Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 18.955
- 3.973
- 1.328
Koç markası olmaz İnş.
Burak Elmas’ın tavırları beni şüphelendiriyor.
Burak Elmas’ın tavırları beni şüphelendiriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten hızlı buyumek isteselerdi turkiyeye satınalma ile girerlerdi ebay ve alibabanın yaptıgı gibi. herseyi sıfırdan kuruyorlar. bir iki sene sonra ataga gecerler diye tahmin ediyorum.Amazon'un pasif bir strateji ile yürümesi benim de dikkatimi çekti. İstese tüm tvlere günde 1 er saat reklam verir. Trendyolun çeyreği kadar reklam yapmıyor. Birkaç seneye Trendyolun tahtını elinden alacağını düşünüyorum. Ancak Amerika'daki kafa ile yapabilir bunu, yoksa yerli müdür atarsa amazondan da bir cacık olmaz. Şu an amerikadaki standartlarda kesinlikle değil hizmeti.
THY mi pegasus mu rengimŞurası kesin ki bir sponsorumuz olacak. Kesin bilgi bu yönde.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaynak?Duyduğuma göre
Mastermindsolar diye bi şirketle anlaşmışız
Kaynak?
Masterchef ne alakaDuyduğuma göre
Mastermindsolar diye bi şirketle anlaşmışız
10 yıl 70 m dolar5 senelik 70 milyon dolar yönetim ve özellikle Burak Elmas özelinde çok ciddi bir marketing başarısı olur. Kulübün genel olarak yaşadığı ciddi düşüş düşünüldüğünde, bunu pek mümkün görmüyorum. Avrupa’da nispeten başarılı olabilseydik belki…
10 yıl için 70 milyon Doları da başarılı bir anlaşma olarak görürüm.
10 yıl 70 m dolar
tt zaten daha fazla verdi
ne başarısı
1. Dolar TL çok farklı noktadaydı.
2. Stadyum yeni açılmıştı.
3. Galatasaray şu anda özellikle Avrupa’da çok başarısız. Yabancı firmaları çekmek çok zor.
4. Forma sponsorluk gelirlerimiz sanıyorum geçen ayki düzenlemeye kadar çok ciddi düşmüştü.
Bunları göze alınca başarılı buluyorum. Sen bulmuyorsan bir çözüm önerisi ver. Daha iyisini verecek bir firma bulabiliriz mi diyorsun?