Kurtuluşumuz İçin, Başarı İçin Tek Çare: Abdullah Avcı!

Adam billur geçmiş resmen. Ters totem yapmış.

1430392333-avci.jpg

Son 10 yılda şampiyon olan takımların hocalarını yazabilir mi birisi? Benim aklıma gelenler;)

Denizli Aykut ertuğrul Terim Ersun ve son olarak Güneş olması lazım:) birde cevat hoca vardı sanırım yerlilere çok da sallamayalım arkadaşlar bu lig de şampiyon olmak için mou olmaya gerek yok önemli olan CL oda bu yönetim ve bu bütcelerle imkansız kendimizi hiç kandırmayalım...

2006-2007: Arthur Zico
2007-2008: Karl-Heinz Feldkamp/Cevat Güler
2008-2009: Mustafa Denizli
2009-2010: Ertuğrul Sağlam
2010-2011: Aykut Kocaman (de facto Şenol Güneş)
2011-2012: Fatih Terim
2012-2013: Fatih Terim
2013-2014: Ersun Yanal
2014-2015: Hamza Hamzaoğlu
2015-2016: Şenol Güneş

Bu konudaki görüşüm İBB ile ilk çıkışından bu yana belli. Lucescu'yu getirelim yanına da Avcı'yı verelim. Luccescu 1-2 sene toparlayıp sistemi kurduktan sonra devretsin Avcı'ya. Bunun iki avantajı var:

1. Oyun tarzları yakın hocalar olduklarından hem birbirlerine faydalı olacaklar hem de geçiş daha sancısız olacak.
2. Avcı'nın doğrudan başa geçmesinde hissedeği baskı ve olası 3-5 hafta kötü gidişte göreceği tepki böyle olunca daha minimize edilecek.

Şu an doğrudan takımın başına gelirse Hamza gibi olur.

emeklilik planı yapan bir hocayla kaç yıllık bir yapılanmaya gidebiliriz renktaş

Luce oğlunu teknik direktör yapmaya gelir gelirse açık ve net

Ben Luce gelsin demedim de,senle Denizli konusunda tartışırken yaş önemli değil futbol bilgisi önemli demiştin sanki.

Emeklilik planları yapan,heyecanını kaybetmiş birinden hayır gelmez ona katılıyorum.

ilk mesajı okumadığınız çok belli oluyor. Siz Galatasaray'ı bilmezken biz deplasmanlara giderdik, en büyük CİMBOM derdik siz hayırdır? . Hey gidi heeeeyy
agir sacmalamissin...sen yokken (yasin belli degil) belki ben giderdim o deplasmanlara...Neyse sacma bir konu sen ve ben olayi. Apo'yu milli takimda gorduk ve bir Galatasaray'li olarak bu gorduklerimiz yeter'de artar bile. Bizim ne Hamza'ya nede Apo veyahut Ersun'a ihtiyacimiz var...Biz Galatasaray'iz ya dibine kadar gider istedigimizi aliriz Hoca takmaksizin yada dibe vururuz yine Hoca takmaksizin. Bizim Hoca'ya ihtiyacimiz yok Cevat Guler'de yeter bize icabinda ;)

apo'dan bi bok olmaz.. bu da burada dursun..

hiç mi bu adamın röportajını v.s. izlemediniz.. hamza'dan daha çapsız adam getirebileceğimizi kanıtlamak istiyorsak bilemem..

Bu konudaki görüşüm İBB ile ilk çıkışından bu yana belli. Lucescu'yu getirelim yanına da Avcı'yı verelim. Luccescu 1-2 sene toparlayıp sistemi kurduktan sonra devretsin Avcı'ya. Bunun iki avantajı var:

1. Oyun tarzları yakın hocalar olduklarından hem birbirlerine faydalı olacaklar hem de geçiş daha sancısız olacak.
2. Avcı'nın doğrudan başa geçmesinde hissedeği baskı ve olası 3-5 hafta kötü gidişte göreceği tepki böyle olunca daha minimize edilecek.

