Kulübümüzden Açıklama!

Garip şeylerle uğraşmayın ya

1625914644262.webp

çember daralıyor
sandıklar ufaktan görünmeğe başladı

Diğer konuya da yazdım, rezalet ötesi

Gelenlere diyor ki; şahsi ziyaret ettin, kurum olarak açıklama yapma diyor, komik resmen

Sen gelenin kim olduğunu bilmiyor musun?
Yoksa önüne geleni kabul mü ediyorsun?

Ziyaret etmek isteyeni önceden bir sormaz mısın, bu kimdir, necidir? Getirene sormuyor musun neden getiriyon bunu, bu vakıf ne alaka, ne yapmaya çalışıyon diye

Kimlere kaldık valla

Diğer konuya da yazdım, rezalet ötesi

Gelenlere diyor ki; şahsi ziyaret ettin, kurum olarak açıklama yapma diyor, komik resmen

Sen gelenin kim olduğunu bilmiyor musun?
Yoksa önüne geleni kabul mü ediyorsun?

Ziyaret etmek isteyeni önceden bir sormaz mısın, bu kimdir, necidir? Getirene sormuyor musun neden getiriyon bunu, bu vakıf ne alaka, ne yapmaya çalışıyon diye

Kimlere kaldık valla
O kişi tek ziyaret etmemiş bir delegasyonla gelmiş. Herkesin şeceresini de tutmamışlar anlaşılan iş adamı olarak delegasyondaymış. Belki orada bir projeyi konuştular yada başka bir şey ama gelen biride hemen reklamını yapmış. İşin sonucunda daha dikkatli olunmalıydı, yönetim hatalıdır, gerekli tepkiler yerine ulaşmış, umarım bundan sonra daha dikkatli olurlar. Eğer olmazlarsa da geldikleri gibi giderler.

ne işin olur gardaş senin mehir vakfıyla şununla bununla, o vakfın bilmem nesiyle?

ne işin olur gardaş senin mehir vakfıyla şununla bununla, o vakfın bilmem nesiyle?
O vakıfla zaten bir işi yok. Bir delegasyon gelmiş iş adamları olan, onlardan biri bu vakfa üyeymiş o kendi reklamını yapmak istemiş aslında olay bu. Burada yönetimin hatası daha dikkatli olunmalıydı, umarım gerekli dersleri alırlar.

Aklimizla dalga gecmeye devam edin.

Gelen kisilerin kim oldugundan haberinin olmamasi daha buyuk bir skandaldir bununla ortmeye calismayin olayi.

Bence Galatasarayın şu anki durumu verilen sözlerin tutulmaması, transferler,sponsorlar falan bu konudan çok daha önemli. Ve bu konuda şunun kadar bile tepki oluşturamamak ve açıklama yapılmaması rezillik.

Ülke olarak bizden hiçbir halt olmaz.

Bir GSC Klasiği. . .

Mustafa Cengiz döneminde yapılan saçma sapan haberlere sessiz kalındığı için ortalığı ayağa kaldırıyordunuz. Şimdi Burak Elmas saçmalıklara cevap veriyor diye "çok konuşuyor" diyorsunuz.

Geri
Üst Alt