Burak Eren
Kırmızı Üye
- 29 Nisan 2009
- 2.477
- 0
- 286
Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu
Ben İskender Büyük sürprizi bekliyorum. İhtiyarları basan o
Ben İskender Büyük sürprizi bekliyorum. İhtiyarları basan o

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben İskender Büyük sürprizi bekliyorum. İhtiyarları basan o![]()
Raci Şaşmaz, İskender Büyük'e 1 ay boyunca senaryo yazmayacaklarını sonra diziye katılacağını söylemişti. Gelecek hafta da sanırım bu süre doluyor.Mantıklı ama zor. Çünkü Raci şaşmaz; Kurtlar Vadisi Gladio filminde başrol oynadığı için ona çok nadir senaryo yazacaklarını söylemişti.
Raci Şaşmaz, İskender Büyük'e 1 ay boyunca senaryo yazmayacaklarını sonra diziye katılacağını söylemişti. Gelecek hafta da sanırım bu süre doluyor.
İskender Büyük fanı olduğum için öyle söyledimHıı.. öyle mi?
Nediyosun İskender Büyük'mü olabilir mi yani. Neden bunu söyledin, neye dayanarak?İçinden mi geldi?
Diziye hava katmak için mi?Ama mantıklı geliyor. . .
O da onun tarzı. Lay lay lom diye gelse dizi sonunun ne heyecanı kalacaktıİskender uzlaşmaya geliyosa niye ihtiyarların adamını öldürüyo omg
Bulut Polat'a ihanet felan etmicek.Şimdilik öyle göstermeye çalışıyorlar ama öyle olmucak,Davut'dan bi şekilde intikam almaya çalışabilir.
Olabilir. Polat la beraber Davut a tuzak kurabilirler. Polat ın Yıldızı Bulut a göndermesi de bu planın bi parçası olabilir. Polat Memati onu ölümden kurtardı hemen ihanet etmesi yanlış olur...
polat ve ihtiyar gizli bir geçitten kaçabilirler yada gelen sahısla konusabilirler ihtiyarın yüzünü kötü sahıslar görmemeli ilaç alıp kendinide imha edebilir ama rolunu çok güzel yapıyor diziden çıkmasını iistemem.gelen aron feller büyük ihtimal .oraya kadarda nasıl sızmıslar anlamak güç daha iyi korunması lazım böyle bir yerin
gelen feller değil...
şahin...
gelen iskender büyük...
nerden biliyon deme...
izleyip görücez...ayrıca ihtiyarlarada o kadar kolay dokunmazlar herhalde yoksa nerde kaldı gizemi...