Kulübümüzden Açıklama: "Utanç vesikası"

1. Diger takimlarin sulalesini!

2. Yayinlayacagin saati seveyim sayin kulubum

3. Yine isim vermeden bos beles aciklama

4. Siteye yonlendirmek ne ya

5. Iq ortalamasi 70 olan bir halka gorselsiz tepki sunmak!

Yine bombos, sinik, korkak, inanmayarak yapilan bir tepki

Bu yonetim kendi sonunu hazirliyor farkimda degil

O arsalar o paralar bu gidisle hamamciogluna kalacak!

fb, jk, ts kayrılan diye şak şak yazacaksın vallahi. VAR sisteminin uygulandığı üç kulüp. Hepsinin imdadına yetiyorlar. Geriye mi düştü, çat penaltı. Rakip gol mü attı milattan öncesi hataya bile gidip bakıp golü iptal etme. Anadolu ekiplerinin birçoğu da bunlardan yana üstelik ve bize anlamsız bir düşmanlıkları var. O yüzden beni ilgilendirmiyor herhangi başka bir takım.

Dünkü maçın hakemi bizi 2021'de Ankaragücü maçında şampiyonluk yolunda yaralayan kişi. TR'nin yeni cücüsü yetiştiriliyor. Bu şekilde bir tabi inatlaşma söz konusu ama sistem kimi isterse adayları o kulüp oluyor. O kulübe kolay indirecekleri rakip veriliyor. GS yarış içinde olsa kolay kolay şampiyonluk görmeyecek ilk ekip fb zaten. İkinci yarıya en kötü az fark, Kadıköy'de de en kötü bir puan alırsak göreceğim ben o karşının bulanık sulu yakasını...

Gecenin 2sinde göstermelik yapılan bi açıklama.İcraat lazım artık tescilli şikecileri şampiyon yapmak için dönen oyun özellikle bu hafta kabak gibi ortaya çıktı.Dk 1deki penaltıyı atlayıp maçı Kayseriye veren var hakeminin kariyerinin bitirilmesi lazım mesela bu konuda ne yapılacak?Abdülkerim'e verilen uydurma kırmızı,Trabzon maçında larsenin dirseğiyle çıkardığı top,Giresun maçında emre akbabanın ayakkabısının çıktığı pozisyon puan kaybettiğimiz her maçta %200lük 1 penaltımız atlanıyo bunların hesabının sorulması lazım öyle kuru kuru açıklamayla olmaz

fb, jk, ts kayrılan diye şak şak yazacaksın vallahi. VAR sisteminin uygulandığı üç kulüp. Hepsinin imdadına yetiyorlar. Geriye mi düştü, çat penaltı. Rakip gol mü attı milattan öncesi hataya bile gidip bakıp golü iptal etme. Anadolu ekiplerinin birçoğu da bunlardan yana üstelik ve bize anlamsız bir düşmanlıkları var. O yüzden beni ilgilendirmiyor herhangi başka bir takım.

Dünkü maçın hakemi bizi 2021'de Ankaragücü maçında şampiyonluk yolunda yaralayan kişi. TR'nin yeni cücüsü yetiştiriliyor. Bu şekilde bir tabi inatlaşma söz konusu ama sistem kimi isterse adayları o kulüp oluyor. O kulübe kolay indirecekleri rakip veriliyor. GS yarış içinde olsa kolay kolay şampiyonluk görmeyecek ilk ekip fb zaten. İkinci yarıya en kötü az fark, Kadıköy'de de en kötü bir puan alırsak göreceğim ben o karşının bulanık sulu yakasını...
Direk fener yazacaksın diğerlerini bosver direk bu sene şampiyon yapılmaya and içilmiş fenerbahce yazacaksin. Kaç haftadır aptal gibi top oynayıp galibiyet alıyorlar hakemlerin ittirmesiyle

Batsuayinin golünü biz atsak iptal edileceğini kör eşşek bile bilir yazsaydık abi açık açık yazacaksın.

eee abi yillardir böyle zaten bu

sen gelirken de vardi bu, sen giderken de olacak

sen takimi ve tdni buna göre kuracaktin

her hafta niye buna yeniymis gibi sasiran oluyor yahu

O kadar video hazırlanıyor 10 haftaya kadar hakemlerin üstümüzden nasıl geçtiğini adamlar güzel güzel editlemis ver telif bedelini yayınla. Kirli bu lig de. 10 hafta üstümüzden geçerler 1 kez lehimize hata yapan hakemlerin düdükleri asılır. Fb bjk gibi ağlak olmadığımız için düdüklerini sallaya sallaya maç yönetiyorlar.

