Kurtuluşumuz İçin, Başarı İçin Tek Çare: Abdullah Avcı!

Arkadaşlar bence meseleyi yanlış yerden ele alıyorsunuz. Mesele Avcı'nın gelmesi ya da gelmemesi değil. Hnagi şartlarda gelmesinin doğru olacağı. Avcı'yı başarılı görmek istiyorsak mevcut şartların bu konuda O'na pek yardımcı olmayacağını görmemeiz gerek. Avcı gibi birine geçiş bence başarılı bir dönemin ardından hoca bırakırsa, ya da Terim gibi Milli Takım'a ya da bir başka takıma giderse olabilir. Dibe vurmuş, kadrosunu yenileyecek takımda Avcı başarılı olabilir belki ama büyük risk. Hem onun için hem bizim.

Dursun varken mourinho gelsin fark etmez .transferleri dursun la kardeşi yapıyor nasılsa

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ingiltere ve italya liglerinde sampiyonluklar kazanmis Mancini de sag bekte stoperi oynatti

Veya dunya kupasini kazanan low'de bekte stoperi oynatti

Ozaman blanc,low,mancini,Wilmots gibi hocalari ciddiye almayalim ??

Vah vahhh!! Ulan Dursun taraftarı da iyice çapsızlaştırdın. Ulan Drogbaları, Sneijderleri, Klopp'ları konuşurken Emrelere, Viscalara, Avcılara düştük...
Yok abi en iyisi önümüzdeki sene iyice dibe vurup, çapsız taraftarları da takımdan iyice soğutmak lazım. Esas tehlike bunlar!!!

Tarık koop geaaal!!!
Donk geleceeaaak!
Olcaan kesin alınmalığeeaa!!

Böyle taraftara, böyle takım!!! Buyrun!

Ivanovic'i stoperden af edersiniz sağ beke devşiren de sayın Mourinho idi hafızam beni yanıltmıyorsa

Milli takimin agzina eden adam gelip bide bizim takimin agzina etsin. Vitor'un Turk versiyonu. Futbolcularla iliskisi sifir. Selcuk Inan'i kariyerinin en yuksek zamaninda kadroya almayan gerzegin teki.

bizde biliriz messilerle ronaldolarla oynamayı, peki nasıl alacaksın böyle adamları? Onun için en iyi Türk hocalardan olan Avcı hocamızı getirip yeterli futbolcularla oynamaya devam etmeliyiz.
Kulüp batıyor heeeeeey siz hala drogba diyin tüh size

Bence basirili olma imkani neredeyse sifir.

Taraftarin zaten sabir diye bir seyi yok, bir de bu sezondan sonra hic kimseye tahammülü olmaz. Yabanciya bir nevi zaman taninir ülkeyi ligi tanimiyor ayaklarina.

Ama yerli hocaya kimse sabretmez bu yüzden de IBB de relaks sekilde isini yapan adam bizde bu isi kaldirabilir mi soru isareti. Orada ne baski var, ne beklenti var, ne de taraftar var.

Bunlari unutmayin.

ezikce laflara gerek yok burda soz duellosu yapmayalim
bi stoperin bek oynamasina karsi cikip bunu antrenorun seviyesini belirlemede kullaniyosan buyuk ihtimalle yeterince teknik yahut hucumcu olmadigini dusunmen yuzundendir
ha eger orda neden epureanu oynamadi dersen saygi duyarim
ama 32 macin 12sinde stoperi bek oynatti diye laf cakmak harbiden enteresan, hele takim basarili bir sezon gecirmisken
Neye ve kime göre basarili arkadas? Sanki ligimiz cok kaliteli ve Baskashier ligin en kötü kadrosuna sahip gibi konusuyorsunuz.

Birde Ivanovic örnegi verilmis. Ne kadar düz mantik yapmayi seviyorsunuz. Ona bakarsan Alaba da stoper oynadi. Bunu elestirmiyoruz. Ivanovic'in bek oynayacak özellikleri var.

Bekir dedigin oyuncu as mevkisinde yetersiz genel olarak, sen onu bek oynatiyorsun. Bizde Semih bek oynayinca k.cini yirtan taraftarlar var ben dahil. Stoper bek oynamaz diye birsey mi iddia ettik?

Hatirlatmak isterim: Türkler kendi dilini algilamakta 42. sirada. Ne kadar dogru dimi :) Iki kez kendi kendinize birseyler uydurup, benim iddia etmedigim seyleri yazmissiniz.

Ezikce de laflar etmiyorum.

