Kulübümüzden Açıklama: "Utanç vesikası"

taraftarın gazını almak için yapılmış beyhude bir acıklama.

geciniz. şöyle bir gercekte var tff kurulunda güçlü değilsen ne açıkladığının ne söylediğinin hiçbir önemi yok. sallamıyorlar çünkü. aynı zamanda korkmuyorlarda. arkalarında siyasi güç var nası olsa.
çok zor değil ya şu ülkeye yabancı hakem getir bak nası değişiyor sahadaki oyunda seyir zevkide.

bunu baltalayan tek sey hakemler. bunu çözmeleri ne kadar daha sürecek acaba?

Herkes kötü oynuyoruz diyor da zaten bunun sonucunda biz üç sezondur, başkan, teknik direktör vs değişiyor. Yine değişir de siz kötü yönetim gösteren hakemlere ne gibi yaptırım uygulanıyor, ondan da haber edin. Şimdi iyi gittiği için işler onlar da sessiz de işler bizim lehimize dönse aynı konumda fbliler olacak. Tek sorun şu ki biz bu işi haklı olsak da beceremiyoruz. Bunlar haksız dahi olsa algı yönetimini bizden iyi yapıyorlar. Medyadan tut, iş adamlarına oradan tffye, mhkye kadar her kurum ellerinde. Diyeceksiniz ki böyleyken sekiz senede neden olamadı... Çünkü ortaya koydukları, bu seneki kadar bir futbol yoktu. Kendi içinde dağılmış oldukları için zaten sürpriz sonlar değildi. fb, karşısında ciddi rakip olduğunda kolay şampiyonluk alan bir ekip değil üstelik. Fikstürlerin bu dağılımı da o açıdan kurgulu...

Geçen sene b.elmas yönetimi hakemlerle ilgili her hafta saçma sapan 1 pdf yayınlıyordu, o geldi aklıma :D biz bu sene de masada Ümraniyespor kıvamında takılacağız belli ki

Ya bırakın açıklama vs, abi takım top oynamıyor, yok eline çarpmış da bilmem ne olmuş da

Sahada oyna topunu, yap hücumunu, rakibi boğ, hakem hak yerse kazan kaldır. 80 tane top kaybını hakem mi yaptırdı.

Yok ele çarpmıştı kola çarpmıştı penaltımız verilmemişti geçelim ya bu işleri, haksızlık hep vardı, hep de olacak. Tasvip etmiyorum aka olacak. Onca şampiyonluk da bu haksızlıklarla geldi, top kaleye girmiyor kaleye şut gitmiyor önce bunu çözelim.

Ya bırakın açıklama vs, abi takım top oynamıyor, yok eline çarpmış da bilmem ne olmuş da

Sahada oyna topunu, yap hücumunu, rakibi boğ, hakem hak yerse kazan kaldır. 80 tane top kaybını hakem mi yaptırdı.

Yok ele çarpmıştı kola çarpmıştı penaltımız verilmemişti geçelim ya bu işleri, haksızlık hep vardı, hep de olacak. Tasvip etmiyorum aka olacak. Onca şampiyonluk da bu haksızlıklarla geldi, top kaleye girmiyor kaleye şut gitmiyor önce bunu çözelim.
Manchester City değiliz maalesef. Kırılma anları diye bir şey var ve oralarda doğranıyorsun.

Basın toplantısı düzenleyerek tüm aleyhimize verilen pozisyonları gösterip isim de vererek şu orta hakemlerini ve şu VAR hakemlerini bir daha maçlarımıza istemiyoruz sert bir şekilde anlatılmalı.
Böyle bir açıklama kimseyi korkutmaz. Şikeciler ama yine de bir karşı açıklama yayınlar gün içerisinde.

Tek cümlelik bir açıklama ile her şey düzelir aslında.

O cümleyi stadyumda pankart olarak taraftar asınca münferit olur ama ses getirmesi ancak kulübün resmi sayfasından olur.

Biz halen video gösterim ile ziyaret ile çözmek peşindeyiz.

Gerçekten çok naif bir düşünce.

Ne kadar basit bir kabulleniş. Kötü futbola tahammülünüz yok ama haksızlık olabilir öyle mi... Garip

Hedef kim? Tak tak tak, bunlar şunlar, böyle yapıldı şu şekilde yapıldı diye söylensin!

Bu tarz yapılan açıklamaların denize atılan içinde not olan cam şişelerinden hiçbir farkı yok.

Boşa...

Mactan sonra niye konusmadi yoneticiler. Yaziklar olsun. 3 gun gecmis sadece bir bildiri yayinliyorlar. Dusmanlar da bir yerleriyle guluyorlar bu bildiriye.

