Mete Alparslan
10 Numara!
- 23 Kasım 2008
- 16.905
- 13
- 1.363
Hesap fake.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz 1. Lige düşmez diyorduk. Adam 2. Lige düşürün demiş. Vay Arkadaş![]()
Daha önce demiştim yine diyorum. Fener küme düşerse bizim bundan zarar göreceğimiz balonu yalan. Evet lig tv zarara uğrar (bize ne, sözleşmesi gereği ödemesi gerekeni öder, sözleşmeyi feshederse bundan çok da düşük olmayan yeni bir ihale yapılır) ama bu konudan bize bir zarar sözkonusu değil.
Tribün gelirleri asla düşmez. Galatasaray taraftarı Fener ile maç yapacağı için almıyor o kombineyi. Aksine Fener düşerse bayram yerine çevirir ortalığı, komineler yine full satar (şampiyonlar ligi faktörünü unutmayın) üstelik store'lar ciro rekoru kırar. Ben bu borç harç içinde 5.000tl (normalde yaptığımın neredeyse 10 katı) ciro yapmazsam, kombine almazsam adam değilim.
Galatasaray, Fener düştü diye zarar edecekmiş, güldürmeyin yahu.
AhmetGS17 @AKolkoparan 6 sa.Bunu yapan varsa derhal kulüpten ihraç edilmelidir. Spor kulübü üyelerinin onurlu ve etik (ahlaklı)
bir yaşam sürdürüyorolmaları gerekir.
Velev ki imzalar toplandı, biz de bu işe ortak olduk, şikeciler düşürülmedi, ya sonra...
Daha bu halleri ile arlanmadan, utanmadan önüne geleni tehdit eden, ona buna laf atıp sataşan bu kansızların, sonrasında neler yapabileceklerini düşünebiliyor musunuz ?
'Bizi düşürmeye cesaret edemediler' diyerek kuduz köpekler gibi daha da azgınlaşıp, daha da arsızlaşacaklarından kimsenin şüphesi olmasın.
Bizim zarar edip gelirlerimizin düşeceği iddiasına gelince... Külliyen yalan. Bu da şerefsiz, şikeci medyanın uydurması. Lakin bizim yöneticilerden de bu palavraya inanıp bu işe alet olmayı düşünenler varsa 'adamım' diye ortalıkta dolanmasınlar lütfen.