Bu yorumuna Şeytan güler yahu Lucescu yanına da Apoyu alalım diyorsun fantezi mi yapıyorsun.

agir sacmalamissin...sen yokken (yasin belli degil) belki ben giderdim o deplasmanlara...Neyse sacma bir konu sen ve ben olayi. Apo'yu milli takimda gorduk ve bir Galatasaray'li olarak bu gorduklerimiz yeter'de artar bile. Bizim ne Hamza'ya nede Apo veyahut Ersun'a ihtiyacimiz var...Biz Galatasaray'iz ya dibine kadar gider istedigimizi aliriz Hoca takmaksizin yada dibe vururuz yine Hoca takmaksizin. Bizim Hoca'ya ihtiyacimiz yok Cevat Guler'de yeter bize icabinda ;)

güzel bir lise düşüncesi tebrik ederim. Artık buradan alabiliriz seni

Bu senin ütopyan sanırım ömer tuğrul çünkü benim tanıdığım avcı durshunla asla çalışmaz ki sen luce + apo y.td diyorsun bu ancak ütopya olur :D

Ben Luce gelsin demedim de,senle Denizli konusunda tartışırken yaş önemli değil futbol bilgisi önemli demiştin sanki.

Emeklilik planları yapan,heyecanını kaybetmiş birinden hayır gelmez ona katılıyorum.

Demiş olabilirim hatırlamıyorum

55 yaşındaki bir hocanın futbol bilgisi de güncel olmayabilir

65 yaşındaki bir hoca da günümüz futbolunun bütün dinamiklerine hakim olabilir

O dediğimle bunun bir alakası yok yani

Luce 4 yıl daha çalışacağım derse buyursun gelsin ben en fazla 1 sene oğlunu teknik direktörlüğe hazırlayıp sonra emekli olacağını düşünüyorum

Ünsal kardeşimiz sütü fazla kaçırmış abim yapma etme eyleme.

2006-2007: Arthur Zico
2007-2008: Karl-Heinz Feldkamp/Cevat Güler
2008-2009: Mustafa Denizli
2009-2010: Ertuğrul Sağlam
2010-2011: Aykut Kocaman (de facto Şenol Güneş)
2011-2012: Fatih Terim
2012-2013: Fatih Terim
2013-2014: Ersun Yanal
2014-2015: Hamza Hamzaoğlu
2015-2016: Şenol Güneş

Eline sağlık sonuç:) ?

53 yaşındaki hoca,belli başlı şeyleri görmüş geçirmiş adam bunları kabul ettiremezsin.Denizli,Terim falan Derwall döneminde 40'ına gelmemişlerdi çaylaklardı daha.

Bu senin ütopyan sanırım ömer tuğrul çünkü benim tanıdığım avcı durshunla asla çalışmaz ki sen luce + apo y.td diyorsun bu ancak ütopya olur :D

Ütopya demeyelim de aslında normal seviyede futbol aklı olan bir kulübün yapması gereken diyelim. Lucescu ile gelsin, kendisine de anlatılsın bunun faydaları(baskıyı azaltacak geçiş aşamasında, kendini geliştirecek vb.) ondan sonra alsın takıı yürüsün. Bkz. Derwall-Denizl, Piontek-Terim vb.

apo'dan bi bok olmaz.. bu da burada dursun..

hiç mi bu adamın röportajını v.s. izlemediniz.. hamza'dan daha çapsız adam getirebileceğimizi kanıtlamak istiyorsak bilemem..
Aponun nur cemaatinden olduğu iddialarının bu görüşünde sebep olmadığına inanmak istiyorum reyss

Ütopya demeyelim de aslında normal seviyede futbol aklı olan bir kulübün yapması gereken diyelim. Lucescu ile gelsin, kendisine de anlatılsın bunun faydaları(baskıyı azaltacak geçiş aşamasında, kendini geliştirecek vb.) ondan sonra alsın takıı yürüsün. Bkz. Derwall-Denizl, Piontek-Terim vb.
Öncelikle sen kendi yorumunu okudun mu yazmadan önce.

Geri
Üst Alt