Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

nasıl kıyarsın el kadar bebeğe...:D

ölecekse biri o az pişmiş cevat ölsün...:D

Ortak şimdi kadın tek basına 2 arabayla geliyorlar normalde o cocugun ölmesi lazım eskisi kadar gercekci gelmiyor kv bana hani bi söz varya ulan bu adam basrolde ona bişey olmaz olursa film biter diye:D aynen öle kv o seyirde devam ediyor.

Cocuk ölür.

Memati'nin gözü kimseyi görmez.

Polatla ters düşerler.

Kafasına göre takılmaya baslar. Politika bana göre degil der bi liste belirler ve teker teker öldürür listenin basında cevat vardır.

Misal:D

Final bölümü olmak üzere ben Polatın İstibahrat başkanı ile konuştuğu bölüme bayıldım!

"Bi' Kendini saymadın başkannn!"

Harikaa:)

cevat yanina yeni adam almis abbas

Cevat:Abbas bu ne

Abbas:Yolcu ağam

Cevat:Nere gidiyomuş

Abbas:Memati abisine

Cevat:Yolcu yolunda gerek

su cevatta psikolojimi bozdu o doktorla hemsireyi yakarken aglıcaktım nerdeyse . insan deil bu ya:D

Gelen kim olursa olsun,polat yeşil gelen sarı :D :kick:

Yakışıklının manitada fena hani

Şu Gladio'nun jeneriğe bittim. Güzel müzik olmuş dizinin bir çok evresinde kullanılabilir. Cendere gibi olmuş.

17452804.jpg

cevatin yüzüne bakin makyaj oldugu cok iyi belli oluyor

bu hd yayinlar bize göre degil bence :D :D

Cevat'ın yeni sağ kolu süper Abbas. Yılmaz'dan sonra yanına çok yakışmış full karizma :D

86540034.jpg

Çok saçma bir dizi, sömürü yapıyor, oynayanlar oynamayı bilmiyor, yazanlar yazmayı bilmiyor, yönetenler kompozisyon bilmiyor, kameralar ışık bilmiyor.

Çok söylemek istedim söyleyemedim, şimdi klavye başındayım ya cesaret geldi söyleyip içimden atayım dedim :D

Aynen devam.

Çok saçma bir dizi, sömürü yapıyor, oynayanlar oynamayı bilmiyor, yazanlar yazmayı bilmiyor, yönetenler kompozisyon bilmiyor, kameralar ışık bilmiyor.

Çok söylemek istedim söyleyemedim, şimdi klavye başındayım ya cesaret geldi söyleyip içimden atayım dedim :D

Aynen devam.

Linç ederler adamı :D:D

Aynen devam.

Yanlış Emre yanlış :evilsmile:

:asd:

senaristler bu figüranlara kıl oluyor galiba...

lan onlarda insan...

onlarında iki gözü bir burnu ve iki kulağı var...

mesela bu abbas...

yarın bir gün bölümlerden birinde mematinin karşısına çıkıcak...

memati abbası öldürürken...

yolcudur abbas bağlasan durmaz ortak diye bir lafı kesin edecek...:D

ZİRVEDE

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 10 Aralık Perşembe akşamı Star TV’de yayınlanan ve nefesleri kesen 73. bölümü yine Perşembe gününün en çok izlenen programı oldu! Kurtlar Vadisi Pusu, heyecan dolu 73. bölümüyle genel izleyicide 16,18 izlenme oranı (rating), 39,64 izlenme payı (share) ile birinci oldu...

Bu haftada birinci olmuşlar...:D

Geri
Üst Alt