- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
Garip şeylerle uğraşmayın ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kişi tek ziyaret etmemiş bir delegasyonla gelmiş. Herkesin şeceresini de tutmamışlar anlaşılan iş adamı olarak delegasyondaymış. Belki orada bir projeyi konuştular yada başka bir şey ama gelen biride hemen reklamını yapmış. İşin sonucunda daha dikkatli olunmalıydı, yönetim hatalıdır, gerekli tepkiler yerine ulaşmış, umarım bundan sonra daha dikkatli olurlar. Eğer olmazlarsa da geldikleri gibi giderler.Diğer konuya da yazdım, rezalet ötesi
Gelenlere diyor ki; şahsi ziyaret ettin, kurum olarak açıklama yapma diyor, komik resmen
Sen gelenin kim olduğunu bilmiyor musun?
Yoksa önüne geleni kabul mü ediyorsun?
Ziyaret etmek isteyeni önceden bir sormaz mısın, bu kimdir, necidir? Getirene sormuyor musun neden getiriyon bunu, bu vakıf ne alaka, ne yapmaya çalışıyon diye
Kimlere kaldık valla
Ne 3 yili terim biraksin aninda fisini cekerler faruk suren isminin hatrina orda liseliler 2 gunde alasa eder bunuHep diyorum yine söylüyorum bu yönetim 3 yılını dolduramaz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O vakıfla zaten bir işi yok. Bir delegasyon gelmiş iş adamları olan, onlardan biri bu vakfa üyeymiş o kendi reklamını yapmak istemiş aslında olay bu. Burada yönetimin hatası daha dikkatli olunmalıydı, umarım gerekli dersleri alırlar.ne işin olur gardaş senin mehir vakfıyla şununla bununla, o vakfın bilmem nesiyle?
Ne 3 yili terim biraksin aninda fisini cekerler faruk suren isminin hatrina orda liseliler 2 gunde alasa eder bunu
Sen oyle san terimin yalayicisi bitmez medyadaki silahsorleri taraftar guruplari arasindaki adamlari klup icindeki adamlari bu ulkede terime hic birsey olmaz su forumdan bile kosulsuz sartsiz terime biat edecek 500 kisi cikarTerimin bu sene son senesi. Bu senede şampiyonluk gelmezse kimi suçlarsa suçlasın arkasında taraftar olmaz ve gider.
Terime Milli takim kapisi kapali bu maasi da baska yerde bulamaz. 3 sene daha bizimleTerimin bu sene son senesi. Bu senede şampiyonluk gelmezse kimi suçlarsa suçlasın arkasında taraftar olmaz ve gider.