Kulübümüz, Stadımızın Yeni Sponsorunun NEF Olduğunu Açıkladı

Uzman ekonomist superzeka Gs taraftari begenmediyse anlasma tez iptal edilsin :asd:

Bu Kur cikarsa muhabetine anlam veremiyorum. Kur 3 yil icinde 3e katlanirsa ortada bir futbol takimi veyahüt oynancak bir lig kalirmi?
Kalsa bile yerlilerden kurulu kalitesiz bisey kalir Onada bu paralar cok bile
Birde tam tersi var niye hep olumsuzluk pompalanıyor ki. Önümüz seçim kur 3'e katlanabileceği gibi 3 Tl'ye falan da düşebilir o zaman 18 milyon dolar falan ediyor. Tamam önümüzü görmek zor olumsuz tablo var ama bunu güne göre değerlendirmek lazım.
Detayları bilmiyoruz.
Misal paranın belki yarısını peşin alacağız.
Riva projesi zamanında misal satış fiyatı 100 milyon dolar olan bir arsa vardı o gün 100 milyon dolara satıp borçları kapatmak için kullansaydık bugün bu kadar borcumuz olmazdı.
Demek istediğim paranın miktarından çok ne şekilde kullanılacağı daha çok önemli. Belki paranın büyük kısmı yönetimde bu alanda tecrübesi olanlar sayesinde olan kripto alanına aktarılacak belki para 2-3'e katlanılacak.

Hocam sen yabancı yatırımcı olsan doların hali böyleyken anlaşma yapıp bu kadar para akıtır mısın. Kur sabitleyeceklerdi

Ben yabancı yatırımcıya bişey demiyorum tabi ki gelmezler ama kulüp bunu Mayıs ayından bu yana böyle lanse ediyordu. Stadın ismi benim için önemli değil Ali Sami Yen der geçerim ama paranın tl olması büyük sıkıntı

Kur öyle seviyelere geldi ki kimse dolar üzerinden anlaşma yapmaz sponsor olayım derken zarar üzerine zarar edeceklerini firmalar biliyor yabancı sponsor ülkemizde zor

Erden Timur bir sonraki secimde aday olursa baskan olur bence. Adam resmen yönetim iyi sponsor bulamadi diye elini cebine atmis gibi duruyor.

Savas Corluya, Nef ile anlastik yazdi diye, burda birsey bildigi yok diyen oldu ve laf atilmisti. Adam hakli cikti:ROFLMAO:

Rezalet..tl nedir yahu..
Zaten en baştan bu ikisi için toplam hedefin 100 milyon olması rezillik.
Burada her bk savunanlar gene aynen şimdi olduğu gibi bunuda savunurlar.

Şikeciler senelik stat isminden 9 milyon dolar alıyor.

Zaten nefde olmasa bunların hiçbir halt yiyeceği yok.

Hepsini geçtim bu klüp iyi sponsorlar bulsa ne olacak böyle rezalet transfer dönemleri geçirdiği sürece bizden hiçbir halt olmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kdv dahil 855 milyon tl = 95 milyon dolar işte

bi şekilde halledilir kur farkından oluşacak zarar vs de koca koca yönetici herifler düşünmüyor bi bizim 500 iqlu taraftarın aklına geliyor zaten bu da

Evet senelerdir zeki koca koca yöneticiler anasını bellediler klüplerin.
Özellikle transfer dönemlerinde o 500 iqlü dediğin adamların yapmayacağı hataları yapıyorlar.

Rezalet..tl nedir yahu..
Zaten en baştan bu ikisi için toplam hedefin 100 milyon olması rezillik.
Burada her bk savunanlar gene aynen şimdi olduğu gibi bunuda savunurlar.

Şikeciler senelik stat isminden 9 milyon dolar alıyor.

Zaten nefde olmasa bunların hiçbir halt yiyeceği yok.

