Kulübümüzden Stat İsim Sponsorluğu Açıklaması

Zor iş bence o rakamlar
Tebrik edilir
Avrupada pek yaygın bir şey değil mesela stad isim sponsorluğu
Tahhütleri gereği minimum 6-7 milyon dolar olması şart. Sadece stad 10 milyon dolar bulurlarsa gerçekten tebrik etmek gerekir.

Yönetim Kurulumuzun seçim döneminde stat ve forma sponsorlukları ile ilgili vermiş olduğu taahhütlerin gereği olarak forma göğüs ve sırt sponsorlukları için, ticari unvanı gizlilik gereği açıklanamayan bir başka firma ile son 3 sezonu opsiyonlu olmak üzere toplam 5 sezonluk bir projeksiyon üzerinde anlaşılmış ve anlaşılan mali şartlar, SIXT rent a car Türkiye ile imzalanan sözleşmenin 6.2 maddesindeki rüçhan hakkı uyarınca öncelikle SIXT rent a car Türkiye’ye teklif edilmiştir. SIXT rent a car Türkiye’nin bu teklifi kabul etmesi üzerine, şirketimiz ile SIXT rent a car Türkiye arasında, 2021-2022 futbol sezonundan başlamak kaydıyla son 3 sezonu opsiyonlu olmak üzere toplam 5 sezonluk 249.350.000,00 TL+KDV bedelle anlaşma sağlanmıştır.

Buradaki açıklamaya göre zaten formaya başka firma sponsor olacaktı ama Sixt'in sözleşme hakkı nedeniyle öncelik onlarda olduğu için onlar o şartları kabul ederek onlar sponsor oldu. Yönetim forma+ stad 10 yıllık 100 milyon doların biraz üstü demişti yani yıllık 10 milyon doların biraz üzeri aslında yıllık 5 milyon doları Sixt'ten sağlamış. Stad için 6 milyon dolar bulsalar sözlerini yerine getirecekler ama burada sırt sponsoruda olduğu için en az 7.5-8 milyon dolar bulmuş olmaları lazım yıllık tabi direk 10 milyon dolar buldularsa çok daha iyi olur.
nasıl yıllık 5 milyon dolar gelmis oluyor formadan? 5 yıllık 250 milyon tl sadece.

simdilik turkiyede buyume hedefleri yok. bekleyecekler birkac yıl. reklam bile yapmıyorlar.
bizde arkadaşlar arasında bunlar neden mobil app ve sitelerini trye göre optimize etmiyorlar diye kafa patlatıyorduk(mevcut haliyle trdeki düz son kullancıya hitap etmesi imkansız). umurlarında değilmiş demekki.

5 yıllık 250 milyon Tl= yıllık 50 milyon Tl (düz hesap olsun diye doları 10 tl olarak aldım) = 5 milyon dolar
iyi de 250 milyon tlyi peşin almayacagız ki 5 yıl vadeli alacagız. 5 yıl vadeli 250 milyon tl yılık 3,5 milyon dolara falan denk gelir.

iyi de 250 milyon tlyi peşin almayacagız ki 5 yıl vadeli alacagız. 5 yıl vadeli 250 milyon tl yılık 3,5 milyon dolara falan denk gelir.
Yıllık 50 milyon tl alacağız. Bu da dolar 10 tl desek düz hesap olarak hesaplarsak 5 milyon dolar demek. Belki erken seçim olacak ve sonuçlar sonrası dolar düşecek yada zaten anlaşma 2+3 yani son 3 yılı opsiyonlu ve 2 yıl sonra daha yüksek veren firma çıkacak ve ona geçeceğiz şu an ki şartlara göre yıllık 5 milyon dolar alacağız.

Yıllık 50 milyon tl alacağız. Bu da dolar 10 tl desek düz hesap olarak hesaplarsak 5 milyon dolar demek. Belki erken seçim olacak ve sonuçlar sonrası dolar düşecek yada zaten anlaşma 2+3 yani son 3 yılı opsiyonlu ve 2 yıl sonra daha yüksek veren firma çıkacak ve ona geçeceğiz şu an ki şartlara göre yıllık 5 milyon dolar alacağız.
dalga mı geçiyosun? ilkokul çocugu yapmaz şu hesabı.

Yok mu zengin bir iş adamı böyle paravan bir şirket kuracak adını NKFBVAS koyacak ve stad için sponsor olacak.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Benim de özellikle göğüs sponsoru konusunda hayalim her daim Samsung olmuştur;

151085136.jpg

Bizim hakiki parçalıya(2013-2014 sezonu parçalısı gibi) çok yakışırdı namıssız be :crushed: Hem göğüs hem de stadyum sponsoru olsa tadından yenmezdi. Göğüste Samsung logosu, stadyum ismi Samsung Arena of of offf... Hayal işte :red:

Sponsorumuz Barwa olacak sanıyorum ki.

Geri
Üst Alt