Kulüpler Birliği'nde Yeni Başkan Ahmet Nur Çebi

Berat Ulucan

"Milli maçlar vakit kaybıdır"
Berlin Panteri
Kulüpler Birliği'nde Mehmet Sepil'in görevi bırakmasının ardından başkanlık için yeni seçim yapıldı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, tek aday olarak girdiği seçimde Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni başkanı seçildi.​
AHMET NUR ÇEBİ'NİN İLK AÇIKLAMALARI
"Kulüplerimiz başkan adayı olarak beni gösterdiler. Başkan seçilmiş olmak benim için onurdur. Hayırlı uğurlu olsun. Pandemi dönemi zorluydu. Bu süreçte görev yapan Mehmet Sepil'e ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Birinci hedefimiz bir spor yasası, ikincisi yayıncı kuruluş problemi ve bankalarla yapılan borçların yapılandırılması. Bunlar önemli görevlerimiz olacak. Ağabey modeli yok, Mustafa Cengiz ağabeyimiz var burada, bizden daha büyük. Ağabeyliği inşallah o yapacak bize, Allah izin verirse. Görevi hepimiz yapacağız. 21'imiz de birbirimize saygı ve sevgi göstermek zorundayız. Türk futbolunda çözülmeyi bekleyen çok konu var. Spor yasasının düzenlenmesi birinci önceliğimiz olacak. Bu görev nedeniyle Beşiktaş'a hizmette geri kalmam gibi bir durum olamaz. Yayıncı kuruluş ile yeniden bir görüşme yapacağız. Kulüplerimizin yayın haklarından başka şekilde faydalanmasını sağlayacak görüşmeler başlayacaktır."​

Bu herif cengizden daha yaşlı görünüyor nasıl iş anlamadim

İyi artık bütünleştirici olup algı kasmayı keserler belki.

Kendisiyle yabanci siniri 16 olmasi icin ittifak yapmis baskanimiz Fb'nin bunlari da kafalayarak biz haric her seyi yonetmesine engel olmak adina bu Bjk yakinlasmasini olumlu goruyorum

Geri
Üst Alt