Kulübümüzden Stat İsim Sponsorluğu Açıklaması

Koç markası olmaz İnş.
Burak Elmas’ın tavırları beni şüphelendiriyor.

Amazon'un pasif bir strateji ile yürümesi benim de dikkatimi çekti. İstese tüm tvlere günde 1 er saat reklam verir. Trendyolun çeyreği kadar reklam yapmıyor. Birkaç seneye Trendyolun tahtını elinden alacağını düşünüyorum. Ancak Amerika'daki kafa ile yapabilir bunu, yoksa yerli müdür atarsa amazondan da bir cacık olmaz. Şu an amerikadaki standartlarda kesinlikle değil hizmeti.
zaten hızlı buyumek isteselerdi turkiyeye satınalma ile girerlerdi ebay ve alibabanın yaptıgı gibi. herseyi sıfırdan kuruyorlar. bir iki sene sonra ataga gecerler diye tahmin ediyorum.

Gazprom olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Katar olucaksa demistim forma sponsoru da olmadan bosa stad ismini almaz diye
mantıksız oluyor

5 senelik 70 milyon dolar yönetim ve özellikle Burak Elmas özelinde çok ciddi bir marketing başarısı olur. Kulübün genel olarak yaşadığı ciddi düşüş düşünüldüğünde, bunu pek mümkün görmüyorum. Avrupa’da nispeten başarılı olabilseydik belki…

10 yıl için 70 milyon Doları da başarılı bir anlaşma olarak görürüm.

5 senelik 70 milyon dolar yönetim ve özellikle Burak Elmas özelinde çok ciddi bir marketing başarısı olur. Kulübün genel olarak yaşadığı ciddi düşüş düşünüldüğünde, bunu pek mümkün görmüyorum. Avrupa’da nispeten başarılı olabilseydik belki…

10 yıl için 70 milyon Doları da başarılı bir anlaşma olarak görürüm.
10 yıl 70 m dolar
tt zaten daha fazla verdi
ne başarısı

10 yıl 70 m dolar
tt zaten daha fazla verdi
ne başarısı

1. Dolar TL çok farklı noktadaydı.
2. Stadyum yeni açılmıştı.
3. Galatasaray şu anda özellikle Avrupa’da çok başarısız. Yabancı firmaları çekmek çok zor.
4. Forma sponsorluk gelirlerimiz sanıyorum geçen ayki düzenlemeye kadar çok ciddi düşmüştü.

Bunları göze alınca başarılı buluyorum. Sen bulmuyorsan bir çözüm önerisi ver. Daha iyisini verecek bir firma bulabiliriz mi diyorsun?

1. Dolar TL çok farklı noktadaydı.
2. Stadyum yeni açılmıştı.
3. Galatasaray şu anda özellikle Avrupa’da çok başarısız. Yabancı firmaları çekmek çok zor.
4. Forma sponsorluk gelirlerimiz sanıyorum geçen ayki düzenlemeye kadar çok ciddi düşmüştü.

Bunları göze alınca başarılı buluyorum. Sen bulmuyorsan bir çözüm önerisi ver. Daha iyisini verecek bir firma bulabiliriz mi diyorsun?

ne alaka dolar / tl çok farklıydı

sonuçta dolar aynı dolar

dünkü 10 m dolar ile bugünkü 10 m dolar arasında fark yok

neden tl ye çevirip karşılaştırma yapıyosun

senin tl'ni takan kim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi anlamadım daha geçen gün Sixt ile forma sponsorluğu için anlaşmadık mı 5+5 yıl şeklinde ? bahsi geçen miktarlar ile kimse sırt/kol sponsorluğu filan kabul etmez Sixt 'den vazgeçip Qatar 'a mı döneceğiz şimdi

Geri
Üst Alt