Haber Kulüpler Birliği Başkanı Ertuğrul Doğan: "Yabancı kuralı değişmeyecek"

İnsanlara hak ettiklerinden fazla güç atfediyorsunuz. Onlar da size karşı böyle görünmek istiyor zaten.

Bir bok falan yapamaz Aziz.

Oy çokluğu değil, oybirliğiyle alınması gereken bir karar bu. Tek bir kulüp bile istemezse, böyle bir karar alınmaz ki TFF bu transfer döneminde iki kere değişmeyeceğini açıklamış, kulüpler birliği başkanı da bizatihi bir kaç saat önce açıklamış işte. Daha ne olsun?
Bu sadece Aziz degil, fener lobisinin cok guclu olmasiyla alakali. TR’nin en zenginleri hep onlarda. Umarim sen hakli cikarsin.

Bu sadece Aziz degil, fener lobisinin cok guclu olmasiyla alakali. TR’nin en zenginleri hep onlarda. Umarim sen hakli cikarsin.
fbliler de gs lobisi çok güçlü diyor. ondan dolayı her sene şampiyon oluyormuşuz. :)

kısacası ortada lobi mobi vs diye bir şey yok. fb ne kadar güçlüyse, gs de o kadar güçlü. ülkenin en büyük iki spor kulübü bunlar. iyi olan da işin sonunda kazanıyor. onların zenginlerinin daha fazla olduğu bir gerçek, bu da iki kulüp arasındaki para yönetimi ve kulübe para girdisi yöntemlerinin farklılığını doğuruyor sadece.

3 haftaya lig başlıyor hala yanda yabancı muhabbeti

fbliler de gs lobisi çok güçlü diyor. ondan dolayı her sene şampiyon oluyormuşuz. :)

kısacası ortada lobi mobi vs diye bir şey yok. fb ne kadar güçlüyse, gs de o kadar güçlü. ülkenin en büyük iki spor kulübü bunlar. iyi olan da işin sonunda kazanıyor. onların zenginlerinin daha fazla olduğu bir gerçek, bu da iki kulüp arasındaki para yönetimi ve kulübe para girdisi yöntemlerinin farklılığını doğuruyor sadece.
O yuzden mi kendi sahamizda yabanci hakemle oynadik? O yuzden mi zirt pirt Yasin Kol ataniyor maclarimiza? Biz bunlara ragmen sampiyon oluyoruz.

O yuzden mi kendi sahamizda yabanci hakemle oynadik? O yuzden mi zirt pirt Yasin Kol ataniyor maclarimiza? Biz bunlara ragmen sampiyon oluyoruz.
sen hangi açıdan bakarsan bak, gerçek olan, gs'ın da bu işlerde en az fb kadar güçlü olduğudur sevgili yenal abi.

Fikrine saygu duyuyorum ama katilmiyorum. Hele ki Dursun baskan oldugu surece.
teşekkürler.

gs'da şahıslar bir noktaya kadar önemlidir. aslolan kollektiv akıldır. bu sebeple gs'da başkan ve yönetici sirkülasyonu fazla olur. gs sırtını 500 yıllık kültüre dayar. fb ise şahıslara, onların parasına. bu sebeple fb her dönemde hep güçlünün yanında konumlanmak zorundadır. fb başkanları çok sık değişmez. gs'ın kendi içinde sınır çizgileri vardır. bu bazen dezavantaj getirse de, totale bakınca gs'ın sisteminin daha etkin ve efektif olduğunu, sonuçlara bakarak anlayabiliyoruz. gs başarısızlığı 1-2 senede pansume eder ve tekrar yükselir bu sebeplerden dolayı. fb ise bir batağa saplandı mı uzun süre çıkamaz. ben böyle okuyorum iki camianın yapılarını.

fb'de şahıslar, gs'da kollektiv akıl etken olduğundan, fb'de isimler ön plana çıkıyor. gs'de isimler çoğu zaman arka planda kalıyor (yönetimsel bazda). bu sebeple de insanlara fb masa başında daha güçlüymüş gibi geliyor ama bence kazın ayağı pek öyle değil. gs'ın kollektiv aklı, fb'in paralı beyaz atlı prenslerini yerden yere vuruyor günün sonunda.

Bizimkilere bırakılsa “değişsin efendim” diye el pençe divan dururlar..

Geri
Üst Alt