Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.745
- 11.047
- 2.223
Şimdi ben buna nediim aykut
Kafede şöyle takılalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi ben buna nediim aykut
Vallaha sadece isim olsun diye takım tutup, umurlarinda olmayan bir dünya insan. Mekanlar, calisanlar, hizmet kaliteli oldumu bence sorun çıkmaz.Siz rakipler Cafe açsa cafelerine gider misiniz?Mecbur kalmadıkça gitmezsiniz.Ancak kendi taraftarı destek verirse bu tip yatırım ayakta kalır.Ya da sadece storeların içinde olursa.
Ben sırf GS para kazansın diye giderim. Benim gibi düşünen de çok olur. Bursa'da bir tane açsalar bence sürekli müşteri bulur.genele hitap edemezsin. sadece taraftar olacak müşteri kitlen. kafadan pastayı küçülttün. sakat iş
Galatasaray taraftarı dediğiniz 30 milyon insan.
Bunların %1'ine ulaşsan, bunlar da 1 yıl içerisinde 2 defa gitseler 1 yılda 600 bin potansiyel müşteri yapar -ki bu oldukça yüksek bir oran.
Franchise işi bana göre yanlış. Franchise'ın çok sağlam kontratlar ve sonrası için sıkı denetim lazım. Kulübün bunu yapması çok zor. Franchise vermek o verilen kişinin hizmeti kötü olursa GS markasına zarar verebilecek bir şey.
bende alayım diyorum frenşayşink ne diyorsunuz
gsc üyelerine ücretsizOlur rtaş
İcardi formalarımızı giyip 1 çay alıp 8 saat kafede otururuz allahın izniyle
gsc üyelerine ücretsiz
Bir dünyada Cafe var.Vallaha sadece isim olsun diye takım tutup, umurlarinda olmayan bir dünya insan. Mekanlar, calisanlar, hizmet kaliteli oldumu bence sorun çıkmaz.
Mağazaların büyük çoğu AVM içlerinde, yaygınlık açısından sadece mağaza içlerinde olması zayıf kalır. Daha çok sokaklara, caddelere yayılması gerekir. Taraftara görünürlük açısından da daha çok göze çarpar. Yoksa kalk AVM'ye git, orada mağazaya git sonra içinde gör.Siz rakipler Cafe açsa cafelerine gider misiniz?Mecbur kalmadıkça gitmezsiniz.Ancak kendi taraftarı destek verirse bu tip yatırım ayakta kalır.Ya da sadece storeların içinde olursa.