Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.715
- 4.297
- 493
biz tamamen yanlıs strateji uyguladık bana göre stratejide degil beceriksizlik acizlik korkaklık yönetim olmadıgı icin başımızda
en basitindan albayrak gibi birisi var elimizde rte ile aile dostlugu olan birisi biz bu adamı 1 kere bile kullanmadık git kullan kardesim biraz kurnaz olun 30 milyon taraftarımız var taraftarı kasıtlı olarak geriyorlar vs de
rte nin tek kelimesine bakar nihatın hizaya gelmesi ama apo okadar pasif ve ezikki şu düsünce aklına bile gelmemistir bunun gibi onlarca farklı şey düsünülüp yapılabilirdi biz daha bizlere karşı saldırgan acıklamalara bile yanıt veremıyoruz o derece rezıl yönetiliyoruz
ama işin komik tarafı fener cenahı okadar iq seviyeleri düşük ki bize saldırırken bjkyi unutuyor onlar sıyrılıyor aradan sessizce
yalnız fenerin durumu bizdende kötü cidden hakemler bile çare olamıyor çok bariz erolu iplemiyorlar
Bir Apoyla bitmiyor ki bu isler. Nihat Özdemir Devletin icinde en etkili isadamlarindan bir tanesi. Ülkenin en zengin sahislarindan bir tanesi. Neredeyse her ihalede ismi geciyor. Ilk yöneticilik yaptigi dönemin 80´lerin Ankaragücüsü olduguna da parmak basiyorum. Ridvan´in zaten Fenerbahce´li Mustafa Erdogan ile yakin iliskisi var. Ve bunlar sadece buzdaginin görünen kisimlari. Su fenerbahceli rizeli herifin (Hasan Kartal) bile ne baglantilari vardir...