Aydın Uzunoğlu
Tecrübeli Üye
- 8 Eylül 2009
- 7.452
- 1.385
- 1.588
Boş işler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eline sağlık sonuç?
53 yaşındaki hoca,belli başlı şeyleri görmüş geçirmiş adam bunları kabul ettiremezsin.Denizli,Terim falan Derwall döneminde 40'ına gelmemişlerdi çaylaklardı daha.
Aponun nur cemaatinden olduğu iddialarının bu görüşünde sebep olmadığına inanmak istiyorum reyss
Sonuç derken,yaz dedin yazdık reis.![]()
Aponun nur cemaatinden olduğu iddialarının bu görüşünde sebep olmadığına inanmak istiyorum reyss
Kabul ederse kendi menfaatine. Hem gelişir hem baskıdan kurtarır. Doğrudan gelirse görürüm 3 maç kaybettiğinde olacakları. Biz yeniden yapılanacaksak bunu ancak Kalli, Lucescu, Derwall filan gibi büyük isimlerle yaparız. Olası üst üste kötü sonuçlarda (ki bu yeni yapılanan takımda normaldir) Avcı vs. harcanır hem taraftar tarafından hem yönetim tarafından. Büyük takım tecrübesi, önemli başarıları olmayan adamlarla Türkiye'de yapılanma olmaz. Garantiye gitmek lazım. Daum ve Terim de olur mesala bu listede.
Favre diyorum ben ama O'nun bile bu baskıya nasıl dayanacağı meçhul.
Enteresan yorum bu aslinda.sag bekte baskasi oynasa sampiyon mu olacaklardi
enteresan bir yorum sag bek uzerinden laf cakmak
Konuyu açan arkadaş uzunca yazmış ama en azından neden istediğini yazsaydın bari. Nesine güveniyorsun hangi tarafı güçlü.
Domates satıyorsun patlıcanın reklamını yapıyorsun. Avcı uzun projede sabır gösterilmesi gereken bir hoca bence ve Avrupaya 2 sene gidemeyecek isek gelsin buyursun.
Enteresan yorum bu aslinda.
Konuyu açan arkadaş uzunca yazmış ama en azından neden istediğini yazsaydın bari. Nesine güveniyorsun hangi tarafı güçlü.
Domates satıyorsun patlıcanın reklamını yapıyorsun. Avcı uzun projede sabır gösterilmesi gereken bir hoca bence ve Avrupaya 2 sene gidemeyecek isek gelsin buyursun.
Ben öyle birsey mi dedim? Zeka seviyen gittikce düsüyor. Aklina birsey gelmeyince demedigim seyleri neden ortaya atiyorsun?niye hayirdir
2 bek de ofansif olacak diye bir kaide mi var futbolda
Belli olmaz. Bu avcı bizden çıkma değilmi bu arada?apo'nun maks gelebileceği nokta başakşehirdir..
ona 2 sene sabredersek kulübü batırıp gider..![]()
Renklitaş onu bırakta konuda kuş havası sezdim tüfeğini hazırla kuş avlamanın tam sırası.Gözler sende.Ben öyle birsey mi dedim? Zeka seviyen gittikce düsüyor. Aklina birsey gelmeyince demedigim seyleri neden ortaya atiyorsun?
Ben öyle birsey mi dedim? Zeka seviyen gittikce düsüyor. Aklina birsey gelmeyince demedigim seyleri neden ortaya atiyorsun?
Belli olmaz. Bu avcı bizden çıkma değilmi bu arada?
Evet baktım da şimdi ist. Alt yapısında başlamış sonra bizde 1 sene hocalık yapmış sadece.bizim alt yapıda hocalık yaptı herhalde.. genç milli takımlar v.s.
ama büyük takım çalıştırabilmesi söz konusu dahi olamaz.. futbolcuyken istanbulspor'da oynuyordu.. cem uzan'ın istanbulspor'u.. istanbul belediye değil.. nerden çıkma bilmiyorum..