GSC Haber Kulübümüz Cafe Açıyor!

Oturup birer çay içer kalkarız diye gidilen Gs Cafede badem sütlü white chocolate ice mocha yanına en pahalı pastadan alan manitanın yanında eşgal

14617.jpg

Avrupa'ya da açın.

Bir spor kulubu icin zor isler bunlar

Maca gelen taraftar gibi degil,müsteri memnuniyeti var kaliteli ürün satma var dogru elemanlari calistirmak var bu yüzden bir skor kulubunu asar bana göre bu tarz isler

Stadyum da durum farkli takim iyi de olsa kötü de olsa taraftar kombineleri bosta birakmaz

Franchise işi bana göre yanlış. Franchise'ın çok sağlam kontratlar ve sonrası için sıkı denetim lazım. Kulübün bunu yapması çok zor. Franchise vermek o verilen kişinin hizmeti kötü olursa GS markasına zarar verebilecek bir şey.

Franchise işi bana göre yanlış. Franchise'ın çok sağlam kontratlar ve sonrası için sıkı denetim lazım. Kulübün bunu yapması çok zor. Franchise vermek o verilen kişinin hizmeti kötü olursa GS markasına zarar verebilecek bir şey.

Bence franchise olması daha iyi zira satın alan adam mecbur iyi hizmet verip kâr etmek isteyecektir. Diğer türlü tüm şubelerle yönetimin ilgilenmesi daha zor bence çiftliğe döner öyle bir durumda. Franchise ile çok daha disiplinli ve profesyonel yürütülebilir gibi süreç

Mantıksız değil françayzdan sağlam para kaldırırız

Bence franchise olması daha iyi zira satın alan adam mecbur iyi hizmet verip kâr etmek isteyecektir. Diğer türlü tüm şubelerle yönetimin ilgilenmesi daha zor bence çiftliğe döner öyle bir durumda. Franchise ile çok daha disiplinli ve profesyonel yürütülebilir gibi süreç
Zamanında Store'da pek çalışmamıştı bu franchise işi. Çok iyi boşluk bulunmayan bir sözleşme ve iyi bir denetim olmalı.

Bayağı gereksiz bir proje gibi görünüyor ama hadi bakalım.

Geri
Üst Alt