- 19 Şubat 2009
- 22.505
- 4.069
- 2.483
Valla kahve her yerde aynı, eğer gs cafe varsa direkt oradan alırım cayımı kahvemi.Güze kızlar neredeyse oraya gider gençlik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla kahve her yerde aynı, eğer gs cafe varsa direkt oradan alırım cayımı kahvemi.Güze kızlar neredeyse oraya gider gençlik.
Bende senin gibi düşünüyorum. İlk etapta sadece İstanbul, Ankara ve İzmir'de birer kafe açıp iş eğer tutarsa diğer şehirlere yayılması daha mantıklı olur.Franchise için çok iyi bir denetim mekanizması, mekan dizaynı, ürün- hizmet kalitesinin ve fiyatın belirli standartlara oturtulduğu hukuki boşluk bulunmayacak bir sözleşmenin oluşturulması gerekir. İlk olarak belirli ana noktalarda direk kulübe bağlı 5 adet bir cafenin açılması(Ankara, stad yanı, İstiklal vb.) o şekilde deneyim kazanmak daha doğru bir tercih olurdu sanki.
O 30 milyon insanın maksimum 2 milyonu aktif takip ediyordur futbolu muhtemelen.Galatasaray taraftarı dediğiniz 30 milyon insan.
Bunların %1'ine ulaşsan, bunlar da 1 yıl içerisinde 2 defa gitseler 1 yılda 600 bin potansiyel müşteri yapar -ki bu oldukça yüksek bir oran.
Bizim gs store daha tam oturmadı. Bu iş klübü zedeler. Bunun için ciddi denetim deneyim yatırım lazım. Fenerli garsonlar rezillik çıkarırsa ne olacak. Hizmet sektörü böyle şeyleri kaldırmaz. Bence bununla uğraşıp günde 500 kahve satacaklarına scout ve altyapı olayına kafa yorsunlar. 1 futbolcu çıkararak yılda 1.000.000 kahve satmak hedefinden daha çok kazançlı çıkarlarFranchise için çok iyi bir denetim mekanizması, mekan dizaynı, ürün- hizmet kalitesinin ve fiyatın belirli standartlara oturtulduğu hukuki boşluk bulunmayacak bir sözleşmenin oluşturulması gerekir. İlk olarak belirli ana noktalarda direk kulübe bağlı 5 adet cafenin açılması(Ankara, stad yanı, İstiklal vb.) o şekilde deneyim kazanmak daha doğru bir tercih olurdu sanki.
İkisi farklı konular ikisini de yapsınlar. GS cafe hemen 500 adet olsun diye bir şey yok. 5-10 tane açarsın bu sene içinde bir bakarsın ona göre ilerler veya sınırlı sayıda belli merkezlerde olacak şekilde kalır.Bizim gs store daha tam oturmadı. Bu iş klübü zedeler. Bunun için ciddi denetim deneyim yatırım lazım. Fenerli garsonlar rezillik çıkarırsa ne olacak. Hizmet sektörü böyle şeyleri kaldırmaz. Bence bununla uğraşıp günde 500 kahve satacaklarına scout ve altyapı olayına kafa yorsunlar. 1 futbolcu çıkararak yılda 1.000.000 kahve satmak hedefinden daha çok kazançlı çıkarlar
Simit i kavukcu satar bize .kendi dükkanlarını kapatır daha karlı onun içinKavukcu‘ya rakip mi olacagiz o halde…