin vardır bir bildiği adamın kariyeri isviçrede geçti.

Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk

gercek hesapmi degilmi simdi... kutlamaya basliyacagimda

hala ses seda yok.. dün yürüyüş nedeniyle açıklamayı ertelediler herhalde

Cezadan suphem yok. Sadece zamanlamasi ve tatmin ediciligi ile ilgili suphelerim var.

2.lig ten az bir ceza beni mutsuz eder, net. Zira cezanin tahkim asamasinda yari yariya azalacagini dusunuyorum.

Velev ki imzalar toplandı, biz de bu işe ortak olduk, şikeciler düşürülmedi, ya sonra...

Daha bu halleri ile arlanmadan, utanmadan önüne geleni tehdit eden, ona buna laf atıp sataşan bu kansızların, sonrasında neler yapabileceklerini düşünebiliyor musunuz ?

'Bizi düşürmeye cesaret edemediler' diyerek kuduz köpekler gibi daha da azgınlaşıp, daha da arsızlaşacaklarından kimsenin şüphesi olmasın.

Bizim zarar edip gelirlerimizin düşeceği iddiasına gelince... Külliyen yalan. Bu da şerefsiz, şikeci medyanın uydurması. Lakin bizim yöneticilerden de bu palavraya inanıp bu işe alet olmayı düşünenler varsa 'adamım' diye ortalıkta dolanmasınlar lütfen.

:005::005::005:

Velev ki imzalar toplandı, biz de bu işe ortak olduk, şikeciler düşürülmedi, ya sonra...

Daha bu halleri ile arlanmadan, utanmadan önüne geleni tehdit eden, ona buna laf atıp sataşan bu kansızların, sonrasında neler yapabileceklerini düşünebiliyor musunuz ?

'Bizi düşürmeye cesaret edemediler' diyerek kuduz köpekler gibi daha da azgınlaşıp, daha da arsızlaşacaklarından kimsenin şüphesi olmasın.

Bizim zarar edip gelirlerimizin düşeceği iddiasına gelince... Külliyen yalan. Bu da şerefsiz, şikeci medyanın uydurması. Lakin bizim yöneticilerden de bu palavraya inanıp bu işe alet olmayı düşünenler varsa 'adamım' diye ortalıkta dolanmasınlar lütfen.

Bu sürecin yaptırımsız tamamlanmayacağı aşikâr.Sonucun tatminkar olup olmayacağı önemli.Şuan akıllarda ki yegane soru bu.

bu konuyu kilitleyin ya,fake bi hesap sayfalarca konuşulmuş.

Geri
Üst Alt