Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim Kurulumuzun seçim döneminde stat ve forma sponsorlukları ile ilgili vermiş olduğu taahhütlerin gereği olarak forma göğüs ve sırt sponsorlukları için, ticari unvanı gizlilik gereği açıklanamayan bir başka firma ile son 3 sezonu opsiyonlu olmak üzere toplam 5 sezonluk bir projeksiyon üzerinde anlaşılmış ve anlaşılan mali şartlar, SIXT rent a car Türkiye ile imzalanan sözleşmenin 6.2 maddesindeki rüçhan hakkı uyarınca öncelikle SIXT rent a car Türkiye’ye teklif edilmiştir. SIXT rent a car Türkiye’nin bu teklifi kabul etmesi üzerine, şirketimiz ile SIXT rent a car Türkiye arasında, 2021-2022 futbol sezonundan başlamak kaydıyla son 3 sezonu opsiyonlu olmak üzere toplam 5 sezonluk 249.350.000,00 TL+KDV bedelle anlaşma sağlanmıştır.büyük paralar dönecek olsa formayada olurlardı bence
Bi gariplik var bu işte
Zor iş bence o rakamlarYönetim Kurulumuzun seçim döneminde stat ve forma sponsorlukları ile ilgili vermiş olduğu taahhütlerin gereği olarak forma göğüs ve sırt sponsorlukları için, ticari unvanı gizlilik gereği açıklanamayan bir başka firma ile son 3 sezonu opsiyonlu olmak üzere toplam 5 sezonluk bir projeksiyon üzerinde anlaşılmış ve anlaşılan mali şartlar, SIXT rent a car Türkiye ile imzalanan sözleşmenin 6.2 maddesindeki rüçhan hakkı uyarınca öncelikle SIXT rent a car Türkiye’ye teklif edilmiştir. SIXT rent a car Türkiye’nin bu teklifi kabul etmesi üzerine, şirketimiz ile SIXT rent a car Türkiye arasında, 2021-2022 futbol sezonundan başlamak kaydıyla son 3 sezonu opsiyonlu olmak üzere toplam 5 sezonluk 249.350.000,00 TL+KDV bedelle anlaşma sağlanmıştır.
Buradaki açıklamaya göre zaten formaya başka firma sponsor olacaktı ama Sixt'in sözleşme hakkı nedeniyle öncelik onlarda olduğu için onlar o şartları kabul ederek onlar sponsor oldu. Yönetim forma+ stad 10 yıllık 100 milyon doların biraz üstü demişti yani yıllık 10 milyon doların biraz üzeri aslında yıllık 5 milyon doları Sixt'ten sağlamış. Stad için 6 milyon dolar bulsalar sözlerini yerine getirecekler ama burada sırt sponsoruda olduğu için en az 7.5-8 milyon dolar bulmuş olmaları lazım yıllık tabi direk 10 milyon dolar buldularsa çok daha iyi olur.