Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

ZİRVEDE

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 10 Aralık Perşembe akşamı Star TV’de yayınlanan ve nefesleri kesen 73. bölümü yine Perşembe gününün en çok izlenen programı oldu! Kurtlar Vadisi Pusu, heyecan dolu 73. bölümüyle genel izleyicide 16,18 izlenme oranı (rating), 39,64 izlenme payı (share) ile birinci oldu...

Bu haftada birinci olmuşlar...:D

Aşkı memnu nerde :asd:

Yetiştim Emre bu Konuda yalnız değilsin:)

son olarak yasasın klavye Jenerasyonu:D

Onur ve Metin'i de aldım yanıma başkaldırıya geçelim o zaman :)

Şaka tabii bunlar izleyen izler, ama gerçekten beğenmiyorum bir kere azar bile yemiştim İstanbul'da beğenmediğim için bak içimde kalmış.

Onur ve Metin'i de aldım yanıma başkaldırıya geçelim o zaman :)

Şaka tabii bunlar izleyen izler, ama gerçekten beğenmiyorum bir kere azar bile yemiştim İstanbul'da beğenmediğim için bak içimde kalmış.

Bende üni'deyken takım çalışması yaparken takımdaki bütün erkekler bunu izlerdi hazırlanacak rapor,sunum, essay bana kalırdı sinir olurdum:)

:asd:

senaristler bu figüranlara kıl oluyor galiba...

lan onlarda insan...

onlarında iki gözü bir burnu ve iki kulağı var...

mesela bu abbas...

yarın bir gün bölümlerden birinde mematinin karşısına çıkıcak...

memati abbası öldürürken...

yolcudur abbas bağlasan durmaz ortak diye bir lafı kesin edecek...:D

Haklısın renkdaş Memati kesin ''Abbas yolcu'' diye pis bir espiri yapar böyle bir sahne çekilirse.

şu fragman artık bir çıksa kaç gündür kafamda neler olacagını canlandırmaktan bıktım:D

kvplogok.jpg

Polat'a pusu

Türkiye'yi 74. bölüm heyecanı sardı... Polat pusudan nasıl kurtulacak?

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 17 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan 74. bölümünde yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye Star TV ekranlarına kilitlenecek.

* Polat ve ihtiyarlar başkanı düştükleri pusudan nasıl kurtulacaklar? Polat, başkanı koruyabilecek mi?

* Memati’nin oğlunu kaçıran Cevat ne yapacak? Polat ve Memati, bebeği bulabilecekler mi?

* Polat ve Davut niye bir araya gelecek? Polat Davut’tan ne isteyecek?

* Ebru, babasının katili olduğunu öğrendiği Abdülhey’e ne yapacak?

Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan dolu yepyeni bölümüyle 17 Aralık akşamında Star TV ekranlarında olacak…

27699629.jpg

51984465.jpg

29475068.jpg

50837020.jpg

45362539.jpg

34822765.jpg

Kaynak: Yazete

Ama mezarlıkta birşeyler oluyor Polat almış eline makinayı bi hareketlilik var orda :D

Ali memati ölecek aga yoksa bu film iyice polyana vadisi olacak:D

arkadaslar ali memati ölmicekk çünkü daha o azraili çok görücekkk mematin bole bi laf etmişti ölmicek kurtulcakk o çocukk

beklenildiği gibi ihtiyar ve polat gizli bir geçitten kaçıyorlar.

Geri
Üst Alt