A.Cakar denen azılı fb sempatizanı adam bile fbnin ilk golü iptal edilmeli irfana kırmızı verilmeli diye yazmış bi takım sürekli itilip diğer takım da sürekli doğranıyor biz de burada hoca sistem konuşuyoruz istediğin sistemle çık 30.saniyede senin penaltını vermezse buz gibi golünü iptal ederse rakibin de faullü golünü verip daha ilk dakikada rakibin gardını düşürürse nasıl olacak bu iş? Sen bizim penaltıyı ver bakalım kayseri mi yeniyor biz mi fbnin golünü iptal et bakalım maç nasıl devam ediyor böyle ayrıntılar belirliyor herşeyi ama yönetim naif açıklama yaparsa taraftar da ne hakemi yea top mu oynuyoruz yea derse sen doğranmaya devam edersin rakip de kollanmaya

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İsim vermeden yapılan açıklamanın hiç bir hükmü yoktur.

Neden korkuyorsunuz; en fazla adı geçen kişiler ve kulüplerden 2 tane tazminat davası yersin toplasan icardi'nin uçak bileti parası yapmaz

Çıkacaksın açık açık şu şu isimler Var atamalarını yapıyor şu şu isimleri bilerek Bizim maçlara atıyorlar veriyorlar, şunların şu kulüp başkanları ile şöyle şöyle bağlantıları var diye açık açık yazacaksın.

Bak bakalim o zaman ertesi gün taraftarı üstüne düşeni yapıp nasıl bu isimleri ifşa ediyor ve yeri yerinden oynatıyor.
İşte o zaman Fenerasyonda da taş üstünde taş kalmaz.

Yeter ki sen çık tüm bağlantıları isim isim açıkla.

Korkudan gece 2de açıklama yapmışlar
Özetle takıma demislerki bizden hayır yok siz başınızın çaresine bakın

Ne bekliyoruz ki ülkenin tff'si mhk'si alayı fanatik fenerbahceli yöneticilerle dolu ve talimatla çalışıyorlar.Tamam kabul biz kötü oynuyoruz diğer takımlar çok mu iyi oynuyor ? Fenevbahce kötü oynuyor kazanıyor,8jk,ts kötü oynadığında kazanıyor veya kaybettirilmiyor bir sekilde..Biz kötü oynayalım ilk darbe hakemden geliyor.Zannediyorlar ki Gs kötü oyunu aleyhine vereceğim her kararı gölgeleyecek.Ki öyle olmuyor mu bugün olduğumuz nokta kötü oyuna bağlanıyor taraftarlarımızca.Böyle bir algı var.Bu algıya müsade eden bir GS yönetimi var.Çıkacak meydana taş üstünde taş bırakmayacak.Kimse Gs'yın hakkını yiyemez kardeşim.Öyle açıklamayla olacak iş değil.Masaya yumruk atmazsan bu ülkede kimse ciddiye almaz seni.

Ben çok anlamsız ve ezikçe buluyorum bu açıklamayı. Takım rezil bir futbol oynuyor, bir kaç tane salak pozisyona takılmak doğru değil. Sürekli pozisyona giren bir takım olsak hakemler de hiç bir şey yapamaz.

Direk fener yazacaksın diğerlerini bosver direk bu sene şampiyon yapılmaya and içilmiş fenerbahce yazacaksin. Kaç haftadır aptal gibi top oynayıp galibiyet alıyorlar hakemlerin ittirmesiyle

Diğerleri de ses etmediği için, bunu kabullendiği için yazılmalı işte. Çünkü amaç bizi sadece şampiyonluktan etme değil, Avrupa'ya tekrar gidemeyecek konuma getirme. Üçünün de tek odak noktası.

Ben çok anlamsız ve ezikçe buluyorum bu açıklamayı. Takım rezil bir futbol oynuyor, bir kaç tane salak pozisyona takılmak doğru değil. Sürekli pozisyona giren bir takım olsak hakemler de hiç bir şey yapamaz.
Tescilli şikeciler geçen hafta içerde karagümrüğe karşı verilen 2 penaltı sayesinde kazandılar.Kötü futbol oynaman hakem katliamını temize çekmiyor.

Geri
Üst Alt