GSC Haber Kulübümüzden Açıklama: "Galatasaray'ı bu oyunlarla durduramazsınız!"

Ancka böyle sanal ortamda Twitter'da Instagram'da falan açıklama yayımlarsınız zaten, başka bir halta yaradığınız yok 4 senedir.

Hiç bir ağırlığınız hiç bir etkiniz yok.

1okanb ve ekibi
2 bunlardan kurtulmak lazım

Galatsaraya hem sahada hem dışarıda bu kadar kötü yönetilmedi.

Günü kurtarmak icin yapilan bos aciklamalar, alo Dursun Baskan sampiyonluk kacarsa seni bir daha secen olmaz. Fener sampiyon olursa sende yolcu olursun

yumuşak hamur kıvamında açıklamalarla olmaz gerçi bu da para etmez artık sene koptu . maç seçen takım girilecek zor fikstürde 3.olursa iyi.
takımı motive edemiyorsan istifa etmen gerekli. juve maçında sahadaki takım neydi konya maçındaki pamuk helva takım ne ?
adamların dünya umrunda değil.
CL'ye katılmak için lig şampiyonluğu gerekli değilmiş gibi sanki.

Sakın ha diyeceğine çıkıp tff başkanının "malesef ustten baski cok fenerin şampiyon olmasi icin" minvalinde konuştuğunu anlat ama yemez degil mi cunku sende onlarlasin islerin bozulsun istemiyorsun . Ah be nerede eski yürekli Galatasaray başkanlarım

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon sonu ne olursa olsun yeni yönetim yeni hoca şart
Doymuş oyuncularla vedaşlamak

Çok pis söveceğim şimdi ana avrat , en yukarıdan magmaya kadar gireceğim gram uyku uyumadım ne kadar içtim bilmiyorum dalga mı geçiyorsunuz lan onun bunun yöneticileri?

Cibiliyetsizler, korkak ahmak sürüsü.

Sokayım sizin açıklamanıza. Kim takar buna.
Sinirden uyuyamadım.
Adam gibi bütün tv kanallarını toplayıp basın açıklaması yapacaksın.
Galatasaray siyaset üstüdür diyip o şerefsiz tff ve mhk başkanlarını istifa ettirip yabancı hakemleri kalan maçlara getireceksin.
Ama tabiki bunları yapamayacaksınız ve o VAR’daki köpek bile bugün veya yarın yeniden görev alacak. Çünkü siz korkak ve satılmış kuklasınız.
O yüzden zaten aylardır dediğim gibi Galatasaray’ın haklarını kotumayan

YÖNETİM İSTİFA!!!

Bu bizi yönetenler sanal insanlar herhalde. Sıcak evlerinden çıkıp biri açıklama yapmadı.

Bu kulüp Erden Timur gibi yöneticileri hak ediyo. Metindir dursundur bunlar Gs camiasına ciddi anlamda yakışmıyor.

Niye yabancı var hakemi istemiyoruz biz hala???

Eskiden bunu bizim adimiza ali koc sagliyordu, ve ne zaman yabanci var gelse son haftalarda puan farkını açıp şampiyon oluyorduk. Turk var hakemleri, uzerlerindeki yoğun baskı ve yillardir şampiyon olamayan fenerbahcenin durumundan ötürü sağlıklı kararlar veremiyorlar maalesef ve özellikle fener maçları cok tek tarafli yonetiliyor. Ancak yabancı var çok kaliteli olmasa bile kesinlikle daha objektif kararlar veriyordu..

Eğer yabancı var gelmezse gidişat böyle devam edecek ve görünen köy kılavuz istemez, şampiyon fenerbahce olacak. Çünkü aleyhlerine düdük calmaya cekinen bir yonetim anlayisi hakim. Yonetimimiz acilen kış uykusundan uyanmali !!!

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye yabancı var hakemi istemiyoruz biz hala???

Eskiden bunu bizim adimiza ali koc sagliyordu, ve ne zaman yabanci var gelse son haftalarda puan farkını açıp şampiyon oluyorduk. Turk var hakemleri, uzerlerindeki yoğun baskı ve yillardir şampiyon olamayan fenerbahcenin durumundan ötürü sağlıklı kararlar veremiyorlar maalesef ve özellikle fener maçları cok tek tarafli yonetiliyor. Ancak yabancı var çok kaliteli olmasa bile kesinlikle daha objektif kararlar veriyordu..

Eğer yabancı var gelmezse gidişat böyle devam edecek ve görünen köy kılavuz istemez, şampiyon fenerbahce olacak. Çünkü aleyhlerine düdük calmaya cekinen bir yonetim anlayisi hakim. Yonetimimiz acilen kış uykusundan uyanmali !!!

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle yabancı VAR yangını yapılmalı. Bu konuda geri adım atılmamalı. Bu nedir ya, resmen bir tane adam bir maçta 3 puan bizden aldı , başka bir maçta fenere verdi.
Bunun gibi kaç tane daha biriktirdiler Allah bilir. Şampiyonluğumuzı çalıyorlar göz göre göre.

Geri
Üst Alt