Cevap: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

ulan kuzey yine olumsuz yaklaşacak

[video=youtube;0H26HA0xaiM]https://www.youtube.com/watch?v=0H26HA0xaiM&feature=share[/video]

ben kesin aglarim kesin

Bu dizinin şansızlıkları var.

Birincisi senaristi veya senaristleri, uzun süre boyunca istikrarlı dizi yazabilecek potansiyelleri yok. Açıkça gösterdiler çünkü hakikaten ciddi saçmalamalar, tekrarlar, uzun uzun ve boş boş geçen sahneler çok.

İkincisi, belki günün birinde "efsane" diye adlandırılabilirdi ama Behzat Ç. gibi gelmiş geçmiş en iyi Türk Dizisi ile aynı döneme denk geldi -ki Leyla ile Mecnun gibi efsane bir yapım daha bulunuyor. Doğal olarak bu iki dizinin olduğu bir dönemde, hiç bir dizi artık amaçları olan "hatırlanmak, herkesin deli gibi merak ettiği" bir dizi olamıyorlar.

Dizi bittikten sonra herkes soracak nasılsa müziği :)

[video=youtube;Yy8mCKQnzWU]https://www.youtube.com/watch?v=Yy8mCKQnzWU[/video]

[video=youtube;8fF7DNo5cRY]https://www.youtube.com/watch?v=8fF7DNo5cRY[/video]

39. bölüm fena değildi. Dikkatleri sezon finaline çektiler.

ulan kuzey ah kuzey olacağım ilk olarak venüsten başlarım ardından zeynep banu son olarakta finali cemreyle yaparım lan :asd:

Birincisi senaristi veya senaristleri, uzun süre boyunca istikrarlı dizi yazabilecek potansiyelleri yok. Açıkça gösterdiler çünkü hakikaten ciddi saçmalamalar, tekrarlar, uzun uzun ve boş boş geçen sahneler çok.

İkincisi, belki günün birinde "efsane" diye adlandırılabilirdi ama Behzat Ç. gibi gelmiş geçmiş en iyi Türk Dizisi ile aynı döneme denk geldi -ki Leyla ile Mecnun gibi efsane bir yapım daha bulunuyor. Doğal olarak bu iki dizinin olduğu bir dönemde, hiç bir dizi artık amaçları olan "hatırlanmak, herkesin deli gibi merak ettiği" bir dizi olamıyorlar.

katılıyorum senaristler kötü iyi bir senaristin elinde türk dizi tarihine geçebilirdi

ulan kuzey ah kuzey olacağım ilk olarak venüsten başlarım ardından zeynep banu son olarakta finali cemreyle yaparım lan :asd:

3049697999_1_3_tT0IjutV.jpg

Ben şahsen Venüs'ü en sona bırakırım. Finali onunla yaparım. Hatun fenaa.. :016:

Ben o ikisine de bakmiyorum ve dedigini aksine hep Kuzey Güneyi deli gibi merak ediyorum :)

venüs başlarda bana normal geliyordu ama dizinin son bölümlerine doğru benimde çok dikkatimi çekmeye başladı hatta şu andaki favorim venüstür :ka21:

2.fragman çıkarmı yoksa kapalı kutumu başlar panpalar sizce final

yarin sezon finali.

Diziyi merakla bekler ve izlerdim sonra konuyu toparlayamaz oldular sürekli Kuzey - Cemre - Zeynep üçgeninde dönmeye başladı klasik aşk filmlerine dönünce bıraktım en son geçen hafta kanal değiştirirken baktım aynı sahne Kuzey - Cemre - Zeynep anı karede bir şey kaçırmamışım dedim.

Geri
Üst Alt