Neye ve kime göre basarili arkadas? Sanki ligimiz cok kaliteli ve Baskashier ligin en kötü kadrosuna sahip gibi konusuyorsunuz.

Birde Ivanovic örnegi verilmis. Ne kadar düz mantik yapmayi seviyorsunuz. Ona bakarsan Alaba da stoper oynadi. Bunu elestirmiyoruz. Ivanovic'in bek oynayacak özellikleri var.

Bekir dedigin oyuncu as mevkisinde yetersiz genel olarak, sen onu bek oynatiyorsun. Bizde Semih bek oynayinca k.cini yirtan taraftarlar var ben dahil. Stoper bek oynamaz diye birsey mi iddia ettik?

Hatirlatmak isterim: Türkler kendi dilini algilamakta 42. sirada. Ne kadar dogru dimi :) Iki kez kendi kendinize birseyler uydurup, benim iddia etmedigim seyleri yazmissiniz.

Ezikce de laflar etmiyorum.

neden 42. oldugu belli, senin gibi almancilarin ne dedigini anlamak icin 10 tane post atmak zorunda kaliyoruz da ondan
bi dahaki sefere daha net olursan sevinirim
gerci sen de ne dedigini bilmiyosun da on the fly bisiyler uyduruyosun iste

Fatih Terim hariç yerli TD istemez.

Avcı'yı kurtuluş reçetesi olarak görüyorsak konuşmaya gerek yok demektir. Futbol şubesini kapatak

neden 42. oldugu belli, senin gibi almancilarin ne dedigini anlamak icin 10 tane post atmak zorunda kaliyoruz da ondan
bi dahaki sefere daha net olursan sevinirim
gerci sen de ne dedigini bilmiyosun da on the fly bisiyler uyduruyosun iste
Istatistiklerde almancilara yer verilmemis kardes, ucuz kurtulamadin. Tribünlere oynamaya iyi bir post olmus ama.

Cok net oldum aslinda. Bekir'i sag bek oynatmasini elestirdigimiz icin hic bir stoper sag bek oynamaz iftirasini veya fikrini ortaya atan sizlersiniz, ben degil. Arada ki farki göremiyorsan zaten tartisacak birsey yok :)

Tabii dedigim gibi argüman kalmayinca tribünlere oynamak gerekiyor.

Son düzenleme:
Istatistiklerde almancilara yer verilmemis kardes, ucuz kurtulamadin. Tribünlere oynamaya iyi bir post olmus ama.

Cok net oldum aslinda. Bekir'i sag bek oynatmasini elestirdigimiz icin hic bir stoper sag bek oynamaz iftirasini veya fikrini ortaya atan sizlersiniz, ben degil. Arada ki farki göremiyorsan zaten tartisacak birsey yok :)

lan bekiri 32 macin 12sinde bek oynatmis 1ini kaybetmisler
bos bos konusma
gun gectikce cocuklasiyon allahin benjamin buttoni
uza

Başkalarının fikrine saygı gösterip ve ayrıca fikirleri aşağılamadan yorumlanır ise hiç bir sorun çıkmaz galiba.
Çok zor bir denklem değil bence.

lan bekiri 32 macin 12sinde bek oynatmis 1ini kaybetmisler
bos bos konusma
gun gectikce cocuklasiyon allahin benjamin buttoni
uza
Eh 12 mac oynamis iste, sorun nerde? Ben de oynamasini elestiriyorum iste. 1 mac oynasa sen haklisin.

Ezikce konusmayalim diyen Hayri, lan'li konusarak sözünün arkasinda duruyor.

bekir irtegünü ilk kez bek oynatan sayın nurullah sağlamdır

Eh 12 mac oynamis iste, sorun nerde? Ben de oynamasini elestiriyorum iste. 1 mac oynasa sen haklisin.

Ezikce konusmayalim diyen Hayri, lan'li konusarak sözünün arkasinda duruyor.

dun viscayi izlemedim diyodun simdi de basaksehirin kadrosuyla ilgili ahkam kesiyosun
her konuyla ilgili ahkam kesmene gerek yok
kadroda ugur ucardan baska sag bek yok, onu da 12 mac kesip bekiri oynatmis
sana bekirin hangi durumlarda sag bek oynadigini, takimin o maclarda kac kez kaybettigini soylemistik simdi de kimin yerine oynadigini da soyluyoruz
soyadin gibi ol ve bugun ogrendiklerin icin sukranlarini sunup daha fazla sag ustteki bildirimler hanemi mesgul etme, uza

Geri
Üst Alt