- 29 Ocak 2011
- 45.752
- 17.209
- 2.748
Gerçekleri söyledim ve yine haklı çıktım sende kendince trollük yap işte zaten başka icraatın yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep tırollük yapıp duruyorGerçekleri söyledim ve yine haklı çıktım sende kendince trollük yap işte zaten başka icraatın yok.
Gerçekleri söyledim ve yine haklı çıktım sende kendince trollük yap işte zaten başka icraatın yok.
Hep tırollük yapıp duruyor
Sonra @Serkan G. Şafak da dadandığı zaman da Serkan’ın adı bilmem ne den büyük oluyor
Avatarı zurnayla süslenmiş adam çıkıp Serkan'a laf mı atıyor gerçekten ilginç.![]()
Kamk zurna avatarini kaldir istersen.Bizimkilere kalirsa kalkacak gibi durmuyor.Gencler'i yenemeyiz.Milli ara falan derken 18'indeki icerdeki Sivas macinda anca kalkma ihtimali var.
Peki sen bilirsin kaldırdım.
Hem bi hikayeside var zurna gibi degil
Sulhe varacakken beraberlik kotu oldu yavPeki sen bilirsin kaldırdım.
Sulhe varacakken beraberlik kotu oldu yav
3 fark idi teklifi bende 2 fark %65 topla oynama olmaz mi dedim sonra 4 gol atalim tamam dedi sonuc olarak sulh yalan oldu :///Neydi kosullar 3 fark %65 topla oynama 5 gol pozisyonu gibi biseydi ugurun posta gore
Neydi kosullar 3 fark %65 topla oynama 5 gol pozisyonu gibi biseydi ugurun posta gore