Kulübümüzden Felipe Melo Açıklaması

Cok kez yazdim,medya gücümüz yok,o yüzden isimiz zor. Baskanin medya kanali gazetesi satin almali.spor programlarinda hic bizden birini gören varmi?erman toroglu cok konusuyor diye sözde acun kanali satin almus,yersen

tff başkanının son açıklaması bir fener başkanının yapacağı türden bir açıklamadır tff başkanı direk şu adamı gönderin diyemez tff son güven kırıntısınıda kaybetmiştir noumanın yaptığı hareketle melonun yaptığı hareket arasında gece ve gündüz kadar fark vardır emrenin zokoraya yaptığı ırkçı eylem neden görmezden gelinirken melo ya bu saçma tepki neden ?

Helal

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Taraftar ne yapa bilirki? Tff binasına bomba mı atalım?!

taraftar olarak napmısız..mantık super ha topluca gıdıp demırorenın altındakı koltugu cekıp ındırmelıydık yapamadık..saf saf konusmayın taraftar ne yapabılır 200 kısılık tff kongresını mı etkıleyecek yuruyus yapsa bı tarafına takan mı olacak? yapacak kısı unal aysal ve yonetımı 3 senedır konusuyor bu tff baskanı gıtmelı dıye hala bı ıcraat goremedık..gecen gunde yazdım bugunde yazıyorum turk futboluna agırlıgımızı koyamadık..azız her ıstedıgınde baskanı degıstırebılıyor tff baskanları da ona yaranmaya calısıo dogal olarak anlamayacak ne var bunda? o yuzden bos acıklamaları cıddıye alıp ooo ne guzel konustu baskan demeyı bırakın..kısaca lafa degıl ıcraata bakın bıraz

yav-he-he.gif
yav-he-he.gif

İcraat diyenler bilmem farkinda mi ama bu federasyon bizzat hukumet tarafindan atandi oraya.

tapatalk

açıklamalarımızdan sonuç çıkmıyor.ve her açıklamanın degeri düşüyor.sadece laf.icraat bekliyoruz.bu demirörenin oradan gitmesi şart.

TFF ve Fenerbahçe çetesi bu ülkede istediği gibi at koşturtur maalesef şu anki konjonktürde,çünkü arkalarında müthiş bir siyaset desteği var. Bunu medya gücüyle yönlendiriyorlar. İstenilen şey Fenerbahçe hakimiyetinde bir futbol ortamı. Fenerbahçe her sene şampiyon olmaz ama şampiyonluğa oynar, hakimiyetini hissettirir vb...İstenilen bu....

Galatasaray son 2 yıldır atılım yapıp,bu yapıya tehdit oluşturunca siyaset devreye girdi. TFF'nin yabancı sınırlamasının arkasında siyaset destekli Fenerbahçe mafyası var.

Türk futbolunda bu yapı kırılmadıkça bu açıklamalara da pek kulak asan olmaz. Galatasaray taraftarı yönetimiyle bütünleşik olmalı,tek yumruk olunmalı,tepkiler uygulamalı olmalı hukuk kuralları çerçevesinde.... En azından minimuma indirgenebilir etki. Ama bu şekilde adamlar bu açıklamalara kulak bile asmıyorlar maalesef,hatta gülüp geçiyorlar. Çünkü bizim eylemlerimiz hep kağıt üzerinde kalıyor.

sert aciklamayla bisey degismiyo ama elinden baska bisey gelmiyo demek ki yonetimin yapcak bisey yok

Kısaca ''YA HE HE'' diyorum sana sayın Aysal.

Sen önce dediğin lafı icraate geçir ve YD yönetimini yok et TFF'nin başından.

Keske hersey o kadar basit olsa,Tayyip uzerimize oynarken her acigimizi kollarken Aysal'in boyle bir hamle yapmasi bize zarardan baska birsey getirmez.

Stad hala devlete ait,100 trilyonluk vergi borcu cikarilar,istese birgunde sponsorlarimiza engelller.vs. bir suru sorun cikarabilirler bize.

Biz su an en guzelini yapiyoruz.Ne yalakalik nede isyan,gerekli yerlerde ve gerekli zamanlarda gerekli aciklamalari yapiyoruz.

inaniyorum ki Aysalin da guvendigi bildigi birseyler vardir.

oy korkusu yüzünden fb nin ligden düşürülmediği apaçık ortada.kukla federasyon başkanı başbakan ne isterse onu yapıyor.bizim başkanda da suç yok adam ne yapsın hangi birine gücü yetsin.

çokta tınn diyordur demirörenin tasmasını elinde tutanlar ben bile okumuyorum artık bu açıklamaları

Açıklama güzel ama yetersiz bence! Ünal başkan önce ailece görüşmeyi kessin tüpçüyle, sonrada verdiği sözü tutup yollasın şu şerefsizleri federasyondan!

Geri
Üst Alt