Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Ben İskender Büyük sürprizi bekliyorum. İhtiyarları basan o :)

Mantıklı ama zor. Çünkü Raci şaşmaz; Kurtlar Vadisi Gladio filminde başrol oynadığı için ona çok nadir senaryo yazacaklarını söylemişti.
Raci Şaşmaz, İskender Büyük'e 1 ay boyunca senaryo yazmayacaklarını sonra diziye katılacağını söylemişti. Gelecek hafta da sanırım bu süre doluyor.

Raci Şaşmaz, İskender Büyük'e 1 ay boyunca senaryo yazmayacaklarını sonra diziye katılacağını söylemişti. Gelecek hafta da sanırım bu süre doluyor.

Hıı.. öyle mi? :)

Nediyosun İskender Büyük'mü olabilir mi yani. Neden bunu söyledin, neye dayanarak? :rolleyes: İçinden mi geldi?

Diziye hava katmak için mi? :) Ama mantıklı geliyor. . .

Davut basamaz. Yemez çünkü. Davut basarsa orayı Memati anında öldürür.

Basan İskender Büyük. İhtiyarlarla uzlaşmaya geldi. Gladio'ya savaş :)

Hıı.. öyle mi? :)

Nediyosun İskender Büyük'mü olabilir mi yani. Neden bunu söyledin, neye dayanarak? :rolleyes: İçinden mi geldi?

Diziye hava katmak için mi? :) Ama mantıklı geliyor. . .
İskender Büyük fanı olduğum için öyle söyledim :) Davut falan basamaz orayı arkadaşlar gelen kesinlikle İskender Büyük. Ama ihtiyarlarla uzlaşmaya Gladio'ya savaşa geliyorlar. Sinema filmini izledikten sonra İskender Büyük'ün kötü olmayacağını söyleyebilirim.

Evet İskenderin Gladio karşı savaşta saf değiştireceğini hissetmiştik...

büyük ihtimak burağın dediği gibi olacak...

İskender uzlaşmaya geliyosa niye ihtiyarların adamını öldürüyo omg

çünkü iskenderi içeri almamakta diretiyor iskenderi kötü birşey yapıcak diye karşı çıkıyorr

Bulut Polat'a ihanet felan etmicek.Şimdilik öyle göstermeye çalışıyorlar ama öyle olmucak,Davut'dan bi şekilde intikam almaya çalışabilir.

Bulut Polat'a ihanet felan etmicek.Şimdilik öyle göstermeye çalışıyorlar ama öyle olmucak,Davut'dan bi şekilde intikam almaya çalışabilir.

Olabilir. Polat la beraber Davut a tuzak kurabilirler. Polat ın Yıldızı Bulut a göndermesi de bu planın bi parçası olabilir. Polat Memati onu ölümden kurtardı hemen ihanet etmesi yanlış olur...

Olabilir. Polat la beraber Davut a tuzak kurabilirler. Polat ın Yıldızı Bulut a göndermesi de bu planın bi parçası olabilir. Polat Memati onu ölümden kurtardı hemen ihanet etmesi yanlış olur...

sıcağı sıcağına ihanet ettiğini düşünmüştüm...

lakin daha sonra böyle arkadaş ortamında değerlendirince...

bencede dediğin gibi olacak...

Bulut ihanet etmez...:D

polat ve ihtiyar gizli bir geçitten kaçabilirler yada gelen sahısla konusabilirler ihtiyarın yüzünü kötü sahıslar görmemeli ilaç alıp kendinide imha edebilir ama rolunu çok güzel yapıyor diziden çıkmasını iistemem.gelen aron feller büyük ihtimal .oraya kadarda nasıl sızmıslar anlamak güç daha iyi korunması lazım böyle bir yerin

polat ve ihtiyar gizli bir geçitten kaçabilirler yada gelen sahısla konusabilirler ihtiyarın yüzünü kötü sahıslar görmemeli ilaç alıp kendinide imha edebilir ama rolunu çok güzel yapıyor diziden çıkmasını iistemem.gelen aron feller büyük ihtimal .oraya kadarda nasıl sızmıslar anlamak güç daha iyi korunması lazım böyle bir yerin

gelen feller değil...

şahin...

gelen iskender büyük...

nerden biliyon deme...:D

izleyip görücez...ayrıca ihtiyarlarada o kadar kolay dokunmazlar herhalde yoksa nerde kaldı gizemi...

gelen feller değil...

şahin...

gelen iskender büyük...

nerden biliyon deme...:D

izleyip görücez...ayrıca ihtiyarlarada o kadar kolay dokunmazlar herhalde yoksa nerde kaldı gizemi...

abi çalan müzik gladio müzigi arondur bence ayrıca kaçacaklarınıda dusunuyorum oradan.dısarıda ihtiyarların adamları aron ve adamlarıyla mücadele içindeler bence bakalım ama senaristler bizi yanıltıyorda olabilir daha önce çok defa şahit olduk buna.ama son sahne gerçekten harikaydı.

arkadaslara katiliyorum bulut ihanet etmez kesin polatla bi plan yaptilar

Ebru'dan ince işler bekliyorum.

Bulut bu yagabilirde yagmayabilirde garantisi yok:D

Eger Vadi eskisi gibi gercekcilik kazanmak istiyorsa hic ummadık birinin ölmesi lazım. Bu ali memati olabilir.

Geri
Üst Alt