Hepsini geçtim bu klüp iyi sponsorlar bulsa ne olacak böyle rezalet transfer dönemleri geçirdiği sürece bizden hiçbir halt olmaz.

Sikeciler Bir kurus bile almiyor. Hepsini 2014 transfer döneminde harcardi Aziz.

Birde tam tersi var niye hep olumsuzluk pompalanıyor ki. Önümüz seçim kur 3'e katlanabileceği gibi 3 Tl'ye falan da düşebilir o zaman 18 milyon dolar falan ediyor. Tamam önümüzü görmek zor olumsuz tablo var ama bunu güne göre değerlendirmek lazım.
Detayları bilmiyoruz.
Misal paranın belki yarısını peşin alacağız.
Riva projesi zamanında misal satış fiyatı 100 milyon dolar olan bir arsa vardı o gün 100 milyon dolara satıp borçları kapatmak için kullansaydık bugün bu kadar borcumuz olmazdı.
Demek istediğim paranın miktarından çok ne şekilde kullanılacağı daha çok önemli. Belki paranın büyük kısmı yönetimde bu alanda tecrübesi olanlar sayesinde olan kripto alanına aktarılacak belki para 2-3'e katlanılacak.

Kesinlikle en önemli kısım bu. Nice gelirler iş bilmezler elinde heba oldu. Başkanı eleştirsem de kendisi ve kadrosunun bu konularda daha vizyonlu ve yetenekli olduğu konusunda güveniyorum.

Evet senelerdir zeki koca koca yöneticiler anasını bellediler klüplerin.
Özellikle transfer dönemlerinde o 500 iqlü dediğin adamların yapmayacağı hataları yapıyorlar.

Cengiz bos konusma bu yonetim gayet iyi onceye ne bakiyosun senin aklina gelen her seyin 100 katini bu adamlar zaten dusunmustur her ayrintisina kadar

Anlasma TL ehühi bok gibi anlasma yapma yav harcanma buralarda

baskan burak elmas degil de baska biri olsaydı nef yine sponsor olur muydu olmaz mıydı?

Sanmam.

Elmas'ın sponsora söz verme modeliyle ilgili bu anlaşma bence, Nef formaya 10 milyon TL falan veriyordu, 3 milyon dolara falan geliyordu o dönemde, cüzi sözleşmelerdi ki ben şu anki anlaşmada şok oldum zaten. Terra Pizza'nın verdiği 20 milyonu vermemek için çekilmişlerdi 2 sene önce, Cengiz yönetimine asla vermezlerdi bu desteği ki vermediler.

Erden Timur başkan danışmanı falan da olunca bence direkt işbirliği anlaşması olduğu için NEF de önemli bir sorumluluk aldı.

Zaten Galatasaraylılık anlaşması gibi bu daha çok, hiç bir şirketin bu paraları güncelde vereceğinni sanmıyorum.

Fenerin anlaşmayı yaptığı dönemde dolar 3-3,5di yav.

Cengiz bos konusma bu yonetim gayet iyi onceye ne bakiyosun senin aklina gelen her seyin 100 katini bu adamlar zaten dusunmustur her ayrintisina kadar

Anlasma TL ehühi bok gibi anlasma yapma yav harcanma buralarda

Evet herşeyi düşünüyorlar..Kurdukları kalitesiz kadroyla şampiyon olabileceklerinide düşünüyorlar.

Mübarek sen çok dolusun.Her bk körü körüne savunuyorsun.

Senelerdir şu klübe adam gibi sponsorlar gelmiyorsa en büyük sebebi, senelerdir körü körüne savunduğunuz bu beceriksiz,iş bilmez başkan ve yöneticilerdir.
Bunlarında cengiz ve yönetiminden farkı yok.

Kronik bir sorun olduğu için çok dillendiriyor ve duyması sıkıcı biliyorum.

Ama böyle bir firma ile anlaşmamız , dış cephe sorununa çözüm olur inş.

Geri
Üst Alt