Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

arkadaslar ali memati ölmicekk çünkü daha o azraili çok görücekkk mematin bole bi laf etmişti ölmicek kurtulcakk o çocukk

Basrol veya onun etrafından birisinin vefat etmesi lazımki diziye bi realistlik gelsin eski kv tadı yok zaten iyice siyaset girdi işin icine hersey masa basında döner oldu polat veya arkadaslarıda her girdigi tasdan sapa saglam cıkarlarsa ''Olum bu adam basrolde buna bişey olmaz'' sözü kv icin en ideal özlü söz olıcak

bence ali memati ölmeyecek . ufacık bir çocugun dizide öldürülmesi üstelik birde yakılarak büyük talihsizlik olur. birde su karı kız çoluk çocuk muhabbeti nerden girdi diziye anlamadım ebruda hamile degildir umarım zaten polatın yemini var çocugu olmaz herhalde:D

Bende cocugun ölmesine meraklı degilim zaten :D ama olaylar öle gelişiyor

Adamı yakıosun adam ölmüyor.

Peşine dusuosun elinden kurtuluyor.

Bi adam yollayıp cocugu öldürmeye calısırken basarısız oluyor.

Ve Savunmasız bi basına kadın evde tek orayı basıyorlar.

Cocugu alacak buyuk ihtimal bunları yapmıs bi adamda süt verecek hali yok:)

vay be mabede kadar sızdılar ha kötü oldu bu kadar onemli bir mekan hiçmi korunmaz be kardeşim kimbilir kim sattı güzel bir bölüm bizi bekliyor.

Bulut olma olasılığı çok fazla görünsede ben bu kadar kısa sürede satıcağını zannetmiyorum.Ama ondan başkada akla birisi şuan gelmiyor:o

ihtiyarlardan biri ihanet etmiş olabilir bence yada mabedi koruyan ajanlardan bir kaçı

Saati aynımı yoksa mactan öncemi? rakibin macını kastediyorum

Saat konusunda Panafilmforuma baktım...

Herhangi bir açıklama yok...

Büyük ihtimal saatinde başlayacak...

Fragman çok karışık hiçbirşey anlaşılmıyor Cevat, Ali Memati'yi kaçırmış bakalım neler olucak.

Fragman gerçekten gerici olmuş. Sabırsızlıkla bekliyorum...

İhanet eden bulut değil bence. Başka türlü dolaplar var işin içinde.

İskender Büyük ismi geçmeye başladı, sinema filmi anlatılmaya başladı. Bu hafta veya haftaya İskender Büyük bizlerle.

Haklısın Doğukan...

Bu kadar iyilikten sonra Bulut böyle bir şey yaparsa insanlık hakketen ölmüş demektir...:D

Bulut'un ihaneti Polat'ın planı olabilir daha öncede Abdülhey'de olmuştu gene tekrarlanabilir dizide.

bulut memati ile gitmisti nasil izlesin polati once dende bilmiyordu ihtiyarlarin mekanini ihtiyarlarin icinde hainler var onlar kesin satmistir

Geri
Üst Alt