Kurtuluşumuz İçin, Başarı İçin Tek Çare: Abdullah Avcı!

Konuyu açan arkadaş uzunca yazmış ama en azından neden istediğini yazsaydın bari. Nesine güveniyorsun hangi tarafı güçlü.

Domates satıyorsun patlıcanın reklamını yapıyorsun. Avcı uzun projede sabır gösterilmesi gereken bir hoca bence ve Avrupaya 2 sene gidemeyecek isek gelsin buyursun.

53 yaşındaki hoca,belli başlı şeyleri görmüş geçirmiş adam bunları kabul ettiremezsin.Denizli,Terim falan Derwall döneminde 40'ına gelmemişlerdi çaylaklardı daha.

Kabul ederse kendi menfaatine. Hem gelişir hem baskıdan kurtarır. Doğrudan gelirse görürüm 3 maç kaybettiğinde olacakları. Biz yeniden yapılanacaksak bunu ancak Kalli, Lucescu, Derwall filan gibi büyük isimlerle yaparız. Olası üst üste kötü sonuçlarda (ki bu yeni yapılanan takımda normaldir) Avcı vs. harcanır hem taraftar tarafından hem yönetim tarafından. Büyük takım tecrübesi, önemli başarıları olmayan adamlarla Türkiye'de yapılanma olmaz. Garantiye gitmek lazım. Daum ve Terim de olur mesala bu listede.

Favre diyorum ben ama O'nun bile bu baskıya nasıl dayanacağı meçhul.

Aponun nur cemaatinden olduğu iddialarının bu görüşünde sebep olmadığına inanmak istiyorum reyss

dikkat edersen nur cemaatinden enes'i savundum bugün.. apo'yu bu sebeple dışlıyor olamam.. :)

cemaatler v.s. beni ilgilendirmez.. apo aşırı çöp bir hoca..

yalnız medyamız da en az apo kadar çöp.. buraya bakıp haber yazıyorlar..

Kabul ederse kendi menfaatine. Hem gelişir hem baskıdan kurtarır. Doğrudan gelirse görürüm 3 maç kaybettiğinde olacakları. Biz yeniden yapılanacaksak bunu ancak Kalli, Lucescu, Derwall filan gibi büyük isimlerle yaparız. Olası üst üste kötü sonuçlarda (ki bu yeni yapılanan takımda normaldir) Avcı vs. harcanır hem taraftar tarafından hem yönetim tarafından. Büyük takım tecrübesi, önemli başarıları olmayan adamlarla Türkiye'de yapılanma olmaz. Garantiye gitmek lazım. Daum ve Terim de olur mesala bu listede.

Favre diyorum ben ama O'nun bile bu baskıya nasıl dayanacağı meçhul.

Dediğin mantıklı ama Avcı'dan geçti o iş,Hamza olabilirdi örnek 2-3 sene önce.

Konuyu açan arkadaş uzunca yazmış ama en azından neden istediğini yazsaydın bari. Nesine güveniyorsun hangi tarafı güçlü.

Domates satıyorsun patlıcanın reklamını yapıyorsun. Avcı uzun projede sabır gösterilmesi gereken bir hoca bence ve Avrupaya 2 sene gidemeyecek isek gelsin buyursun.

Fatih Hocam, ben sadece beyanda bulundum, ben buraya şöyle iyi böyle yazsam burada bazı arkadaşlar he he diyip canımı sıkacaklar gerek yok. Saygılar

apo'nun maks gelebileceği nokta başakşehirdir..

ona 2 sene sabredersek kulübü batırıp gider.. :)

Ben öyle birsey mi dedim? Zeka seviyen gittikce düsüyor. Aklina birsey gelmeyince demedigim seyleri neden ortaya atiyorsun?

ezikce laflara gerek yok burda soz duellosu yapmayalim
bi stoperin bek oynamasina karsi cikip bunu antrenorun seviyesini belirlemede kullaniyosan buyuk ihtimalle yeterince teknik yahut hucumcu olmadigini dusunmen yuzundendir
ha eger orda neden epureanu oynamadi dersen saygi duyarim
ama 32 macin 12sinde stoperi bek oynatti diye laf cakmak harbiden enteresan, hele takim basarili bir sezon gecirmisken

Belli olmaz. Bu avcı bizden çıkma değilmi bu arada?

bizim alt yapıda hocalık yaptı herhalde.. genç milli takımlar v.s.

ama büyük takım çalıştırabilmesi söz konusu dahi olamaz.. futbolcuyken istanbulspor'da oynuyordu.. cem uzan'ın istanbulspor'u.. istanbul belediye değil.. nerden çıkma bilmiyorum..

Yav kime sabır ettik de avcıya edilsin bu ülkeye kimler geldi kimler geçti 3 maçı üst üste kaybettin mi g.tüne tenekeyi bağlarlar adamın.. Hem hemen başarı istiyoruz hemde alt yapıya ona buna yatırım istiyoruz zaman istiyoruz yabancı istiyoruz istikrar istiyoruz iki sene önce CL de yarı finalin kapısınından dönüyorsun 2 sene sonra lige yeni çıkmış osmanlıyla 5. Lik yarışı? Bu zihniyet bizi bitiriyor işte..

Altyapımızdan yetişmiş bir hocanın A takımla başarıya koşma fikri sizi heyecanlandırmıyor mu yani dostlar

Galatasaray ruhu dediğimiz olayı yakalamışız, avrupa'yı dize getiriyoruz

düşüncesi bile insanı bir hoş ediyor doğrusu

bizim alt yapıda hocalık yaptı herhalde.. genç milli takımlar v.s.

ama büyük takım çalıştırabilmesi söz konusu dahi olamaz.. futbolcuyken istanbulspor'da oynuyordu.. cem uzan'ın istanbulspor'u.. istanbul belediye değil.. nerden çıkma bilmiyorum..
Evet baktım da şimdi ist. Alt yapısında başlamış sonra bizde 1 sene hocalık yapmış sadece.

Büyük takım hocalığı yapa bilirmi bilmiyorum bu mantığı ile. Bizde mesela baskılı oyun beklenir. Avcının takımları daha çok mini atl. Madrid gibi diye biliriz belki.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt