GSC Haber Kulübümüz Cafe Açıyor!

Maçları izleyebilmek lazım yoksa anlamı olmaz

Yau koskoca Galatasaray kulübü bu ödeyemiyorsa..
750 bin TL- 3 milyon TL arası değişiyormuş ve her açılan kahve şubesi için ayrı şekilde alınmalı. O yüzden ilk başta hiç mantıklı değil. İleride belli başlı yüksek sayıda müşterinin geldiği ve talep edilen bazı yerler için alınır. Bu proje ekstra gelir getirmek için ekstra gider kalemi için değil sonuçta.

1774736174385.webp

``kulubumuz KAFA aciyor``
diye okudum..

Bu cafede çalışıp gelen forum üyelerimizi böyle güleryüzlü karşılamak isterim

Tuvaletteki pisuvarların üzerine NKFVAS logosu yapıştırılmalıdır

Basit ama bugüne kadar yapılmaması hata.

Ciddi çok kârlı bir sektör. Galatasaray taraftarı da eşşek değilse lattesini buradan içer. Tabii bunların da düzgün yapmaları lazım. Kahve gurmesiyim (Vedat Milor elimi öpsün), valla kötü kahveyi kokusundan 50 metreden anlarım, eğer kötü kahve yaparlarsa gider point otelin önüne zçarım

kağıt üzerinde güzel ve heyecan verici ancak öyle büyük bir şey beklemeyin storeların yanına filan açacaklar işte üç beş tane yere. Düzgün denetlenmeyeceği için boyna zarar ederiz 2-3 yıla kalmaz senelerdir storelarda yapılan zararlar gibi.

kağıt üzerinde güzel ve heyecan verici ancak öyle büyük bir şey beklemeyin storeların yanına filan açacaklar işte üç beş tane yere. Düzgün denetlenmeyeceği için boyna zarar ederiz 2-3 yıla kalmaz senelerdir storelarda yapılan zararlar gibi.
Nekadar negatif bir adamsın puki yazıklar olsun

dursunu az cok tanıyorsam en az maliyetli ürünü en fazla paraya satıp fiyat performans olarak batıracaktır
Cafenin tutmasını istiyorsa gs formalı japon kızlarını doldurup maid kafe yapabilir

meyve sularını tangdan yapar

tang-500-gr-tropical-aromali-toz-icecek-meyve-suyu-_1305595.jpg
Yoooo mesela son dönem de İstanbul'da İSKİ'nin yaptığı çalışmalardan sonra nereyse şehrin büyük bölümünde şehir suyu direk içiliyor. Bizim bölgede de (Fatih) temmuz ayından beri, ben kütür kütür içiyorum.

Ayrıca en iyi markaların sularında bile, suyun plastiğe girmesi daha çok olumsuz bir durum. Evde doldur musluktan cam şişe, sürahiye falan kütür kütür götür.

En azından çay, kahve gibi ürünlerde boşa memba suyuna para vermekte yani, ne bileyim.

Amaç para kazanmak sen izle diye niye para ödesinler.

Ya senden alacak ya cebinden ödeyecek kulüb. Senden alıraa pahalıya gelir cafe. Git evindd izle nedim kardeş.

Olm maç izlemek isteyenler ekstra ödemesini yapacak ya da biraz daha pahalıya satsınlar ne var. Sanki ucuza mı satacaklar normalde

Bu nasıl bir mantık

Geri
Üst Alt