Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 25.400
- 16.999
- 3.018
Maçları izleyebilmek lazım yoksa anlamı olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O olmaz sonra ileride belki zira çok fazla para istiyor Bein kafede maçı yayınlamak için.Maçları izleyebilmek lazım yoksa anlamı olmaz
O olmaz sonra ileride belki zira çok fazla para istiyor Bein kafede maçı yayınlamak için.
750 bin TL- 3 milyon TL arası değişiyormuş ve her açılan kahve şubesi için ayrı şekilde alınmalı. O yüzden ilk başta hiç mantıklı değil. İleride belli başlı yüksek sayıda müşterinin geldiği ve talep edilen bazı yerler için alınır. Bu proje ekstra gelir getirmek için ekstra gider kalemi için değil sonuçta.Yau koskoca Galatasaray kulübü bu ödeyemiyorsa..
Maçları izleyebilmek lazım yoksa anlamı olmaz
Emin değilim.Maçları izleyebilmek lazım yoksa anlamı olmaz
Zehra güneşte garson olacakmış.Mate de olsun![]()
Yau koskoca Galatasaray kulübü bu ödeyemiyorsa..
Nekadar negatif bir adamsın puki yazıklar olsunkağıt üzerinde güzel ve heyecan verici ancak öyle büyük bir şey beklemeyin storeların yanına filan açacaklar işte üç beş tane yere. Düzgün denetlenmeyeceği için boyna zarar ederiz 2-3 yıla kalmaz senelerdir storelarda yapılan zararlar gibi.
Yoooo mesela son dönem de İstanbul'da İSKİ'nin yaptığı çalışmalardan sonra nereyse şehrin büyük bölümünde şehir suyu direk içiliyor. Bizim bölgede de (Fatih) temmuz ayından beri, ben kütür kütür içiyorum.dursunu az cok tanıyorsam en az maliyetli ürünü en fazla paraya satıp fiyat performans olarak batıracaktır
Cafenin tutmasını istiyorsa gs formalı japon kızlarını doldurup maid kafe yapabilir
meyve sularını tangdan yapar
![]()
Amaç para kazanmak sen izle diye niye para ödesinler.
Ya senden alacak ya cebinden ödeyecek kulüb. Senden alıraa pahalıya gelir cafe. Git evindd izle nedim kardeş.