Mustafa Baran
10 Numara!
- 10 Ağustos 2013
- 19.671
- 8.290
- 1.818
Erken davrandık puan farkı 30 olunca aciklasaydik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Direk fener yazacaksın diğerlerini bosver direk bu sene şampiyon yapılmaya and içilmiş fenerbahce yazacaksin. Kaç haftadır aptal gibi top oynayıp galibiyet alıyorlar hakemlerin ittirmesiylefb, jk, ts kayrılan diye şak şak yazacaksın vallahi. VAR sisteminin uygulandığı üç kulüp. Hepsinin imdadına yetiyorlar. Geriye mi düştü, çat penaltı. Rakip gol mü attı milattan öncesi hataya bile gidip bakıp golü iptal etme. Anadolu ekiplerinin birçoğu da bunlardan yana üstelik ve bize anlamsız bir düşmanlıkları var. O yüzden beni ilgilendirmiyor herhangi başka bir takım.
Dünkü maçın hakemi bizi 2021'de Ankaragücü maçında şampiyonluk yolunda yaralayan kişi. TR'nin yeni cücüsü yetiştiriliyor. Bu şekilde bir tabi inatlaşma söz konusu ama sistem kimi isterse adayları o kulüp oluyor. O kulübe kolay indirecekleri rakip veriliyor. GS yarış içinde olsa kolay kolay şampiyonluk görmeyecek ilk ekip fb zaten. İkinci yarıya en kötü az fark, Kadıköy'de de en kötü bir puan alırsak göreceğim ben o karşının bulanık sulu yakasını...
Direk fener yazacaksın diğerlerini bosver direk bu sene şampiyon yapılmaya and içilmiş fenerbahce yazacaksin. Kaç haftadır aptal gibi top oynayıp galibiyet alıyorlar hakemlerin ittirmesiyle
Tescilli şikeciler geçen hafta içerde karagümrüğe karşı verilen 2 penaltı sayesinde kazandılar.Kötü futbol oynaman hakem katliamını temize çekmiyor.Ben çok anlamsız ve ezikçe buluyorum bu açıklamayı. Takım rezil bir futbol oynuyor, bir kaç tane salak pozisyona takılmak doğru değil. Sürekli pozisyona giren bir takım olsak hakemler de hiç bir şey yapamaz.