Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | 20.00 | TNT

Şok video! Yeşil yaşıyor -Yazete.com

"Yeşil yani Mahmut Yıldırım’ı Hacı Ali Demirel’in villasında 3 defa gördüm" Faili meçhul soruşturmasında ifade veren tanık M.E “Yeşil yaşıyor. Adını Hasan Kütük olarak değiştirdi. Süleyman Demirel’in kardeşi Hacı Ali Demirel’le yakın ilişkisi var. Eski Cumhurbaşkanı’na beyefendi diyor” ifadelerini kullandı.

:)

La nerden biliyorlar anlamıyorum o haberi ben de okudum şaştım senaristler hep şöyle şeyler yazsalar Fatmagül'e falan bırakmazdı 1.liği

halen devam ediyormu bu kepaze dizi :D şaka gibi

Senaristlerin cok iyi bi istihbaratları var. Ne yazarlarsa , ya olmus geçen bi olay oluyor , yada bi kaç hafta sonra bu olay kamuoyuna acıklanıyor. İlginç bi durum anlayamıyorum vala.

Ama bu durum bir izleyici olarak bein daha da bağlıyor diziye.

en cok tartisilan dizi en cok elestirien dizi ama ne hikmetse en cokte izlenen dizi cekemeyen anten taksin gidin fatmagulun sucu neyi izleyin siz

en cok tartisilan dizi en cok elestirien dizi ama ne hikmetse en cokte izlenen dizi cekemeyen anten taksin gidin fatmagulun sucu neyi izleyin siz

Türkiye'de hala en fazla bütçeyle çekilen tek dizidir Kurtlar Vadisi.

kurtlar vadisinin 42. bölümünde hasim aga oynuyor. yanliz hasim aga olarak degil, ürdün de bir mafia babasi olarak katilmis diziye.

böyle bir hatayi KV ekibine hic yakistirmadim :o

ama eski bölümler gercekten müthismis ya. simdiki bölümler ile kiyaslanamaz bile.

ama pusu da toparlanma var. zaza'nin kalemi kirildi...cok civitiyordu diziyi. artik eskiye dönüs olabilir...

Ulan Ersoy'u Yeşil sanıyorduk meğersem o daha diziye yeni girmiş(Kara).Gerçi bu saatten sonra Sıpaydırmen bile girse kurtaramaz bu diziyi.

Yeni bolum fragmani.. Ruyadir kesin

[video=youtube;Hdnh9fbq440]https://www.youtube.com/watch?v=Hdnh9fbq440[/video]

inanılmaz heyecanla beklerdim kurtlar vadisini.Perşembe günleri geçmek bilmezdi dizi başlayana kadar.Ama birşeyi çok uzatmamak tadında bırakmak lazım

Lesh oglu lesh bir dizi, aynen diger türk dizileri gibi.

BEYAZ TV'de bugün tanıtımlarını gördüm, "KV Pusu Ocak Ayından itibaren Beyaz TV'de" diye reklam yapıyorlardı. Herhalde bu dizi bir iki yıl daha devam etse, Düğün TV'de falan oynayacak. :D

Geri
Üst Alt