Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.483
- 1.484
- 628
Cevap: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D
owwwwwwwwwwwww
owwwwwwwwwwwww
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan kuzey ah kuzey olacağım ilk olarak venüsten başlarım ardından zeynep banu son olarakta finali cemreyle yaparım lan![]()
simayı unutmuşsun pampa başta gider fenalarda :lol:
Bu dizinin şansızlıkları var.
Birincisi senaristi veya senaristleri, uzun süre boyunca istikrarlı dizi yazabilecek potansiyelleri yok. Açıkça gösterdiler çünkü hakikaten ciddi saçmalamalar, tekrarlar, uzun uzun ve boş boş geçen sahneler çok.
İkincisi, belki günün birinde "efsane" diye adlandırılabilirdi ama Behzat Ç. gibi gelmiş geçmiş en iyi Türk Dizisi ile aynı döneme denk geldi -ki Leyla ile Mecnun gibi efsane bir yapım daha bulunuyor. Doğal olarak bu iki dizinin olduğu bir dönemde, hiç bir dizi artık amaçları olan "hatırlanmak, herkesin deli gibi merak ettiği" bir dizi olamıyorlar.
ulan kuzey ah kuzey olacağım ilk olarak venüsten başlarım ardından zeynep banu son olarakta finali cemreyle yaparım lan![]()
simayı unutmuşsun pampa başta gider fenalarda :lol:
Bu dizinin şansızlıkları var.
Birincisi senaristi veya senaristleri, uzun süre boyunca istikrarlı dizi yazabilecek potansiyelleri yok. Açıkça gösterdiler çünkü hakikaten ciddi saçmalamalar, tekrarlar, uzun uzun ve boş boş geçen sahneler çok.
İkincisi, belki günün birinde "efsane" diye adlandırılabilirdi ama Behzat Ç. gibi gelmiş geçmiş en iyi Türk Dizisi ile aynı döneme denk geldi -ki Leyla ile Mecnun gibi efsane bir yapım daha bulunuyor. Doğal olarak bu iki dizinin olduğu bir dönemde, hiç bir dizi artık amaçları olan "hatırlanmak, herkesin deli gibi merak ettiği" bir dizi olamıyorlar.
Ben o ikisine de bakmiyorum ve dedigini aksine hep Kuzey Güneyi deli gibi merak ediyorum![]()
2.fragman çıkarmı yoksa kapalı kutumu başlar panpalar sizce final
Bence çıkmaması lazım. Meraklandırmak iyidir![]()