Yasin Albayrak
Sarı Üye
- 19 Eylül 2021
- 515
- 309
- 138
Evet hislerimde yanilmamisim.Otu boku herseyi elestiren bir tarftar daha ekledik forumumuza hayirli olsun.
oturma organınla değil de gözlerinle okursan iyi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet hislerimde yanilmamisim.Otu boku herseyi elestiren bir tarftar daha ekledik forumumuza hayirli olsun.
Gercekci olun diyorsunuz ama eleştirmek için gerceklikten kopuyorsunuz. Dolarin 30 lira oldugu bir ulke de futbol mu kalir bir düşünün yazarken.Kur 40 yildir katlanarak artiyo. Futbol her turlu devam eder. Savunurken biraz gercekci olmak lazim. Kur yine artacak orasi kesin. Ustelik minimum 3e katlanir 10 yilda en iyimser tahminle. Nedenmi? Gecmisteki 40 yila bakmak yeterli. Anlasmayi yillik 5 milyon dolar seviyesinde 1 Eylul kuru uzerinden yillik sabitleme yontemiyle dahi yapsalar bundan cok cok daha iyi bir anlasma olurdu. Malesef dag fare dogurdu.
Birde tam tersi var niye hep olumsuzluk pompalanıyor ki. Önümüz seçim kur 3'e katlanabileceği gibi 3 Tl'ye falan da düşebilir o zaman 18 milyon dolar falan ediyor. Tamam önümüzü görmek zor olumsuz tablo var ama bunu güne göre değerlendirmek lazım.
Detayları bilmiyoruz.
Misal paranın belki yarısını peşin alacağız.
Riva projesi zamanında misal satış fiyatı 100 milyon dolar olan bir arsa vardı o gün 100 milyon dolara satıp borçları kapatmak için kullansaydık bugün bu kadar borcumuz olmazdı.
Demek istediğim paranın miktarından çok ne şekilde kullanılacağı daha çok önemli. Belki paranın büyük kısmı yönetimde bu alanda tecrübesi olanlar sayesinde olan kripto alanına aktarılacak belki para 2-3'e katlanılacak.
Türkiyeden daire, ev alirsam bunlara basvuracagim
doviz kuruyla futbolun ne alakası var yav?Gercekci olun diyorsunuz ama eleştirmek için gerceklikten kopuyorsunuz. Dolarin 30 lira oldugu bir ulke de futbol mu kalir bir düşünün yazarken.
kdv'yi devlet alıyorKımse kdv yı saymıyor ama kdv ıle beraber 855 mılyon tl yapıyor bu sartlarda bundan ıyı anlasma olmaz.
Pustlar bilerek o nu yazmiyor bir deKımse kdv yı saymıyor ama kdv ıle beraber 855 mılyon tl yapıyor bu sartlarda bundan ıyı anlasma olmaz.
KDV yi devlet almıyor bizde sigara stand anlaşması yapıyoruz KDV sini de alıyoruzkdv'yi devlet alıyor
Arjantin'de ki oyuncu üretimiyle turkiye bir mi? Arjantin'de altyapidan cikan oyunculardan gelen paralarla ayakda duruyor zaten ve yetenek olarak da dünyada Brezilya'dan sonra geliyor adamlar. Ben biter derken kastettiğimi seviyenin sirbistan ya da bulgaristan seviyesine dusmesini kastediyorum. Sampiyonlar liginin hayal olduğu altyapidan cikan oyuncularin ve düşük kaliblerli yabanci oyuncularin oynadigi bir lig.doviz kuruyla futbolun ne alakası var yav?
1 usd = 98 arjantin pesosu
arjantinde futbol bitti mi?
siz kimsinizKDV yi devlet almıyor bizde sigara stand anlaşması yapıyoruz KDV sini de alıyoruz
Hayırdır devlet mi olduk?KDV yi devlet almıyor bizde sigara stand anlaşması yapıyoruz KDV sini de alıyoruz
Siz kimsiniz nasıl bir uslub özel sektörden bahsediyorum ben sana siz kimsiniz mi diyorumsiz kimsiniz
Iyi okudum.merak etme.Neyse sana bu kadar sert hosgeldin demek istemem.oturma organınla değil de gözlerinle okursan iyi olur
vergiyi biz alıyoruz diyosun ben de dogal olarak siz kimsiniz diye soruyorum.Siz kimsiniz nasıl bir uslub özel sektörden bahsediyorum ben sana siz kimsiniz mi diyorum