Gecen sene fener maciyla baslayip( son dakikalarda penaltimizi vermediydi serefsiz hakemler) 10 mac ust uste dograndik. Yoksa o zayif kadromuza ragmen daha yuksek bitirebilirdik ligi.

Ben aranızdan bazılarını ciddi şekilde anlamıyorum. Haksızlığı basit bir şey gibi lanse edip başa geleni kabulleneceksin demek ya da sana sunduklarıyla yetineceksin demek başlı başına bırakın bir futbol kulübü için kişisel değer için bile eziklik gözümde.

Burada görüyorum ki kötü futbola, atılamayan gollere sıfır tahammül var ama hakem hatalarına gelince de sonsuz bir tolerans tanınıyor. Ben bunu anlayamadım. Bir şey de kötü olmanız sizin o alanda doğranacağınız, dışlanacağınız anlamına gelmemeliyken bunları geçelim oluyor.

Geçtiğimiz için bu hallerde, bu noktadayız.
Kendimizi eleştirmede maşallah acımasısız, iş başka şeylere geldi mi olabilir,olacak, herkese oluyor şekline dönüyor.

Kayseri maçından sonra bu açıklama yapılsa sıcağı sıcağına etkisi daha fazla olurdu ama biz naptık oyun bozan çocuk gibi ezeli rakibimizin maç kazandığı gece ağlandık.

haklıyken bir anda haksız durumuna düştük. fener maçı kaybetseydi bu açıklama yapılmayacaktı öyle mi HADİ CANIM: SE:NDEE HAYDİİ

işte bu yüzden FATİH TERİM geri dönmeli

Anasını satayım sürekli "konuşursam yer yerinden oynar" tarzı açıklamalar !

Ulan madem bir b*k yapamayacaksınız, adam gibi kulübün haklarını savunamayacaksınız, madem öyle bir yüreğiniz yok, madem birileriyle aranızı ve iş ilişkilerinizi bozmak istemiyorsunuz o zaman aday olmayın kulübün yönetimine !

Bıktırdılar kendilerinden! Vallahi bunaldım ya!

Anasını satayım sürekli "konuşursam yer yerinden oynar" tarzı açıklamalar !

Ulan madem bir b*k yapamayacaksınız, adam gibi kulübün haklarını savunamayacaksınız, madem öyle bir yüreğiniz yok, madem birileriyle aranızı ve iş ilişkilerinizi bozmak istemiyorsunuz o zaman aday olmayın kulübün yönetimine !

Bıktırdılar kendilerinden! Vallahi bunaldım ya!
Ne yapmaları gerekiyor mesela.

Ne yapmaları gerekiyor mesela.
Yuvarlak konuşmasalar mesela. Net ve düz olmaları gerekiyor.

"Art niyetli kişiler" değil, o düşünceye sahip olduğunu düşündüğün kimse isim isim söylenebilir.

"Belli odaklar" değil, kişi/kurum kim ise isim isim söylenebilir.

"Sistematik olarak kurgulanan" değil, kim/kimler var ise bu işin içinde onların isimleri söylenebilir.

AÇIK ve ŞEFFAF yönetim demek sadece bilançolardaki "AÇIKLIK ve ŞEFFAFLIK" olmamalı diyorum.

Yuvarlak konuşmasalar mesela. Net ve düz olmaları gerekiyor.

"Art niyetli kişiler" değil, o düşünceye sahip olduğunu düşündüğün kimse isim isim söylenebilir.

"Belli odaklar" değil, kişi/kurum kim ise isim isim söylenebilir.

"Sistematik olarak kurgulanan" değil, kim/kimler var ise bu işin içinde onların isimleri söylenebilir.

AÇIK ve ŞEFFAF yönetim demek sadece bilançolardaki "AÇIKLIK ve ŞEFFAFLIK" olmamalı diyorum.
Yani neyi değiştirecek bunları yapmak. Karşımızda yapacağımız her neyse bunu dinleyip uygulayacak bir yapı var mı sence?

Atanan bir adamla muhattabız.

Yani neyi değiştirecek bunları yapmak. Karşımızda yapacağımız her neyse bunu dinleyip uygulayacak bir yapı var mı sence?

Atanan bir adamla muhattabız.
Tam o zaman hiçbir şey yapılmasın. Olaylardan zevk almaya mı bakalım yani?

Nasıl bir mantık bu? Öleceksen bile savaşarak ölmek, direnmek lazım. Kaderimize razı olup izleyelim olanı biteni o halde.

Hakemlerin sampiyonu belirledigi cok acik.Bu sene de fener ve trabzon arasinda secim yapmadilar henuz ikisini de arkasinda hakemlerle yuruyorlar bakalim kimi sececekler

Geri
Üst Alt