Kulüpler Birliği'nde Yayın İhalesi Sıkıntısı

Biz hala resmi olarak bu ihaleye katılmayacağimizi bildirmedik mi?

Bizim avukatlar acilen haklarımız hakkında araştırma yapmalı.
Bir şekilde bu ihaleye girilmemeli.
Kim para verecekse Mhk ve fenerasyonu izlemek için versin.

YouTube kanalı açıp iç saha maçlarını canlı
yayınlasak daha çok para kazanırız .
Maç başına 1 milyon dolar reklam parası alsan senede 17 maç 17 milyon dolar yapar
İhale dedikleri gibi 150 milyon olursa bize 15'ten fazla vermezler.

Ne yapıp ne edip bu ihaleye katilmamaliyiz
Sadece bizim yayın haklarına 40- 50 milyon dolar verecek yayıncı çok rahat bulunur.
Yayın hakları bizim elimizde değil, dolayısıyla ihaleye biz katılmıyoruz. Kulüpler yayın haklarını TFF'ye devrettiği için yayın haklarının sahibi olarak TFF katılıyor.

Kusura bakma da 4 büyük kulüp birlikte işemeye gidemez.
orası öyle ama yayın geliri konusunda hepsi aynı sıkıntıda, sezon başı TV'ye katılıp zaten oradan dert yandılar.

Gayette olabilir bir durum bana göre. He olsa bile denetlenmesi , kimsenin hakkı gitmemesi için sağlam tarafsız birileride lazım - TR 'de o olmaz işte muhtemelen.

Bu TFF başta olduğu sürece Azeri Ligi daha caziptir.

yabancı sınırı olan adaleti olmayan lige para mı verilir

Son düzenleme:
Bu önceki sayfadaki a b c paketleri ne iş anlamadım atıyorum fb gs maçı digiturkte olurken bjk gs maçı ssportta gs ads tivibuda mı olacak yani bu ne abi ben hepsini tek bir yerden izleyemiyecekmiyim her yere ayrı ayrı paramı ödeyeceğim iyice etmişler işin içine. Hepsine ayrı ayrı paramı vereceğiz buna para mı dayanır.

Burak başkan medya havuzundan ayriliyoruz gibi birsey demisti baskanlarla. Ne oldu o iş?

orası öyle ama yayın geliri konusunda hepsi aynı sıkıntıda, sezon başı TV'ye katılıp zaten oradan dert yandılar.

Gayette olabilir bir durum bana göre. He olsa bile denetlenmesi , kimsenin hakkı gitmemesi için sağlam tarafsız birileride lazım - TR 'de o olmaz işte muhtemelen.
bu adamlar kendi kulüplerini yönetemiyor,borç batağına sürüklüyor.Yayın işini nasıl becersin?
Ne kadar sallasak da şu anda ekipman,altyapı,organizasyon anlamında beinden başka kotaracak bir kuruluş yok.
Bizimkiler daha hazırlık maçlarını yayınlamaya aciz,resmi maçı hiç beceremezler.

bu adamlar kendi kulüplerini yönetemiyor,borç batağına sürüklüyor.Yayın işini nasıl becersin?
Ne kadar sallasak da şu anda ekipman,altyapı,organizasyon anlamında beinden başka kotaracak bir kuruluş yok.
Bizimkiler daha hazırlık maçlarını yayınlamaya aciz,resmi maçı hiç beceremezler.

Zaten 0dan demiyorum yav, bu iş için elinde kadrosu ekipmanı olan adamlarla işbirliği yapılsın. 0dan zaten ne anlarlar , kulüplerin tv kanalları bile gereksiz bana göre neredeyse elle tutulur 3 -4 ufak şey belki vardır.

benim dediğim sadece ve sadece maç için . ne yorumcu , ne yorum prgramı, ne deli istatistik progrmları, ne hakem yorumları olmadan . sırf maç - bir nevi Eurıosport yayın akışı gibi. Maçtan maça . ama tabiiki bunu dengeli yapmak ve becermek zor. TFF'ye zaten dik gitmek sayarlar - sonra binbin türlü iş.

Vazgeçtim :D

Bu önceki sayfadaki a b c paketleri ne iş anlamadım atıyorum fb gs maçı digiturkte olurken bjk gs maçı ssportta gs ads tivibuda mı olacak yani bu ne abi ben hepsini tek bir yerden izleyemiyecekmiyim her yere ayrı ayrı paramı ödeyeceğim iyice etmişler işin içine. Hepsine ayrı ayrı paramı vereceğiz buna para mı dayanır.
Öyle bir şey yaparlarsa çok üye kaybederler. Dolayısıyla yine müşteriye tek kutu olur ama kendileri yayınları aralarında paylaşabilirler. Yoksa kimse gidip de 3 ayrı kutu almaz.

Öyle bir şey yaparlarsa çok üye kaybederler. Dolayısıyla yine müşteriye tek kutu olur ama kendileri yayınları aralarında paylaşabilirler. Yoksa kimse gidip de 3 ayrı kutu almaz.
3 farklı yayın platformunun yayını tek bir kutuda nasıl olacak ki renktaş?

3 farklı yayın platformunun yayını tek bir kutuda nasıl olacak ki renktaş?
Kanallar üzerinden olabilir rtaş. Daha önce SSport Digitürk kanal listesinde vardı mesela. SSport tekrar platforma gelir, bazı maçlar SSport'tan yayınlanır vs. Çünkü 3 kutu demek, bir tanesine en az 100 lira versen 300 lira eder. Bu devirde kimse maç izlemek için aylık 300 lira vermez. Hele ki yıllık 200 liraya her şeyin izlenebildiği kaçak yayınlar varken kaçak yayını iyice arttırır.

Bizim ligde kasten engellendiğimiz bir ligde ligin değeri olmaz ki ben şahsen bein almam aldırmam, tiyatro izleyecek halim yok

Şu kokuşmuş düzendeki lig, bu hakemler, bu salak saçma yabancı kuralları vs.

5 para etmez.

Bu yiyici köpekler yine rant peşinde. Umarım uzun vadeli sokmazlar ihaleyi bir senelik yapsınlar ne yiyorlarsa yesinler. Zaten gidecekler.

Geri
Üst Alt