GSC Haber Kulübümüz Cafe Açıyor!

Şimdi ben buna nediim aykut

Kafede şöyle takılalım
14617-1.webp

françays fblilere hayır!!!

Siz rakipler Cafe açsa cafelerine gider misiniz?Mecbur kalmadıkça gitmezsiniz.Ancak kendi taraftarı destek verirse bu tip yatırım ayakta kalır.Ya da sadece storeların içinde olursa.

Taksim de tutması muhtemel. Türkiyenin ve Avrupanın belli başlı şehirlerinde ve konumlarında iş yapabilir.

Siz rakipler Cafe açsa cafelerine gider misiniz?Mecbur kalmadıkça gitmezsiniz.Ancak kendi taraftarı destek verirse bu tip yatırım ayakta kalır.Ya da sadece storeların içinde olursa.
Vallaha sadece isim olsun diye takım tutup, umurlarinda olmayan bir dünya insan. Mekanlar, calisanlar, hizmet kaliteli oldumu bence sorun çıkmaz.

genele hitap edemezsin. sadece taraftar olacak müşteri kitlen. kafadan pastayı küçülttün. sakat iş

Galatasaray taraftarı dediğiniz 30 milyon insan.

Bunların %1'ine ulaşsan, bunlar da 1 yıl içerisinde 2 defa gitseler 1 yılda 600 bin potansiyel müşteri yapar -ki bu oldukça yüksek bir oran.

Franchise işi bana göre yanlış. Franchise'ın çok sağlam kontratlar ve sonrası için sıkı denetim lazım. Kulübün bunu yapması çok zor. Franchise vermek o verilen kişinin hizmeti kötü olursa GS markasına zarar verebilecek bir şey.

Franchise bu sektördeki en mantıklı hareket.

Başlangıçta 35 bin dolar civarında bir isim hakkı üzerine %20 de satış kar paylaşımı olur.
Basit kahvehane değil ki bu insan salsın ve zarar ermek için uğraşılsın.
Çok ciddi sözleşmeleri oluyor ve fesih hakkına sahip oluyorsun 35 bin dolar da yanıyor otomatik.

Belli noktalarda aşırı para bırakır. Millet gidip ocu bucu kahvelerden alacağına kendi takımına destek olur. Beklenmeyecek performans doğu bölgelerinden gelir hatta. Yeter ki kaliteden ödün vermesinler.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

cafe de Gala
veya gala cafe olmalı direk cimbom cafe iyi değil

Mağazaların büyük çoğu AVM içlerinde, yaygınlık açısından sadece mağaza içlerinde olması zayıf kalır. Daha çok sokaklara, caddelere yayılması gerekir. Taraftara görünürlük açısından da daha çok göze çarpar. Yoksa kalk AVM'ye git, orada mağazaya git sonra içinde gör.

Geri
Üst Alt